Kime oy versem
Simge ile oylamada oy bile toplamadım. Orada sana rakip olanlara destek olacak değilsin hem @Yiğitt 'de Emir'ci. Bekliyorum oyunu.
Vermedim Eğer Sarp tehlikeye düşerse veririm ona
Emir deme ihtimali yok yani peki
Kime oy versem
Vermedim Eğer Sarp tehlikeye düşerse veririm ona
Ben dün Sıla'ya hemen vermiştim ama.. Sen bilirsin. 😉Vermedim Eğer Sarp tehlikeye düşerse veririm ona
Senin verdiğin kişi sağlam hatun benim vereceğim iki şey de iki ucu değnekBen dün Sıla'ya hemen vermiştim ama.. Sen bilirsin. 😉
Haklısın ben zaten ısrar etmiyorum kendini zorlama.Ben de oy kullanmıştım ama burası final şimdi karışmak istemiyorum ve işi bilenlere bırakıyorum. @mrt-06 @sokak sanati
Birisi sokak şeytanı birisi prensin mrt, nasıl ucu pok oluyor.Senin verdiğin kişi sağlam hatun benim vereceğim iki şey de iki ucu değnek
Haklısın ben zaten ısrar etmiyorum kendini zorlama.
Birisi sokak şeytanı birisi prensin mrt, nasıl ucu pok oluyor.
Bence de oy kullanma başkası istiyor diye oy mu kullanılır. Etik olmaz bence de.
Öyle bakmıyorum işe biri İçerde biri sokak sanatıHaklısın ben zaten ısrar etmiyorum kendini zorlama.
Birisi sokak şeytanı birisi prensin mrt, nasıl ucu pok oluyor.
Neremle gülsem bilemedim parmağımla gülüyorum sana.Bence sende Zorlama çünkü bu hafta elenen isim Zeki olabilir.
O zaman direkt İçerde demen lazım. Geçmişi hatırla.Öyle bakmıyorum işe biri İçerde biri sokak sanatı
Bravo.Bende sadece @Dosi zeynebime söz verdiğim için kullandım Atacan 😉 yoksa bu güne kadar kendim kime istiyorsam ona göre oy verdim
Evet bir yönden haklısın Ama Dosi de tepeme binmesin sonraNeremle gülsem bilemedim parmağımla gülüyorum sana.
O zaman direkt İçerde demen lazım. Geçmişi hatırla.
Bravo.
Neremle gülsem bilemedim parmağımla gülüyorum sana.
O zaman direkt İçerde demen lazım. Geçmişi hatırla.
Bravo.
Deriz bebeğim ayıpsın@Forumdash bu da sana kapak olsun Bu dizinin hayranlarına kendini affettirme vakti geldi gülüm. Haydi Oylar Emir'e.
Oooo @ehsan7000 gelmiş. Kaliteli eleştirileri ile forumun vazgeçilmezi. Oyunu Emir'e verirsen ki sende verecek bir imaj var çok seviniriz.
@ozmoturk iki gözüm yollarda kaldı. Geçen tür Emir demiştin bu turda Gökçe'miz hatrına Emir der misin.
Biraz daha düşünmeliyim.Kullanmadım abicim.
Beni bu ikilemde bırakma bence seviyorsan git oy ver. .ss
Şimdi o konuyla ne ilgisi var. Başka bir sebep sun bana.@Tolstoyevski beni satmayacağına Eminim. Zaten hep Emir dedin yine de lütfen.
@berkann seninle dini bi tartışma sözüm vardı. Şu Eşcinsellik Kuran'da nasıl geçiyor şeklinde. Onu tartışırız eğer Emir dersen.
İzlesen Emir'i daha çok seveceğine Eminim. Balans ve Manevra konumuz hatırına Emir de.
Biraz daha düşünmeliyim.
Şimdi o konuyla ne ilgisi var. Başka bir sebep sun bana.
Balans ve Manevra her zaman sana açıktır yazabilirsin.
Biraz daha düşünmeliyim.
Şimdi o konuyla ne ilgisi var. Başka bir sebep sun bana.
Balans ve Manevra her zaman sana açıktır yazabilirsin.
Aslında cevabı çok basit o dönemde o başlığın seçilmesi gerekti. Asıl nedenini sorarsan öğrenirsin.Niye bana açık orası neden benimle konuşurken o başlığı seçtin. Bu soruları soracağım uygun zamanda sana.
Sebepsiz oy veremezmisin. Sebepsiz oy verebilirsin bence. Sebep arıyorsan kendimi sebep olarak sunayım. Sebebim bize oy vermen için bence.
İki arada bir derede kaldımRenktas'im olarak destegini bekliyorum Mert'e.
Aslında cevabı çok basit o dönemde o başlığın seçilmesi gerekti. Asıl nedenini sorarsan öğrenirsin.
Karşı tarafta oy istediği için bir sebep gerek Ben menfaatçi biriyim onun için sordum
İki arada bir derede kaldım