2023 En Favori Şarkı 2023 Kazananı Belli Oldu!

Biraz sakin ol önce.
Burda kaç kere @Bully @serhatt @Emre Ozansoy ile eski mesajlarımızı alıntı yapıp yeni söylemlerimizi boşa çıkarmak için karşılaştırıp durduk. Bunlara gülüp geçtik her defasında.

Bu arada koşmadım uçtum resmen…
Aynen koştum deseydin inanmazdım zaten.

Son derece sakinim.

İyi Geceler.

İşte şarkıyı forumda duydum ve dinledim.

Yalan söylediğimi ima etmeye çalışarak koşa koşa listelere mi baktın?
Yani Erinç abi şarkıyı burada duydum falan demene gerek yoktu bu şarkıyı bilmeyen yoktur :D Ayrıca bilmediğin şarkıyı 1.turdan itibaren eksiksiz bir şekilde oylamışsın. Tüm Diva Yorgun oylarında Erinç ismi var.

Burada duyduğun şarkıyı beğenmişsin demek ki. Melike’nin başarısını küçültmeyelim. Son dönemin en iyi çıkış yapan kadın şarkıcılarından.

Zerrin Özer 90ların efsane ismi ama 2000lerdeki tek hiti Basit Numaralar. Güncel olarak Melike daha başarılı kendisinden. Genelden bahsetmiyorum, güncelden bahsediyorum.

Yıllar sonra kimin hatırlanacağını da bilemeyiz. Melike’nin da uzun bir kariyeri var önünde. Daha birçok şey yapabilir.

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Bully ve Dosi'yi anladımda ben ve MasacRe bir ṣey yapmadık ki :A bize niye teṣekkür ettin :A
olmaz olurmu @MasacRE ve senin oyları çıkar zerrine ekle zerrin kazanırdı :A

heleki masacre oylama eşitken son anda gelip zerrin teyzeye gol attıki yakıştıramadım kendisine :A

olmaz olurmu @MasacRE ve senin oyları çıkar zerrine ekle zerrin kazanırdı :A

heleki masacre oylama eşitken son anda gelip zerrin teyzeye gol attıki yakıştıramadım kendisine :A

Herkes oy vermekte hür yani gol attı diyemeyiz ki. :A

Ayrıca konuya girip ve çıkan, oy vermeyenleri de sayarsak iṣin içinden çıkamayız. :A

Biz @MasacRE ile forumun bir parçasıyız ilk dakika veya son dakika oy atsak da gol olmaz o. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and tekin
Yani Erinç abi şarkıyı burada duydum falan demene gerek yoktu bu şarkıyı bilmeyen yoktur :D Ayrıca bilmediğin şarkıyı 1.turdan itibaren eksiksiz bir şekilde oylamışsın. Tüm Diva Yorgun oylarında Erinç ismi var.

Burada duyduğun şarkıyı beğenmişsin demek ki. Melike’nin başarısını küçültmeyelim. Son dönemin en iyi çıkış yapan kadın şarkıcılarından.

Zerrin Özer 90ların efsane ismi ama 2000lerdeki tek hiti Basit Numaralar. Güncel olarak Melike daha başarılı kendisinden. Genelden bahsetmiyorum, güncelden bahsediyorum.

Yıllar sonra kimin hatırlanacağını da bilemeyiz. Melike’nin da uzun bir kariyeri var önünde. Daha birçok şey yapabilir.
Sanırım anlamak istemiyorsunuz ve birilerini haklı çıkarma çabasındasınız.

Sedef, şarkıyı tüm çevrem dinliyor, herkes söylüyor falan yazmış.

Bende şarkıyı burada duydum diye yazdım.

Şarkıyı forumda duydum, forumda dinledim.

Ve evet umarım Melikeyide yıllar sonra konuşuruz.

Daha fazla uzatmanızı yersiz buluyorum

İyi Geceler.

