2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basın toplantısı başlıyor

@Sherlock @xdragxx @Aserat ve @Emre Ozansoy şimdi bu etkinlik 2019/2020 senesi ve ben yakın zamanda Enler listesini ayarlarken şöyle bir cümle kurmuştum:

Üyelerimiz, 2019 yazsam da son aylara yoğunlaşacakları için 2019/2020 diye belirttim. Okul dönemleri gibi düşünebilirsiniz

Türkçe hazinemde sezon kısmı aklıma gelmediği için okul dönemi örneğini vermiştim
Yani kısacası başlanmamış bir dizinin oyuncusunu oylayamayız. Seneye Düzenlenecek olan 2020/2021 sezonuna eklenir.
Bu sene illaki bazı hatalar olabilir ilk etkinlik olduğu için ama seneye düzene girecektir.
@Sherlock 'un bu açıklaması herşeyi özetliyor:

@Dosi hanım 2018 sonunda vizyona girmiş ve doğal olarak 2019'da da vizyonda kalmaya devam eden bir filmde oynayan aktör etkinliğe dahil olabilir mi acaba?

Reactions: Dosi
@Dosi hanım 2018 sonunda vizyona girmiş ve doğal olarak 2019'da da vizyonda kalmaya devam eden bir filmde oynayan aktör etkinliğe dahil olabilir mi acaba?
2019'da daha güncel izlemişsek olur tabiki

Tekrarı değildiyse

Yeni kaos olmaz umarım

Reactions: MasacRE
2019'da daha güncel izlemişsek olur tabiki

Tekrarı değildiyse

Yeni kaos olmaz umarım
Tekrar değil canım
Film bu işte. 2018 sonunda vizyona girip 2019'da da sinemalarda izlenmeye devam ediyor. Evet olarak kabul ediyorum o zaman bu cevabı

Reactions: Dosi
Tekrar değil canım
Film bu işte. 2018 sonunda vizyona girip 2019'da da sinemalarda izlenmeye devam ediyor. Evet olarak kabul ediyorum o zaman bu cevabı
Oha ilk kez ağzından canım lafı çıktığını gördüm

Evet kabul.
Kim?
Şampiyon olursa topa tutabilirler

Üstatlar her daim gençlerden öncedir, o yüzden benim oyum ankette olması yönünde.
@Dosi hanımdan da kabul ederim sözünü aldım
Kadınlarda yaşlıları sokmanıza engel olmuştum ama burada yanınızdayım
@The_Erinch Birkaç tane daha böyle isim getireceğim hatta sizin için

Ben bu sefer size katılmıyorum
2019/2020 diye belirtildi ve 2020'de oynayacak Barış Falay bile kabul edilmedi
Bu mantıkla 2019'da sürekli tv'lerde tekrarı dönen dizi oyuncularını da listeye alalım

Ben bu sefer size katılmıyorum
2019/2020 diye belirtildi ve 2020'de oynayacak Barış Falay bile kabul edilmedi
Bu mantıkla 2019'da sürekli tv'lerde tekrarı dönen dizi oyuncularını da listeye alalım
Tekrar olayı farklı güncel olması farklı.
Onu yukarda sordum @MasacRE 'ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...