@sokak sanati kendini bağışlamaya basladı oy içinBen de Mert dedim gitti. Şimdilik iyi gidiyor Mert bakalım ne olacak sonuç @Çiğdem-
İşte böyle böyle geçti bütün turları zaten yoksa hiçbir İçerde karakterini geçemezdi o Emir Tabi bir de arada senin gibi hainler vardı o da ayrı mesele Celal varken Emir'e verdiğin oyu unutmadık yani@sokak sanati kendini bağışlamaya basladı oy için
celala vericektiniz değilmi çıksaydı İÇERDE BÖLÜNÜCEKTİİşte böyle böyle geçti bütün turları zaten yoksa hiçbir İçerde karakterini geçemezdi o Emir Tabi bir de arada senin gibi hainler vardı o da ayrı mesele Celal varken Emir'e verdiğin oyu unutmadık yani
Ne olursa olsun yaptığın hainliktir, affedilemez Biz hiç böyle küçük hesaplar peşinde koşmadık @Bully ile her zaman dizimizin yanında oldukcelala vericektiniz değilmi çıksaydı İÇERDE BÖLÜNÜCEKTİ
Pis hesapçı. sshahha hadi oradan bee @Bully de sende celala vericektiniz ve çoğu içerdeci şuan ben doğruyu yaptığımı daha iyi anladım elime sağlık
Bencede doğruyu yaptınhahha hadi oradan bee @Bully de sende celala vericektiniz ve çoğu içerdeci şuan ben doğruyu yaptığımı daha iyi anladım elime sağlık
@sokak sanatini durdur @Bully ne yapar bir onada sor@pompy dizilerinin devamı için Mert diyor muyuz.
@adventurous Mert'i sevdiğini biliyorum oyunu bekliyoruz.
Dizilerin için Mert demen lazım pompycim ben söyleyeceğimi söyledim.@sokak sanatini durdur @Bully ne yapar bir onada sor
Pis hesapçı. ss
mertte kurala göre savasmıyor zaten iyi bir çift olduk biz onunla @BullyBencede doğruyu yaptın
Atacan co admin senaryonun ysk sı yayından kaldırabirebilir oyüzden malesef diyorum@pompy son bonban efsane oylar Emir'e.
Bak @pompy Mert demen gerek. Yoksa İsviçreli kötü moderatör efsanesi geri dönebilir ve tüm konularına el koyabilir.
@pompy dizilerinin devamı için Mert diyor muyuz.
@adventurous Mert'i sevdiğini biliyorum oyunu bekliyoruz.
İsviçreli kötü moderatör, ben ve Atacan Mert'e destek olmanı istiyoruz reyiz@sokak sanatini durdur @Bully ne yapar bir onada sor
Özel mesajla cevabımı yolladımDizilerin için Mert demen lazım pompycim ben söyleyeceğimi söyledim.