2023 En Favori Şarkı 2023 Kazananı Belli Oldu!

Her ne kadar oylamanın başında kararsız kalıp sonrasında da Basit Numaralar'a oy versem de Diva Yorgun'da favorilerimden biriydi. Kazanmasına sevindim, tebrikler. :bhr: Güzel bir serüven oldu yine, emeğinize sağlık @Dosi @Bully.

Bu arada üstteki mesajlara istinaden yazayım dedim, bende Diva Yorgun'u forum ile keşfetmiştim ve sevmemiştim, hatta Top10 oylamalarında da şöyle bir mesajım vardı. :A Daha sonrasında da Instagram'da paylaşılan reels ve dizilerde çalması (Sandık Kokusu özellikle) ile sevmeye başladım.
Teşekkürler :Z

Başta yıldızınız barışmamış ama sonrasında her yerde çalınca yakalamış seni Diva Yorgun :A Zaten denk gelmemek imkansızdı bu şarkıya :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Demek ki sadece forumla sınırlı kalmamış.
Senin Sandık Kokusu’na niçin baktığın belli :A
Anlaşılan bu mesaj top10 listesinden. Kolayca bulmuşsundur sende :A
Ben şarkı çıktığında yolculuk aşamasındaydım. Buraya döndüm ve radyo canlı yayın açmıştım. Orda duyunca çok beğenip bulmuştum şarkıyı. Foruma döndüğümde artık oylamada yoktu. Zirvemde paylaşmayı bende isterdim ama burada o kısmı telafi ettim :Z
Aynen, Top10 listelerinin birinde yazmıştım aklımda da kalmış. Şimdi hatırlayınca gün yüzüne çıkarayım dedim. :A Nakaratı çıkıyordu hep önüme ve dilime dolanmıştı, Sandık Kokusu'nun lk bölümünde Demet Akbağ'ın sahnesinde de çalınca başa sarıp sarıp dinlemiştim. :A
------

Teşekkürler :Z

Başta yıldızınız barışmamış ama sonrasında her yerde çalınca yakalamış seni Diva Yorgun :A Zaten denk gelmemek imkansızdı bu şarkıya :A
Normalde herkesin öve öve bitiremediği şeyleri kolay kolay sevmem ama Diva Yorgun araya kaynadı. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Bully and Dosi
Kimseyi haklı çıkarma çabasında değilim. Doğru bulmadığım tutumuna cevap vermek istedim.

Diva Yorgun’a oylar verdiğine göre sevmişsin demektir. Dışarda duymamış olman da enteresan geldi, radyo falan da dinlemiyorsun herhalde. Bir de sen gezen bir adamsın, bu şarkı çalındı ve duyuldu her yerde. Ama Zerrin’i yendiği için şarkının ve Melike’nin başarısını görmezden gelmek istiyorsun gibi geldi bana. Ben Basit Numaralar’ın hakkını teslim ettim, senden de Diva Yorgun’un hakkını teslim etmeni beklerdim.

Melike elbet yıllar sonra da konuşulacaktır, konserlerine rağbet büyük.

İyi geceler.
Yılların sanatçılarının sold out yapamadığı Harbiye'de Melike'nin konserleri 1 ay öncesinden sold out oluyor. :A

Zaten Melike geçen sene birçok ödül aldı, ödülünü kadınlara ve LGBT'ye armağan etti diye belediye tarafından konseri iptal edildi, Altın kelebek'te yılın kadın sanatçısı seçildi, genel olarak çok konuşulan ve dinlenilen bir yıl geçirdi. Son olarak daha geçen hafta dünyanın prestiji müzik töreni Grammy'nin listesine girerek burada performans veren ilk Türk sanatçı oldu. Bunların üzerine bir Fav10 şampiyonluğu da yakıştı fazlasıyla. :A

