Atacan co admin senaryonun ysk sı yayından kaldırabirebilir oyüzden malesef diyorum
Hayatının hatasını yaptın farkındasın dimi
@sokak sanati çok haklısın finalde tam 50 kişiyle yarışıyorsun![]()
Sonuçlarda görüşelim diyorum onlara
Atacan co admin senaryonun ysk sı yayından kaldırabirebilir oyüzden malesef diyorum
@sokak sanati çok haklısın finalde tam 50 kişiyle yarışıyorsun![]()
Zaten nerede deli, manyak sever varsa bu foruma toplanmış
Kötünün iyisi kazansın bari napalımhahha hadi oradan bee @Bully de sende celala vericektiniz ve çoğu içerdeci şuan ben doğruyu yaptığımı daha iyi anladım elime sağlık![]()
Yayından kaldıran olmaz sen kime oy kullanmayı istiyorsun onu bildirAtacan co admin senaryonun ysk sı yayından kaldırabirebilir oyüzden malesef diyorum
@Bully @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz @xemrexxx @mrt-06 manyak mert oylarınızı bekliyor
![]()
Mert tabii ki![]()
Mert demeyeni @destere öpsün![]()
@destere eltin için Mert diyor muyuz?![]()
Bu şarkıyı üstüme alınabilir miyim? Ben de Mert sayılırım.Mert dayanır Emir kaçar meydan gümbür gümbürlenirbu oyumda bir önceki turda zeynebi kurda kuşa yem eden @sokak sanati na kapak olsun
ayy şarkı finale cuk oturmuşMert dayanır Emir kaçar meydan gümbür gümbürlenirbu oyumda bir önceki turda zeynebi kurda kuşa yem eden @sokak sanati na kapak olsun
Emir kaybetmiş yazık.sss
Mert'e destek ol işte alakası bu. Ben de Sıla'ya destek olcam Beren karşısında.Ne alaka Kırgın Çiçekler![]()
Önce ol sonra konuşMert'e destek ol işte alakası bu. Ben de Sıla'ya destek olcam Beren karşısında.![]()
sokak şeytanı'na karşı bir olmalıyız, olurum merak etme.Önce ol sonra konuş![]()
Tamamsokak şeytanı'na karşı bir olmalıyız, olurum merak etme.![]()