RüzgarGülü
Favori Üye
Zor kullanma var lütfen. Böyle şeylere dikkat edelim. Herkes tepkisinde hürdür.@xemrexxx o ilginçi beğeniye çevirmezsen bundan sonra benden sana reaksiyon yok
Klipsizleri yapacağız @Dosi Aralık ayında olabilir demişti.Hak eden kazandı. Diva Yorgun hem geçen senenin en büyük hiti hem de en kaliteli şarkısıydı. Özellikle çıktığı yaz sosyal medyada, arkadaş çevremde, işte, her yerde duyuyordum. Bütün kitleler tarafından sevilip dinlenilen bir şarkı oldu...
Emeğinize sağlık. Klipsizler için de etkinlik konuşuyordunuz, yapacak mısınız? @Dosi @Bully
Teşekkür ederim belirtmesem olmazdıEmekleri için öncelikle @Dosi ve @Bully 'ye teṣekkürler.
Her ne kadar baṣta iki ṣarkıda favorim olmasa da ikisinide baṣarılarından ötürü tebrik ederim. Oy verdiğim ṣarkının kazanması sevindirdi.
Melike'nin 2024 etkinliğinde yine ön sıralarda yer alacağını düṣünüyorum.
Güzel eğlendik, sohbet ettik. 🙏
Sonunda da varŞimdi gördüm, konunun başındaymış.
Evet biraz dinlenelim. En Favori Şarkı 2024 öncesi yapacağız inşallahHak eden kazandı. Diva Yorgun hem geçen senenin en büyük hiti hem de en kaliteli şarkısıydı. Özellikle çıktığı yaz sosyal medyada, arkadaş çevremde, işte, her yerde duyuyordum. Bütün kitleler tarafından sevilip dinlenilen bir şarkı oldu...
Emeğinize sağlık. Klipsizler için de etkinlik konuşuyordunuz, yapacak mısınız? @Dosi @Bully
Evet seninle de sorunlar çözüldü forum kariyerin böyle olacak@xemrexxx senle sorunlar çözüldü
Teşekkür ederim belirtmesem olmazdı
Sonunda da var
Evet biraz dinlenelim. En Favori Şarkı 2024 öncesi yapacağız inşallah
Kaderde varsa çekilirEvet seninle de sorunlar çözüldü forum kariyerin böyle olacak Ekli dosyayı görüntüle 130814
Şarkıyı burada duydum 🤔Hak eden kazandı. Diva Yorgun hem geçen senenin en büyük hiti hem de en kaliteli şarkısıydı. Özellikle çıktığı yaz sosyal medyada, arkadaş çevremde, işte, her yerde duyuyordum. Bütün kitleler tarafından sevilip dinlenilen bir şarkı oldu...
Top10’da sürekli zirvedeyken sende oylamalarda yer almışsın. İllaki kimler hangi sırada bakmışsındır.Şarkıyı burada duydum 🤔
kendini belli ettiyse nasıl kazanması sürpriz oluyor?Etkinliğin en başından beri favori olduğunu belli eden bir şarkıydı. Kazanması sürpriz oldu. Gerçekten çok başarılı bir şarkı. Tebrikler.
Klipsizleri yapacağız @Dosi Aralık ayında olabilir demişti.
Bir başka Mabel-Melike iş birliği ile olan Düldül ile Melike aynı yılda çifte zafer yaşayabilir o zaman. Favorilerden görüyorum.@xemrexxx senle sorunlar çözüldü
Teşekkür ederim belirtmesem olmazdı
Sonunda da var
Evet biraz dinlenelim. En Favori Şarkı 2024 öncesi yapacağız inşallah
Evet Diva Yorgun direkt iddialı bir giriş yapmış ve haftalarca zirvede kalmıştı. @The_Erinch oy kullandığı etkinliğin sonuçlarına bakmıyor o zaman.Top10’da sürekli zirvedeyken sende oylamalarda yer almışsın. İllaki kimler hangi sırada bakmışsındır.
@phoebebuffay senin yerine baktım
kendini belli ettiyse nasıl kazanması sürpriz oluyor?
Düldül ve Antidepresan iddialı olacaklardır Mert Demir’in de güzel şarkıları var.Bir başka Mabel-Melike iş birliği ile olan Düldül ile Melike aynı yılda çifte zafer yaşayabilir o zaman. Favorilerden görüyorum.
Aralık iyidir bence de. Liste oluşmasında yardım ederim, geleneksel bir etkinliğe dönüştürüp sadece 2023 için de yapılabilir, toplu halde 2020-2023 gibi de yapılabilir. İkincisi gibi olursa aşırı rekabetli olur.
------
Evet Diva Yorgun direkt iddialı bir giriş yapmış ve haftalarca zirvede kalmıştı. @The_Erinch oy kullandığı etkinliğin sonuçlarına bakmıyor o zaman.
Basit Numaralar'ın ise konusu bile açılmamıştı hiç.
Yok sadece 2023 yapmayacağım. Tüm zamanları yani en azından 2020 sonrası dediğin gibi. Belli bir kriter koyarız. Belki en az 10 milyon dinlenmiş olarak.Bir başka Mabel-Melike iş birliği ile olan Düldül ile Melike aynı yılda çifte zafer yaşayabilir o zaman. Favorilerden görüyorum.
Aralık iyidir bence de. Liste oluşmasında yardım ederim, geleneksel bir etkinliğe dönüştürüp sadece 2023 için de yapılabilir, toplu halde 2020-2023 gibi de yapılabilir. İkincisi gibi olursa aşırı rekabetli olur.
------
Evet Diva Yorgun direkt iddialı bir giriş yapmış ve haftalarca zirvede kalmıştı. @The_Erinch oy kullandığı etkinliğin sonuçlarına bakmıyor o zaman.
