'Menajerimi Arayın' Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Üzülerek söylüyorum ki her sezon düzenli olarak yapılacaksa etkinlik, 2019/2020 sezonu olacağı için alınmaması gerekiyor Barış Falay. 2020/2021 sezonuna dahil edilmesi gerekiyor. :A Tabii böyle olmayabilir, etkinlik Dosi hanımın sonuçta. :A

Emre Olmamışsoy hemen basmış olmamışı. :A FOX lobisini veya dondurma reis fanlarını mi sinirlendirdim, ne yaptım anlamadım... @Emre Ozansoy

Üzülerek söylüyorum ki her sezon düzenli olarak yapılacaksa etkinlik, 2019/2020 sezonu olacağı için alınmaması gerekiyor Barış Falay. 2020/2021 sezonuna dahil edilmesi gerekiyor. :A Tabii böyle olmayabilir, etkinlik Dosi hanımın sonuçta. :A

Sonuç olarak 2020 içerisinde oynayacak mı? Oynayacak. :A Listede olması gerekir, uzatmaya gerek yok. :A

Sonuç olarak 2020 içerisinde oynayacak mı? Oynayacak. :A Listede olması gerekir, uzatmaya gerek yok. :A
FOX ve Barış Murat Yağcı gibi Barış Falay'da kırmızı çizgimdir. :A

2018/2019 bir sezondur,
2019/2020 bir sezondur,
2020/2021 bir sezondur...

Etkinlik 2019/2020 sezonuna göre düzenlenecekse Barış Falay'ı almamamız gerekiyor, yok sadece 2020 yılını kapsayacaksa bu sefer de 2019 yılında herhangi bir dizi veya filmde oynayanları almamamız gerekiyor. :A Bu işin mantığı budur bence, teşekkür ediyorum. :A

Barış Falay çok sevdiğim bir isimdir bu arada, yanlış anlaşılmasın...

Kesinlikle, Barış Falay bile yeter. :Z
Ohaaaa çok iyi kadro. :Z
Kadro çok iyi, kesinlikle şans vereceğim bir iş. Başarılar. :Z
Kadro çok iyi. :Z

Ayşenil Şamlıoğlu ve Canan Ergüder orijinalindeki oyunculara aşırı benziyor. :bhr:
Kadroya bak kadroya. Hanım koş dil altımı getir benim.
Orijinal dizide her bölüm Fransa'nın ünlü isimleri kendilerini canlandırarak konuk oluyormuş aynı şeyin bunda da olacağını düşününce iyice heyecanlanıyor insan. :Z