Kate Upton'a da sen karşı çıkmıştın bak bu işin sonu kötüye gidiyorSezonluk bakarsak alınmaması gerekiyor kardeşim, ben koydum bu kuralı sanki. @Aserat yanlışsam düzeltsin lütfen.
Kate Upton'a da sen karşı çıkmıştın bak bu işin sonu kötüye gidiyorSezonluk bakarsak alınmaması gerekiyor kardeşim, ben koydum bu kuralı sanki. @Aserat yanlışsam düzeltsin lütfen.
Kate Upton'a da sen karşı çıkmıştın bak bu işin sonu kötüye gidiyor
Amaaaan napıyorsunuz yapın yaOna baş jürimiz olan Utku beyciğim karşı çıkmıştı, hedef ben miyim Tayfun...
Barış Falay çok sevdiğim bir oyuncudur, kendisini de ilk ben önermiştim ama kural bu dediler.
Üzülerek söylüyorum ki her sezon düzenli olarak yapılacaksa etkinlik, 2019/2020 sezonu olacağı için alınmaması gerekiyor Barış Falay. 2020/2021 sezonuna dahil edilmesi gerekiyor. Tabii böyle olmayabilir, etkinlik Dosi hanımın sonuçta.
Üzülerek söylüyorum ki her sezon düzenli olarak yapılacaksa etkinlik, 2019/2020 sezonu olacağı için alınmaması gerekiyor Barış Falay. 2020/2021 sezonuna dahil edilmesi gerekiyor. Tabii böyle olmayabilir, etkinlik Dosi hanımın sonuçta.
Emre Olmamışsoy hemen basmış olmamışı. FOX lobisini veya dondurma reis fanlarını mi sinirlendirdim, ne yaptım anlamadım... @Emre Ozansoy
Emre Olmamışsoy hemen basmış olmamışı. FOX lobisini veya dondurma reis fanlarını mi sinirlendirdim, ne yaptım anlamadım... @Emre Ozansoy
Konuda belirtirim.@Dosi top sende...
Sonuç olarak 2020 içerisinde oynayacak mı? Oynayacak. Listede olması gerekir, uzatmaya gerek yok.
FOX ve Barış Murat Yağcı gibi Barış Falay'da kırmızı çizgimdir.
Direk alıntı yaptım, fark etmedim. Olmamışsoy nedir ya?
Ay Yapım yeni dizi yapacağına bir zahmet kaç yıldır yayınlamadığı Kırık Kalpler Bankası'nı yayınlasın.
Çok fazla 'olmamış' attığını fark ettim...
Senin zamanında attığın olmamışlar yanında benim attığım olmamışlar hiç kalır.
Ben pek olmamış atmam, garip bir itham.
Kesinlikle, Barış Falay bile yeter.
Ohaaaa çok iyi kadro.
Kadro çok iyi, kesinlikle şans vereceğim bir iş. Başarılar.
Kadro çok iyi.
Ayşenil Şamlıoğlu ve Canan Ergüder orijinalindeki oyunculara aşırı benziyor.
Orijinal dizide her bölüm Fransa'nın ünlü isimleri kendilerini canlandırarak konuk oluyormuş aynı şeyin bunda da olacağını düşününce iyice heyecanlanıyor insan.Kadroya bak kadroya. Hanım koş dil altımı getir benim.