Basit Numaralar'ın ise konusu bile açılmamıştı hiç.
Ben baya bir öneriyle gelirim, az çok hakimim klipsiz hitlere.Yok sadece 2023 yapmayacağım. Tüm zamanları yani en azından 2020 sonrası dediğin gibi. Belli bir kriter koyarız. Belki en az 10 milyon dinlenmiş olarak.
Önerilerle gelirsiniz. Benim hakim olmam imkansız
Klipsiz konular bölümünden yola çıkarım biraz. Gerisi sizde olur.
Basit Numaraları ben açmıştım aylar sonra
Zamanında açılmaması büyük eksiklik. Geçen senenin şampiyonlu Köfn - Bi tek ben anlarımın konusuda yoktu. En Favori Şarkı’da kaçırmamak adına sanki 2023’te açmıştım. O kazandı ama Zerrin onun kadar şanslı olamadı.
Etkinlikleri öneriler ile şekillendirmeyi seviyorum. Sizin öneriler benim için önemli. Sınır olmazsa Sevdikleri şarkıcıların 263772 tane klipsiz şarkıları ile gelenler olurBen baya bir öneriyle gelirim, az çok hakimim klipsiz hitlere.
2020 sonrası olması mantıklı olur bence de. Bu etkinliğin aksine kesinlikle bir sınır olmalı, Youtube veya Spotify'da 10 veya 20 milyon gibi bir sınır olabilir.
Basit Numaralar çıktıktan 1 ay sonra falan patlamıştı diye hatırlıyorum, normal konusu açılmaması. KÖFN de aynı şekildeydi.
Ali Cabbar, Ateşe Düştüm vs de ilk aklıma gelen iddialı şarkılar.Düldül ve Antidepresan iddialı olacaklardır Mert Demir’in de güzel şarkıları var.
Toplu halde yaparız gibi Son birkaç yılı kapsaması iyi olur @Dosi
Devamı olacak kesinlikleTebrikler Diva Yorgun Sonuna kadar hak etti bu şampiyonluğu Şarkı, Mabel Matiz’in Melike Şahin’e düğün hediyesiymiş. Melike bundan daha iyi bir şarkı yapabilir mı, zor. Bu zaferde Mabel’in de payı çok, onun da hakkını teslim edelim.
İkinci olan Basit Numaralar’ı da tebrik ederim. Zerrin Özer, yıllar sonra müthiş bir dönüş yaptı ve 2023’e damgasını vurdu.
Emeklerine sağlık @Dosi çok güzel ve keyifli bir etkinlik oldu Bana ettiğin özel teşekkür beni çok mutlu etti, birlikte daha nice etkinliklere inşallah
Gönlüm ve oyum Zerrin Özer - Basit Numaralar'dan yanaydı ama Melike Şahin - Diva Yorgun da sevdiğim ve dinlediğim bir şarkı
Tebrikler Melike Şahin
Emeklerin için teşekkürler @Dosi
Emeklerine sağlık @Dosi çok güzel ve keyifli bir etkinlik oldu
Teşekkürler. Sizinde katkılarınız için ben teşekkür ederim.Yıllar sonra Zerrin Özer oylarken Umarım yıllar sonrada Melike diye bir şarkıcıdan bashediyor oluruz..
Gönlüm yıllar sonra ortalığı sarsan Basit Numaralardı... Hande Yener, Simge, Aleyna gibi kendi yaşı yarısındakileri eleyip son tura taşındı ama Diva Yorguna yenişemedik.
Kazanan şarkıyı ve fanlarını tebrik ederim.
@Dosi ye emeği için teşekkür ederim,
@Bully ve @Yakamoz-Asi yede Zerrin Savar ödülü yollayacağım 🤭😆🤭😆🤭😆
Şu an baya yenilere gidiyor gibisinin. Kim bilir biz hangi şarkıya tutulacağız zamanla. Çok sevip şu an aklımıza gelmeyen vardır.Ali Cabbar, Ateşe Düştüm vs de ilk aklıma gelen iddialı şarkılar.
Bu etkinlik kadar heyecanlı olacaktır en az, hatta bu etkinlikten daha belirsiz olur. Her ne kadar Basit Numaralar beklediğimden yüksek gidip bir an kazanabilir diye düşündürtse de Diva Yorgun etkinlik başlamadan beklediğim bir sonuçtu.
Kesinlikle Sen de önerilerle gelip katkıda bulunur ve işimizi kolaylaştırırsınAli Cabbar, Ateşe Düştüm vs de ilk aklıma gelen iddialı şarkılar.
Bu etkinlik kadar heyecanlı olacaktır en az, hatta bu etkinlikten daha belirsiz olur. Her ne kadar Basit Numaralar beklediğimden yüksek gidip bir an kazanabilir diye düşündürtse de Diva Yorgun etkinlik başlamadan beklediğim bir sonuçtu.
Sürpriz olmadı diyecektim yaşlılık zor.Top10’da sürekli zirvedeyken sende oylamalarda yer almışsın. İllaki kimler hangi sırada bakmışsındır.
@phoebebuffay senin yerine baktım
kendini belli ettiyse nasıl kazanması sürpriz oluyor?
Esen kalın, beklemede kalın sevgili Fav10 halkı Dosi ve Bully daha çok etkinliklerle buluşturacaklar sizleriDevamı olacak kesinlikle
Teşekkürler
Teşekkürler. Sizinde katkılarınız için ben teşekkür ederim.
------
Şu an baya yenilere gidiyor gibisinin. Kim bilir biz hangi şarkıya tutulacağız zamanla. Çok sevip şu an aklımıza gelmeyen vardır.
Benimde ilk Antidepresan geldi aklıma düşününce