2023 En Favori Şarkı 2023 Kazananı Belli Oldu!

Esen kalın, beklemede kalın sevgili Fav10 halkı :A Dosi ve Bully daha çok etkinliklerle buluşturacaklar sizleri :A
He aynen öyle yapacağız :Z

(Üstüne yıkıp kaçacağım haberi yok) @Yakamoz-Asi

2020’nin intikamını alacaksın demek. Konuları üstüne yıkıp kaçtığımı iddia ediyordu bu hanımefendi. (Belki de öyledir.) @Yakamoz-Asi
Reyting konuları (başta haftanın bir kaç günü. Sonra komple bana kaldı) neyseki mesmeso el attıda kurtuldum :A
En favori üye, en favori şarkı. ( bunları açmaları için arkadaşlara paslamıştım ama olmadı)

Haftanın ve ayın enleri döndü dolaştı yine bana yapıştı :A (bu senlik bir durum değildi ama)

Reyting konuları (başta haftanın bir kaç günü. Sonra komple bana kaldı) neyseki mesmeso el attıda kurtuldum :A
En favori üye, en favori şarkı. ( bunları açmaları için arkadaşlara paslamıştım ama olmadı)

Haftanın ve ayın enleri döndü dolaştı yine bana yapıştı :A (bu senlik bir durum değildi ama)
Tüm yükler sende maşallah. Atabildiğin kadar atmalısın yükleri. (Bana da atarsın artık.)

Forum ve sen birbirinize bağlı ve bağımlısınız resmen. Birbirinizden kurtuluşunuz yok.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tüm yükler sende maşallah. Atabildiğin kadar atmalısın yükleri. (Bana da atarsın artık.)

Forum ve sen birbirinize bağlı ve bağımlısınız resmen. Birbirinizden kurtuluşunuz yok.
İsyan bayrağı çıkmak üzere.
Bugün açılacak konular açıldı.
Dinlenme moduna geçeceğim artık :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • İlginç
Reactions: HollyDemon666☾☆
  • Beğendim
karşımdaki insanı üzmeyi hiç sevmem onun için değiştireceğim :)
Üzüldüğüm için değilde. Konuya özen gösteriyoruz. O tarz reaksiyonları pek sevmiyorum böyle önemli konularda.
------

Değiştirdiğinde aynı hesap :A bence sen hiç reaksiyon bırakma. Dediğim gibi hiç olmamasını tercih ederim :A

• Güldürdün
Top10’da sürekli zirvedeyken sende oylamalarda yer almışsın. İllaki kimler hangi sırada bakmışsındır.
@phoebebuffay senin yerine baktım :A

kendini belli ettiyse nasıl kazanması sürpriz oluyor? :A
Şarkıyı burada duydum işte.
Bunun için gidip Top 10 larıma mı baktın?
------

Bir başka Mabel-Melike iş birliği ile olan Düldül ile Melike aynı yılda çifte zafer yaşayabilir o zaman. :Z Favorilerden görüyorum. :A

Aralık iyidir bence de. :A Liste oluşmasında yardım ederim, geleneksel bir etkinliğe dönüştürüp sadece 2023 için de yapılabilir, toplu halde 2020-2023 gibi de yapılabilir. İkincisi gibi olursa aşırı rekabetli olur. :A
------

Evet Diva Yorgun direkt iddialı bir giriş yapmış ve haftalarca zirvede kalmıştı. @The_Erinch oy kullandığı etkinliğin sonuçlarına bakmıyor o zaman. :A

Basit Numaralar'ın ise konusu bile açılmamıştı hiç. :A
Sanırım farklı dillerde yazmam gerekiyor..

Şarkıyı forumda duydum.

Bunu anlamanız için ne yapmak gerekiyor?

Gidip Top10 listelerimi kurcalamışınız..

Neyi ima etmeye çalışıyorsunuz?

Şarkıyı burada duydum işte.
Bunun için gidip Top 10 larıma mı baktın?
top10’da oylayan biri olarak ilk kez duyduğuna yazmana şaşırdım. Videolara bakan birisin sonuçta.
Evet baktım ama öyle çaba göstermedim çünkü çıkış tarihi belliydi. Rast gele temmuz sonuna bakmak yetti.
Buna bu kadar sinirlenmene gerek yok.

top10’da oylayan biri olarak ilk kez duyduğuna yazmana şaşırdım. Videolara bakan birisin sonuçta.
Evet baktım ama öyle çaba göstermedim çünkü çıkış tarihi belliydi. Rast gele temmuz sonuna bakmak yetti.
Buna bu kadar sinirlenmene gerek yok.
İşte şarkıyı forumda duydum ve dinledim.

Yalan söylediğimi ima etmeye çalışarak koşa koşa listelere mi baktın?

diva yorgun haketti kazandı tebrik ediyorum melikeyi
zerrin özerde ikinci baharını forumda yaşadı sanırım iyi direndi hiç finale çıkacağını düşünmüyordum? zerrinin kendisini ve @The_Erinch i kutluyorum :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
İşte şarkıyı forumda duydum ve dinledim.

Yalan söylediğimi ima etmeye çalışarak koşa koşa listelere mi baktın?
Biraz sakin ol önce.
Burda kaç kere @Bully @serhatt @Emre Ozansoy ile eski mesajlarımızı alıntı yapıp yeni söylemlerimizi boşa çıkarmak için karşılaştırıp durduk. Bunlara gülüp geçtik her defasında.

Bu arada koşmadım uçtum resmen…

• Aynen
Reactions: Bully