2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolstoyevski beni satmayacağına Eminim. Zaten hep Emir dedin yine de lütfen.:bhr:

@berkann seninle dini bi tartışma sözüm vardı. Şu Eşcinsellik Kuran'da nasıl geçiyor şeklinde. Onu tartışırız eğer Emir dersen.:bhr:

Sevebilirim de sevmeyebilirim de :D

İzlesen Emir'i daha çok seveceğine Eminim.:( Balans ve Manevra konumuz hatırına Emir de.:bhr:

bir defada benim sevdiğim birşey 1.olsun ayoll sana finalde yeter :A :A :A
Geçen turda senin dışında kimler hainlik yaptı da Celal baba o kadar fark yedi acaba :A Normalde Celal'in de bu şekilde önde olması lazımdı çünkü, arada o kadar izleyici sayısı farkı var :A

Emir kozcuoglu kaybetmez. Totem yaptım bu yarısı kaybedersek finalde de kaybeder. Ölür.:T:
Geçen turda senin dışında kimler hainlik yaptı da Celal baba o kadar fark yedi acaba :A Normalde Celal'in de bu şekilde önde olması lazımdı çünkü, arada o kadar izleyici sayısı farkı var :A
celal baba ve sarp mert kadar sevilmiyormus demekki bu dizinin tek başrolu merttir kabul edin artık ayoll :A :A :A @Bully

celal baba ve sarp mert kadar sevilmiyormus demekki bu dizinin tek başrolu merttir kabul edin artık ayoll :A :A :A @Bully
Öyle çok oy toplayan başrol olmuyor hanımefendi :A Kara Sevda'da da Emir başrol değil İçerde'de Mert'in olmadığı gibi :A Sadece sizin manyak severliğiniz yüzünden bu ikisi finalde :A Ve tabi yaptığınız hainliklerden :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...