Tamda bu kız niye umursamadı yorum yazmadı demiştim :A
Teşekkürler canım :bhr:

Ahh bu kız kaç gündür neyle uğraştı bir bilsen ZeyHal e kazandıracaz diye gece gündüz oy verdik dün gece görseydin yatağımda tv başında uyuklayan nineler gibi uyuklaya uyuklaya oy verdim:A canımız çıktı canımızzzz amaaa sonunda aldık beee :Z oy verdiğim için yazamamıştım bitti şükürde yazayım dedim :D

Ahh bu kız kaç gündür neyle uğraştı bir bilsen ZeyHal e kazandıracaz diye gece gündüz oy verdik dün gece görseydin yatağımda tv başında uyuklayan nineler gibi uyuklaya uyuklaya oy verdim:A canımız çıktı canımızzzz amaaa sonunda aldık beee :Z oy verdiğim için yazamamıştım bitti şükürde yazayım dedim :D

Tam tamına bir fandomluğu yaṣıyor :A @xemrexxx

Tam tamına bir fandomluğu yaṣıyor :A @xemrexxx

Valla öyleee ama baksana bunlara değer bee Ömerrrr :Z :Z

Opera Anlık Görüntü_2024-11-11_155140_www.instagram.com.png

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Sanırım anlamak istemiyorsunuz ve birilerini haklı çıkarma çabasındasınız.

Sedef, şarkıyı tüm çevrem dinliyor, herkes söylüyor falan yazmış.

Bende şarkıyı burada duydum diye yazdım.

Şarkıyı forumda duydum, forumda dinledim.

Ve evet umarım Melikeyide yıllar sonra konuşuruz.

Daha fazla uzatmanızı yersiz buluyorum

İyi Geceler.
Kimseyi haklı çıkarma çabasında değilim. Doğru bulmadığım tutumuna cevap vermek istedim.

Diva Yorgun’a oylar verdiğine göre sevmişsin demektir. Dışarda duymamış olman da enteresan geldi, radyo falan da dinlemiyorsun herhalde. Bir de sen gezen bir adamsın, bu şarkı çalındı ve duyuldu her yerde. Ama Zerrin’i yendiği için şarkının ve Melike’nin başarısını görmezden gelmek istiyorsun gibi geldi bana. Ben Basit Numaralar’ın hakkını teslim ettim, senden de Diva Yorgun’un hakkını teslim etmeni beklerdim.

Melike elbet yıllar sonra da konuşulacaktır, konserlerine rağbet büyük.

İyi geceler.

Her ne kadar oylamanın başında kararsız kalıp sonrasında da Basit Numaralar'a oy versem de Diva Yorgun'da favorilerimden biriydi. Kazanmasına sevindim, tebrikler. :bhr: Güzel bir serüven oldu yine, emeğinize sağlık @Dosi @Bully.

Bu arada üstteki mesajlara istinaden yazayım dedim, bende Diva Yorgun'u forum ile keşfetmiştim ve sevmemiştim, hatta Top10 oylamalarında da şöyle bir mesajım vardı. :A Daha sonrasında da Instagram'da paylaşılan reels ve dizilerde çalması (Sandık Kokusu özellikle) ile sevmeye başladım.
Melike Şahin kim ve nasıl zirvede yer alıyor? (b)

• Harika
Reactions: Bully and Dosi
Her ne kadar oylamanın başında kararsız kalıp sonrasında da Basit Numaralar'a oy versem de Diva Yorgun'da favorilerimden biriydi. Kazanmasına sevindim, tebrikler. :bhr: Güzel bir serüven oldu yine, emeğinize sağlık @Dosi @Bully.

Bu arada üstteki mesajlara istinaden yazayım dedim, bende Diva Yorgun'u forum ile keşfetmiştim ve sevmemiştim, hatta Top10 oylamalarında da şöyle bir mesajım vardı. :A Daha sonrasında da Instagram'da paylaşılan reels ve dizilerde çalması (Sandık Kokusu özellikle) ile sevmeye başladım.
Demek ki sadece forumla sınırlı kalmamış.
Senin Sandık Kokusu’na niçin baktığın belli :A
Anlaşılan bu mesaj top10 listesinden. Kolayca bulmuşsundur sende :A
Ben şarkı çıktığında yolculuk aşamasındaydım. Buraya döndüm ve radyo canlı yayın açmıştım. Orda duyunca çok beğenip bulmuştum şarkıyı. Foruma döndüğümde artık oylamada yoktu. Zirvemde paylaşmayı bende isterdim ama burada o kısmı telafi ettim :Z

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy