En Favori Dizi Karakteri - Tüm Zamanlar | 3. Tur - 5. Grup 📺 (Son)

Hangi Unutulmaz 3 Karakter Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Maskeli Fedai hiç olmazsa gizli gizli bize belli etmeden yapmış tabi yapmışsa ama phoebebuffay baya baya açık açık yapmış
asıl kötü olan onun ki
Final yapamadan mı 13 yıl devam eden bir diziden bahsediyoruz final yapmış yapamamış sonuçta uzun yıllar devam etmiş

Hayır yukarda EnYıl demiş arkadaşın herhalde yaşı 10 falan nice efsane isim bu etkinlikte elendi tabi yaş küçük olduğu için bilmemeleri normal

Reactions: Dosi and serhatt
Yaz da hak vereyim o halde.

Yasak Elma seyircisi olmaması yüzünden mi kazanamıyorlar yani.

Reactions: Dosi
Uzun yıllar devam etmiş olması, kepaze olarak ekranlardan men edildiği ve unutulduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Son yılların en favorisi EnYıl karakterleri, senin efsane dediklerin EnYıl'ın yanında anca kestanedir.

Reactions: Maskeli Fedai
Aynen
İstediğiniz olmayınca nasıl kepazeleştiğinizi görüyoruz

Ahahahahhaha
Beğenmiyorsanız oy kullanmayın

------

Gizli bir koalisyon kurduğunuz ve ağız birliği yaptığınız o kadar belli ki. Normal şartlarda tek bir oyuncu bile üst tura çıkamazdı.
Asla bir koalisyon olmadı diziye oy verenler zaten Vadi izlemiş isimler
Forumda Vadiciler eskiden beri var ve olmaya devam edecekler

Reactions: serhatt
Gizli bir koalisyon kurduğunuz ve ağız birliği yaptığınız o kadar belli ki. Normal şartlarda tek bir oyuncu bile üst tura çıkamazdı.
Şu dizilerden en çok Yasak Elma izleyip seven biri olarak ve en sevmediğim dizi Kurtlar Vadisi olmasına rağmen bu başarısını gözardı edemeyiz. Zamanında az domine etmemişler foruma. Kabul edelim güçlüler
3 sene önce bu etkinlik olsaydı bu turu görmezlerdi

Kepaze görmek istiyorsan kurduğun o leş koalisyon grubuna bak.
Sırf kazanmak için böyle rezillikler yapılmaz ki.

Ne Vadicisi be ölmüşsünüz de ağlayanınız yok.

------

Hiç ortada yokken birden bu kadar KV fanının ortaya çıkması çok ilginç, tamam forumda fanları var da bir elin parmaklarını geçmez yani.

Kepaze görmek istiyorsan kurduğun o leş koalisyon grubuna bak.
Sırf kazanmak için böyle rezillikler yapılmaz ki.

Ne Vadicisi be ölmüşsünüz de ağlayanınız yok.
Ahahahhahaha koalisyon yok ortada kabul et veya etme
Yaptığınız ayıp ama

Geber
Ağlak karakterleriniz ile ağlamaya devam edin
@phoebebuffay

Hiç ortada yokken birden bu kadar KV fanının ortaya çıkması çok ilginç, tamam forumda fanları var da bir elin parmaklarını geçmez yani.
@Maskeli Fedai taaa 1-2 sene önce @Tolstoyevski 'nin bu etkinliği yürüteceğini öğrenip @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ü foruma üye yaptırmıştı.
@Araf 'da ara vercekti ama @Araf şu etkinlik bitene kadar kal bekle dedi.
İlginçliği böyle açıklayabilirim

------

Bir kaç dakika önce aklımdan geçen

Çok iyi oldu, bu çok iyi oldu....

Dosi hanım bırakın bu ağlaklara laf anlatamazsınız
@serhatt @phoebebuffay
------

Hayır fan değil adamlar Polat'ı biliyor sonuçta oy vermeleri normal değil mi herkes kıyısından köşesinden de olsa izlemiştir

Harbi ben niye ara vermedim tam olarak, bir ara 3-4 gün ortalıklardan kaybolmuştum. Hatırlattığın iyi oldu, tekrar kaybolayım. Gerçi aktifliğimi azalttım yine de, eskisi gibi sürekli bakmıyorum foruma.

Reactions: Dosi
Harbi ben niye ara vermedim tam olarak, bir ara 3-4 gün ortalıklardan kaybolmuştum. Hatırlattığın iyi oldu, tekrar kaybolayım. Gerçi aktifliğimi azalttım yine de, eskisi gibi sürekli bakmıyorum foruma.
Favori üye bitsin öyle git bari
bu etkinlik için kalmana gerek yok, Kv bir oy eksik olsun @Maskeli Fedai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...