Yani aslında yılın sanatçısını da değil şarkısını seçtik, sanatçıdan bağımsız Diva Yorgun'un hakkıydı zaten. :A
------

Diva Yorgun dizilerde bile çaldı.
Dizinin en güzel fragmanı :bhr:
Başı ve sonu şarkı ile harmanlanmış

@phoebebuffay @Bully
Diziyi hiç izlemedim ama 2-3 fragmanına göz atmıştım. Hem ilk bölümü hem de 2.sezonu bu şarkıyla açmaları güzel bir detay. Fragmana da yakışmış. :A

• Harika
Reactions: Bully and Dosi
Kimseyi haklı çıkarma çabasında değilim. Doğru bulmadığım tutumuna cevap vermek istedim.

Diva Yorgun’a oylar verdiğine göre sevmişsin demektir. Dışarda duymamış olman da enteresan geldi, radyo falan da dinlemiyorsun herhalde. Bir de sen gezen bir adamsın, bu şarkı çalındı ve duyuldu her yerde. Ama Zerrin’i yendiği için şarkının ve Melike’nin başarısını görmezden gelmek istiyorsun gibi geldi bana. Ben Basit Numaralar’ın hakkını teslim ettim, senden de Diva Yorgun’un hakkını teslim etmeni beklerdim.

Melike elbet yıllar sonra da konuşulacaktır, konserlerine rağbet büyük.

İyi geceler.
Anladım.
Şarkıyı burada duydum cümlem arkasına.
hemen top 10 listelerine bakılması yada tek tek oylarıma bakılması son derece doğru benim sadece şarkıyı burada duydum ve dinledim denmesi doğru değil.

Heryerde çalıyormuş, duymamak imkansızmış, dizilerde bile çıkmış falan..

Duymam yada dinlemem mi gerekiyordu dışarıda diziyi. Burada duydum, dinledim ve oyda verdim.

Birde Şarkı ve şarkıcı hakkında oylama esnasında bir yorumum mu olmuş negatif merak ettim, tek tek bakarsın şimdi sen, beni alıntı edersin.

Neyse bana demişin ya Zerrin Özer kaybetti diye böyle yapıyorsun diye.. Çok şükür kaybetti ya kazansaydı...

Hadi İyi Geceler Kaancım.

Yılların sanatçılarının sold out yapamadığı Harbiye'de Melike'nin konserleri 1 ay öncesinden sold out oluyor. :A

Zaten Melike geçen sene birçok ödül aldı, ödülünü kadınlara ve LGBT'ye armağan etti diye belediye tarafından konseri iptal edildi, Altın kelebek'te yılın kadın sanatçısı seçildi, genel olarak çok konuşulan ve dinlenilen bir yıl geçirdi. Son olarak daha geçen hafta dünyanın prestiji müzik töreni Grammy'nin listesine girerek burada performans veren ilk Türk sanatçı oldu. Bunların üzerine bir Fav10 şampiyonluğu da yakıştı fazlasıyla. :A

Yani aslında yılın sanatçısını da değil şarkısını seçtik, sanatçıdan bağımsız Diva Yorgun'un hakkıydı zaten. :A
------

Diziyi hiç izlemedim ama 2-3 fragmanına göz atmıştım. Hem ilk bölümü hem de 2.sezonu bu şarkıyla açmaları güzel bir detay. Fragmana da yakışmış. :A
Bugün tüm gün okulda dolanırken şarkının melodisini mırıldanıp durdum :A
Şimdi az önce konudaki klibi baştan sona izleyip bir doz daha aldım :A
Şarkının kazanacağını en başından beri tahmin ediyordum.
Zerrin hem Simge hemde Aleyna karşısında zorlandı. Son oylarda atak yapmıştı. Diva Yorgun diğer şarkılara göre (bence) çok daha kuvvetli olduğu için kazanacağını tahmin etmiştim. Rekabeti bekliyordum ve zorlandı biraz ama sonra ipi göğüsledi. Çoğu kişi şarkıdan çok sanatçı olarak düşünüp oyladı.
Diva Yorgun’u seven bir kaç arkadaşımızda aktif olmadı.

