Emir psikopatı Merti alt üst ederbu @EFE UYSAL @Maskeli Fedai yolundan gidiyor gibi kulağını çekmek lazım
Emir psikopatı Merti alt üst ederbu @EFE UYSAL @Maskeli Fedai yolundan gidiyor gibi kulağını çekmek lazım
Emir psikopatı Merti alt üst eder
@Bully @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz @xemrexxx @mrt-06 manyak mert oylarınızı bekliyor
ipin elimde şuan sonuclar açıklnıcakDüşünmem lazım hiç içimden gelmiyor Mert'e oy atmak
bu @EFE UYSAL @Maskeli Fedai yolundan gidiyor gibi kulağını çekmek lazım
@Maskeli Fedai demişken kendisi Mert'e destek verecektir, Emir falan tanımaz oBoşa sallıyorsunuz. Turkuaz net Emir der. Ben tanırım onu. @Çiğdem-
ipin elimde şuan sonuclar açıklnıcak
Oyumu pazar akşama doğru kullanırım en erken, o vakte kadar tekliflere açık, tehdit ve ısrarlara kapalıyım.
Emir kazanırsa bi daha bu forumda hiçbir ankete katılmayacam. Emir kim ya
Mert değil Sarp çıkmalıydı finale.
Derken? Kimin fikirdeyim neyi kastediyon??Beni biliyorsun Erkin'e verdiğim destek ortada bu hafta göreceksin zaten.
Videolarını bile YouTube'da milyonların izlediği efsane. Neyse sen zaten katılma oylamalara. Genel olarak kendi fikri olan biri değilsin.
Oyumu pazar akşama doğru kullanırım en erken, o vakte kadar tekliflere açık, tehdit ve ısrarlara kapalıyım.
Sunucu olarak yarı final ve finalde oy kullanmamaya karar vermiştim bu yüzden benden bir şey bekleme.@Tolstoyevski maddi manevi yatırımlar yapıyorum Erkin'e. Lütfen yani. Hem @Dosi 'nde var.
@Aserat sen kime vereceksin. Oylamanda o kadar destek oldum. Burcu'yada her yerde övüyorum. Tek zıt noktamız Poyraz. Poyraz diyorum bak Ayşegül değil. Senden beklentim var.
@cookies güzel kankam oyun Emir'e dimi. Netice de sen seversin böyle güzel manyakları.
@dreamy güzel yoldaşım. Oyunu bekliyorum Emir Kozcuoglu'muza.
@gözlemci arada uğruyorsun foruma. Oyunu Emir'e bekliyorum. Daha önce destek atmıştın zaten.
@Titanium adamsın sen hee türlü Emir dersin. Maksat seni övmek. Yeri gelmişken oveyim dedim muhteşemliğini. Emir demeni bekliyorum.
@Ahmad oyunu Emir'e vermen zaten kesin konuya gel sadece. Amaç etiketlemek. Nazlı birisin etiketlenmeden gelmiyorsun.
@Harunnn60 biz çok gerideyiz.