2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sende Zorlama çünkü bu hafta elenen isim Zeki olabilir.:A
Neremle gülsem bilemedim parmağımla gülüyorum sana. :A

Öyle bakmıyorum işe biri İçerde biri sokak sanatı :F
O zaman direkt İçerde demen lazım. :F Geçmişi hatırla. :A

Bende sadece @Dosi zeynebime söz verdiğim için kullandım Atacan 😉 yoksa bu güne kadar kendim kime istiyorsam ona göre oy verdim
Bravo. :A

Daha iki gün var anketin kapanmasina sorun yok. :A

@Forumdash bu da sana kapak olsun:A Bu dizinin hayranlarına kendini affettirme vakti geldi gülüm. Haydi Oylar Emir'e.:Z

Oooo @ehsan7000 gelmiş. Kaliteli eleştirileri ile forumun vazgeçilmezi. Oyunu Emir'e verirsen ki sende verecek bir imaj var çok seviniriz.:Z

@ozmoturk iki gözüm yollarda kaldı.:Z Geçen tür Emir demiştin bu turda Gökçe'miz hatrına Emir der misin.:bhr:
Deriz bebeğim ayıpsın :A

Kullanmadım abicim. :A

Beni bu ikilemde bırakma bence seviyorsan git oy ver. .ss
Biraz daha düşünmeliyim. :D

@Tolstoyevski beni satmayacağına Eminim. Zaten hep Emir dedin yine de lütfen.:bhr:

@berkann seninle dini bi tartışma sözüm vardı. Şu Eşcinsellik Kuran'da nasıl geçiyor şeklinde. Onu tartışırız eğer Emir dersen.:bhr:

İzlesen Emir'i daha çok seveceğine Eminim.:( Balans ve Manevra konumuz hatırına Emir de.:bhr:
Şimdi o konuyla ne ilgisi var. :D Başka bir sebep sun bana. :D
Balans ve Manevra her zaman sana açıktır yazabilirsin. :D

Biraz daha düşünmeliyim. :D

Şimdi o konuyla ne ilgisi var. :D Başka bir sebep sun bana. :D
Balans ve Manevra her zaman sana açıktır yazabilirsin. :D

Niye bana açık orası neden benimle konuşurken o başlığı seçtin. Bu soruları soracağım uygun zamanda sana.:A

Sebepsiz oy veremezmisin. Sebepsiz oy verebilirsin bence. Sebep arıyorsan kendimi sebep olarak sunayım. Sebebim bize oy vermen için bence.:Z

Niye bana açık orası neden benimle konuşurken o başlığı seçtin. Bu soruları soracağım uygun zamanda sana.:A

Sebepsiz oy veremezmisin. Sebepsiz oy verebilirsin bence. Sebep arıyorsan kendimi sebep olarak sunayım. Sebebim bize oy vermen için bence.:Z
Aslında cevabı çok basit o dönemde o başlığın seçilmesi gerekti. Asıl nedenini sorarsan öğrenirsin. :D

Karşı tarafta oy istediği için bir sebep gerek :D Ben menfaatçi biriyim onun için sordum :D :D

Renktas'im olarak destegini bekliyorum Mert'e. :A
İki arada bir derede kaldım :D

Aslında cevabı çok basit o dönemde o başlığın seçilmesi gerekti. Asıl nedenini sorarsan öğrenirsin. :D

Karşı tarafta oy istediği için bir sebep gerek :D Ben menfaatçi biriyim onun için sordum :D :D

İki arada bir derede kaldım :D

Dere'nin öbür tarafi pek saglam degil, sisirmelik durum var bosver sen orayi. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...