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Bugün tüm gün okulda dolanırken şarkının melodisini mırıldanıp durdum :A
Şimdi az önce konudaki klibi baştan sona izleyip bir doz daha aldım :A
Şarkının kazanacağını en başından beri tahmin ediyordum.
Zerrin hem Simge hemde Aleyna karşısında zorlandı. Son oylarda atak yapmıştı. Diva Yorgun diğer şarkılara göre (bence) çok daha kuvvetli olduğu için kazanacağını tahmin etmiştim. Rekabeti bekliyordum ve zorlandı biraz ama sonra ipi göğüsledi. Çoğu kişi şarkıdan çok sanatçı olarak düşünüp oyladı.
Diva Yorgun’u seven bir kaç arkadaşımızda aktif olmadı.
Evet, zaten geçen sene çıkardığı diğer bir şarkısı olan Pençe 2.turda elendi. :A

Ben şarkıyı 2023'te aşırı dinledim, Spotify yıl sonu verimde en çok dinlenenlerimde 2.sıradaydı. Bu yıl eskisi gibi sık açıp dinlemezken bu etkinlikle beraber ben de yeniden batağına düştüm. :A

Müphem erken elendi biraz, Diva Yorgun ile karşılaşmasa yarı finalistti. :A Başıma Belasın yılın en büyük hitlerinden biriydi aslında ama antisi de çok olduğu için beklediğimden iyi bir sonuç aldı, hak etti de yarı finali. Basit Numaralar'a hiç oy vermedim ama yılın en büyük hitlerinden biriydi o da. İrem Derici'nin alakasız şarkısı dışında ve birkaç kura şanssızlığı dışında bence iyi sonuçlar geldi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet, zaten geçen sene çıkardığı diğer bir şarkısı olan Pençe 2.turda elendi. :A

Ben şarkıyı 2023'te aşırı dinledim, Spotify yıl sonu verimde en çok dinlenenlerimde 2.sıradaydı. Bu yıl eskisi gibi sık açıp dinlemezken bu etkinlikle beraber ben de yeniden batağına düştüm. :A

Müphem erken elendi biraz, Diva Yorgun ile karşılaşmasa yarı finalistti. :A Başıma Belasın yılın en büyük hitlerinden biriydi aslında ama antisi de çok olduğu için beklediğimden iyi bir sonuç aldı, hak etti de yarı finali. Basit Numaralar'a hiç oy vermedim ama yılın en büyük hitlerinden biriydi o da. İrem Derici'nin alakasız şarkısı dışında ve birkaç kura şanssızlığı dışında bence iyi sonuçlar geldi. :A
İrem Derici şarkısı bencede o kadar ilerlememesi gerekirdi (oy vermiş olsamda :A ) ama seveni çokmuş demekki.
Kura çok önemli ya. İş yapmayacak şarkıların fazla ilerlemesine sebep oldu.

Klipsiz şarkıları merakla bekliyorum. Öyle şu favorim diyeceğim şarkı şimdilik olmadığı için heyecanı daha fazla yaşayacağımı umuyorum. Tüm şarkılara şans verip öyle oylayacağım. Bu etkinlikte favorimiz hakim olduğumuz şarkılar belli olduğu için direk oyu basıyorduk :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Anladım.
Şarkıyı burada duydum cümlem arkasına.
hemen top 10 listelerine bakılması yada tek tek oylarıma bakılması son derece doğru benim sadece şarkıyı burada duydum ve dinledim denmesi doğru değil.

Heryerde çalıyormuş, duymamak imkansızmış, dizilerde bile çıkmış falan..

Duymam yada dinlemem mi gerekiyordu dışarıda diziyi. Burada duydum, dinledim ve oyda verdim.

