2023 En Favori Şarkı 2023 🎶 🎵 | Genel Yorum Konusu

Zaten Yakışıklı senden de eksiksiz oy aldı hep takip ettim :Z
45 bildirim varmış 😱 ben sadece benle alakalı olanları ayarladığım için uzun zamandır böyle çok olmamıştı :A
Hızlıca tüketeyim

• Güldürdün
Reactions: Bully
45 bildirim varmış 😱 ben sadece benle alakalı olanları ayarladığım için uzun zamandır böyle çok olmamıştı :A
Hızlıca tüketeyim
Bir sürü önemli konu açtın bugün, normal :A Tüket bakalım :A Sonra gelsin şarkı konuları :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
noldu gııı anlamadım :X
Şu an ne düşünüyorsun konusunda beni etiket etmişsin. Twitter sayfaları o mesajda olduğu için ben bildirime tıklayınca sayfa kasıyor yukarı veya aşağı mesajları gösteriyor. 2 tanesini bulup güldürünü attım ama 3. Etiketimi bulamadım :A onu açıkladım

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Şu an ne düşünüyorsun konusunda beni etiket etmişsin. Twitter sayfaları o mesajda olduğu için ben bildirime tıklayınca sayfa kasıyor yukarı veya aşağı mesajları gösteriyor. 2 tanesini bulup güldürünü attım ama 3. Etiketimi bulamadım :A onu açıkladım
koskoca swedenda internet kötü mü yani 😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İnternet ile alakası yok :A neyse oyalama beni konu hazırlıyorum :A
inş. @Angelica anın gökberk oğlanı paylaşmasını yasaklayan konuyu hazırlıyorsundur :X en son @Yakamoz-Asi de artık bire kez daha fotosunu görürsem türkiyeye gelip o oğlana kötü şeyler yapıcam dedi herkes bıkmış durumda :A