45 bildirim varmış 😱 ben sadece benle alakalı olanları ayarladığım için uzun zamandır böyle çok olmamıştıZaten Yakışıklı senden de eksiksiz oy aldı hep takip ettim![]()
Hızlıca tüketeyim
45 bildirim varmış 😱 ben sadece benle alakalı olanları ayarladığım için uzun zamandır böyle çok olmamıştıZaten Yakışıklı senden de eksiksiz oy aldı hep takip ettim![]()
Bir sürü önemli konu açtın bugün, normal45 bildirim varmış 😱 ben sadece benle alakalı olanları ayarladığım için uzun zamandır böyle çok olmamıştı
Hızlıca tüketeyim
@xemrexxx 3 tane ne düşünüyorsun konusunda atmış. Açtıkta X sayfası diye atlıyor mesajlar. 3. bulamadım idare etsinBir sürü önemli konu açtın bugün, normalTüket bakalım
Sonra gelsin şarkı konuları
![]()
Boşver o sadece etiketleme yapıyor zaten gerisini umursamıyor@xemrexxx 3 tane ne düşünüyorsun konusunda atmış. Açtıkta X sayfası diye atlıyor mesajlar. 3. bulamadım idare etsin![]()
@xemrexxx 3 tane ne düşünüyorsun konusunda atmış. Açtıkta X sayfası diye atlıyor mesajlar. 3. bulamadım idare etsin![]()
noldu gııı anlamadımBoşver o sadece etiketleme yapıyor zaten gerisini umursamıyorYoğunlukta onla uğraşma şimdi
![]()
Şu an ne düşünüyorsun konusunda beni etiket etmişsin. Twitter sayfaları o mesajda olduğu için ben bildirime tıklayınca sayfa kasıyor yukarı veya aşağı mesajları gösteriyor. 2 tanesini bulup güldürünü attım ama 3. Etiketimi bulamadımnoldu gııı anlamadım![]()
koskoca swedenda internet kötü mü yani 😱Şu an ne düşünüyorsun konusunda beni etiket etmişsin. Twitter sayfaları o mesajda olduğu için ben bildirime tıklayınca sayfa kasıyor yukarı veya aşağı mesajları gösteriyor. 2 tanesini bulup güldürünü attım ama 3. Etiketimi bulamadımonu açıkladım
İnternet ile alakası yokkoskoca swedenda internet kötü mü yani 😱
inş. @Angelica anın gökberk oğlanı paylaşmasını yasaklayan konuyu hazırlıyorsundurİnternet ile alakası yokneyse oyalama beni konu hazırlıyorum
![]()
inş. @Angelica anın gökberk oğlanı paylaşmasını yasaklayan konuyu hazırlıyorsunduren son @Yakamoz-Asi de artık bire kez daha fotosunu görürsem türkiyeye gelip o oğlana kötü şeyler yapıcam dedi herkes bıkmış durumda
![]()
Bugün akşama doğru bir telefon konferansım var. Onu tamamladıktan sonra dinlenip bizim saatle 7 civarı açmaya çalışırım.Vay be 4. Turu da bitiriyoruz bugün. Yarıṣma sona doğru gidiyor..
Yakışıklı ve Yaz Günü’ne çekilen kuraların özellikle takipçisi olacağızKura çok fenakesin yine final diyeceğini bir eşleşme oldu @Yakamoz-Asi @Bully
Ben hangisine oy vereceğim bilmiyorum :/![]()
Yakışıklı elenirse şaşırmam çünkü sert kayaya çarptıYakışıklı ve Yaz Günü’ne çekilen kuraların özellikle takipçisi olacağız@Yakamoz-Asi
Yine mi final eşleşmesi 😱 Heyecan tavan yapmaya başladı…
Yakışıklı elenirse depresyon mode on…Yakışıklı elenirse şaşırmam çünkü sert kayaya çarptıayrıca sevdiğim şarkı fire vermedi oylamamda.
Yine ilk etapta gelenleri yapıyorum.
Güçlüyse ipi göğüslerYakışıklı elenirse depresyon mode on…
Gelsin madem artık konular…
Güçlü zaten…Güçlüyse ipi göğüsler
Yani yapacak bir şey yok.