Yasak tabii ki, saf @Maskeli Fedai'yi kandırıyor sokak şeytanı.
@Tolstoyevski Mert diyoruz demi?
@berkann Aras Bulut İynemli için Mert de bence.
Kullanmadım abicim.Atacan sen kullandın mı?@mrt-06
Beni bu ikilemde bırakma bence seviyorsan git oy ver. .ssSevebilirim de sevmeyebilirim de
Sevebilirim de sevmeyebilirim de
@Tolstoyevski Mert diyoruz demi?
@berkann Aras Bulut İynemli için Mert de bence.
Polat Alemdar'ı yaparsın avatarDaha iyi teklifim var o zaman. KVP'den birinin resmini yaparım.
ikiside sevdiğin karakterler sonuç ne çıkarsa sende kazanıyorsun bence
ikiside sevdiğin karakterler sonuç ne çıkarsa sende kazanıyorsun bence
bir defada benim sevdiğim birşey 1.olsun ayoll sana finalde yeterYoo Emir daha efsane. Neyse ben kaybedersem bana engel olan 3 isme kök sokturmeyide bilirim. Belası olacağım o üçlünün
bir defada benim sevdiğim birşey 1.olsun ayoll sana finalde yeter
Geçen turda senin dışında kimler hainlik yaptı da Celal baba o kadar fark yedi acababir defada benim sevdiğim birşey 1.olsun ayoll sana finalde yeter
Sokak sanatini kirmayip emir dedim.
Emir kozcuoglu kaybetmez. Totem yaptım bu yarısı kaybedersek finalde de kaybeder. Ölür.
celal baba ve sarp mert kadar sevilmiyormus demekki bu dizinin tek başrolu merttir kabul edin artık ayollGeçen turda senin dışında kimler hainlik yaptı da Celal baba o kadar fark yedi acabaNormalde Celal'in de bu şekilde önde olması lazımdı çünkü, arada o kadar izleyici sayısı farkı var
celal baba ve sarp mert kadar sevilmiyormus demekki bu dizinin tek başrolu merttir kabul edin artık ayoll@Bully
Öyle çok oy toplayan başrol olmuyor hanımefendicelal baba ve sarp mert kadar sevilmiyormus demekki bu dizinin tek başrolu merttir kabul edin artık ayoll@Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?