2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz @xemrexxx @mrt-06 manyak mert oylarınızı bekliyor :Z:Z:Z
80ba7aaa53531435aceee401ab8c5476.jpg

Düşünmem lazım hiç içimden gelmiyor Mert'e oy atmak :A

Oyumu pazar akşama doğru kullanırım en erken, o vakte kadar tekliflere açık, tehdit ve ısrarlara kapalıyım. :A

Beni biliyorsun Erkin'e verdiğim destek ortada bu hafta göreceksin zaten.:A

Emir kazanırsa bi daha bu forumda hiçbir ankete katılmayacam. Emir kim ya :)

Mert değil Sarp çıkmalıydı finale.

Videolarını bile YouTube'da milyonların izlediği efsane. Neyse sen zaten katılma oylamalara. Genel olarak kendi fikri olan biri değilsin.:F

@yatutarsa şu arkadaşına bi güzellik yap ve Emir de.:bhr: Gerçek bir efsane kendisi. Beni bilirsin. Kalite diyorsam öyledir.:bhr:

@Tolstoyevski maddi manevi yatırımlar yapıyorum Erkin'e. Lütfen yani.:A Hem @Dosi 'nde var.:A

@Aserat sen kime vereceksin.:( Oylamanda o kadar destek oldum. Burcu'yada her yerde övüyorum. Tek zıt noktamız Poyraz. Poyraz diyorum bak Ayşegül değil. Senden beklentim var.:bhr:

@cookies güzel kankam oyun Emir'e dimi. Netice de sen seversin böyle güzel manyakları.:bhr:

@dreamy güzel yoldaşım. Oyunu bekliyorum Emir Kozcuoglu'muza.:Z

@gözlemci arada uğruyorsun foruma. Oyunu Emir'e bekliyorum. Daha önce destek atmıştın zaten.:Z

@Titanium adamsın sen hee türlü Emir dersin. Maksat seni övmek. Yeri gelmişken oveyim dedim muhteşemliğini. Emir demeni bekliyorum.:Z

@Ahmad oyunu Emir'e vermen zaten kesin konuya gel sadece. Amaç etiketlemek. Nazlı birisin etiketlenmeden gelmiyorsun.:A

@Harunnn60 biz çok gerideyiz.:(

Son düzenleme:
@Tolstoyevski maddi manevi yatırımlar yapıyorum Erkin'e. Lütfen yani.:A Hem @Dosi 'nde var.:A

@Aserat sen kime vereceksin.:( Oylamanda o kadar destek oldum. Burcu'yada her yerde övüyorum. Tek zıt noktamız Poyraz. Poyraz diyorum bak Ayşegül değil. Senden beklentim var.:bhr:

@cookies güzel kankam oyun Emir'e dimi. Netice de sen seversin böyle güzel manyakları.:bhr:

@dreamy güzel yoldaşım. Oyunu bekliyorum Emir Kozcuoglu'muza.:Z

@gözlemci arada uğruyorsun foruma. Oyunu Emir'e bekliyorum. Daha önce destek atmıştın zaten.:Z

@Titanium adamsın sen hee türlü Emir dersin. Maksat seni övmek. Yeri gelmişken oveyim dedim muhteşemliğini. Emir demeni bekliyorum.:Z

@Ahmad oyunu Emir'e vermen zaten kesin konuya gel sadece. Amaç etiketlemek. Nazlı birisin etiketlenmeden gelmiyorsun.:A

@Harunnn60 biz çok gerideyiz.:(
Sunucu olarak yarı final ve finalde oy kullanmamaya karar vermiştim bu yüzden benden bir şey bekleme. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...