Birde Şarkı ve şarkıcı hakkında oylama esnasında bir yorumum mu olmuş negatif merak ettim, tek tek bakarsın şimdi sen, beni alıntı edersin.

Neyse bana demişin ya Zerrin Özer kaybetti diye böyle yapıyorsun diye.. Çok şükür kaybetti ya kazansaydı...

Hadi İyi Geceler Kaancım.
İşte negatif yorumun olmamış ve oy vermişsin hep finale kadar.

Ama finalde Zerrin kaybettiği için Melike'ye ve şarkısına karşı antilik sezdim yorumlarında. Biz Yengeçlerin sezgileri kuvvetlidir, bilirsin.

Şarkıyı burda duydum ve dinledim de bilinç altında Diva Yorgun'u küçümsemek demektir bence. Benim düşüncem o yönde. Forum dışında da illa ki dinlemiş veya denk gelmiş olduğunu düşünüyorum.

Zerrin'in hakkını zaten teslim ettim yorumumda ve kazansaydı yine överdim başarısını.

• Okudum
Reactions: The_Erinch
Tebrik ediyorum yorgun divamızı. Etkinlikte favorim Müphem'di. O erken turlarda divaya toslayınca kalanlar arasında en beğendiğim şarkılardan biriydi zaten yine Mabel Matiz imzalı olan Diva Yorgun. İkinci olan Zerrin teyzeyi de tebrik ederim. O da oldukça iddialı şarkıları devirip finale kadar geldi.

@Dosi hanım ve ona destek olan @Bully sizin de emeklerinize sağlık. Çok başarılı bir etkinlik yürüttünüz.
------

Emeğinize sağlık @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @MasacRE kardeşlerim güzel etkinlik oldu :)

Melike Şahin - Diva Yorgun tebrik ederim fanları çokmuş bende severim de

Kazanan:
Zerrin Özer - Basit Numaralar

Finalist:
Melike Şahin - Diva Yorgun

Böyle daha güzel oldu sanki :A:F @The_Erinch

Bully ve Dosi'yi anladımda ben ve MasacRe bir ṣey yapmadık ki :A bize niye teṣekkür ettin :A
Dosi konuda bize de teşekkür etmiş diye yazdı bizi herhalde ama ben başta şarkı listesini sıralamak dışında hiçbir katkıda bulunmadım maalesef. Teşekkürlük bir tarafım yok cidden :A
olmaz olurmu @MasacRE ve senin oyları çıkar zerrine ekle zerrin kazanırdı :A

heleki masacre oylama eşitken son anda gelip zerrin teyzeye gol attıki yakıştıramadım kendisine :A
Teyzeyi son ana kadar umutlandırıp vurdum tekmeyi gitti :A

Tebrik ediyorum yorgun divamızı. Etkinlikte favorim Müphem'di. O erken turlarda divaya toslayınca kalanlar arasında en beğendiğim şarkılardan biriydi zaten yine Mabel Matiz imzalı olan Diva Yorgun. İkinci olan Zerrin teyzeyi de tebrik ederim. O da oldukça iddialı şarkıları devirip finale kadar geldi.

@Dosi hanım ve ona destek olan @Bully sizin de emeklerinize sağlık. Çok başarılı bir etkinlik yürüttünüz.
------

Dosi konuda bize de teşekkür etmiş diye yazdı bizi herhalde ama ben başta şarkı listesini sıralamak dışında hiçbir katkıda bulunmadım maalesef. Teşekkürlük bir tarafım yok cidden :A

O artık şampiyon diva :bhr: Kupanın yarısı Mabel’in zaten :Z

Teşekkürler Utku Bey senin de katkılarına sağlık :A

• Harika
Reactions: MasacRE

------

Oldukça makbule geçen bir katkı o. Hak ettin teşekkürü :bhr:
Klipsizlerde daha aktif olmanı bekliyorum :Z