Yasak tabii ki, saf @Maskeli Fedai'yi kandırıyor sokak şeytanı.
@Tolstoyevski Mert diyoruz demi?
@berkann Aras Bulut İynemli için Mert de bence.
Kullanmadım abicim.Atacan sen kullandın mı?@mrt-06
Beni bu ikilemde bırakma bence seviyorsan git oy ver. .ssSevebilirim de sevmeyebilirim de![]()
Sevebilirim de sevmeyebilirim de![]()
@Tolstoyevski Mert diyoruz demi?
@berkann Aras Bulut İynemli için Mert de bence.![]()
Polat Alemdar'ı yaparsın avatarDaha iyi teklifim var o zaman. KVP'den birinin resmini yaparım.![]()
ikiside sevdiğin karakterler sonuç ne çıkarsa sende kazanıyorsun bence
ikiside sevdiğin karakterler sonuç ne çıkarsa sende kazanıyorsun bence![]()
![]()
![]()
bir defada benim sevdiğim birşey 1.olsun ayoll sana finalde yeterYoo Emir daha efsane. Neyse ben kaybedersem bana engel olan 3 isme kök sokturmeyide bilirim. Belası olacağım o üçlünün![]()
bir defada benim sevdiğim birşey 1.olsun ayoll sana finalde yeter![]()
![]()
![]()
Geçen turda senin dışında kimler hainlik yaptı da Celal baba o kadar fark yedi acababir defada benim sevdiğim birşey 1.olsun ayoll sana finalde yeter![]()
![]()
![]()
Sokak sanatini kirmayip emir dedim.![]()
Emir kozcuoglu kaybetmez. Totem yaptım bu yarısı kaybedersek finalde de kaybeder. Ölür.![]()
celal baba ve sarp mert kadar sevilmiyormus demekki bu dizinin tek başrolu merttir kabul edin artık ayollGeçen turda senin dışında kimler hainlik yaptı da Celal baba o kadar fark yedi acabaNormalde Celal'in de bu şekilde önde olması lazımdı çünkü, arada o kadar izleyici sayısı farkı var
![]()
celal baba ve sarp mert kadar sevilmiyormus demekki bu dizinin tek başrolu merttir kabul edin artık ayoll![]()
![]()
@Bully
Öyle çok oy toplayan başrol olmuyor hanımefendicelal baba ve sarp mert kadar sevilmiyormus demekki bu dizinin tek başrolu merttir kabul edin artık ayoll![]()
![]()
@Bully