Kalan 4 konuyu da yarın akşam rahat rahat açayımSadece 4 tane aç unutmakalanı 12’den sonra her hangi bir zamandagündüz işe gitmeden olur. Ayarlarsınama bende aktif olayım. Olası bir sıkıntıda yardımcı olurum
Kalan 4 konuyu da yarın akşam rahat rahat açayımSadece 4 tane aç unutmakalanı 12’den sonra her hangi bir zamandagündüz işe gitmeden olur. Ayarlarsınama bende aktif olayım. Olası bir sıkıntıda yardımcı olurum
Bari gelir gelmez aç. Cuma aksamasın planlamamKalan 4 konuyu da yarın akşam rahat rahat açayımHem uykumu da almış olurumSabahın köründe konuları bitirip işe yetişme stresi falan gerek yok onaVakit alıyor çünkü
Ne alaka. Yarışmanın başlarıda iyi oy alıyor.
20 kişi oylasak yeterli
Bully’i ikide bir etiketleme. Hazır olan konuları 1 saattir açamadı. Demek komple hepsini kendi yapıp kura falan düşünse anca sabaha karşı gelir konular@Yakamoz-Asi (şimdi trip atar Bully)
Ne güzel mesajı görmemişti. Niye alıntı yaptınHelvaları piṣireyim mi@Bully
Ne güzel mesajı görememişti. Niye alıntı yaptın
neyse küssünde diğer 4 konu bana kalsınNasıl olsa açmıṣ
neyse küssünde diğer 4 konu bana kalsın
Ben 20 dakikada açarım en fazla
Bakalım. Daha açtığı konuları edit edeceğimHevesini almıṣtır artık
Bakalım. Daha açtığı konuları edit edeceğimben daha yemek yemedim. Bilsem bu kadar uzayacak aradan çıkarırdım
Öyle yapayım. Ama arada bakarım acil edit birNeyse yüklenme sen ṣimdi açmıṣ sonuçtahadi mola ver kendine bak sonra gelirsin yine.
Parça parça işini denerim tamamBari gelir gelmez aç. Cuma aksamasın planlamam
8. Gruba (Son) yazısıda eklersin
Sabaha bir konu. Öğlene bir konu öyle parça parçada git
Neleri edit edecen beBakalım. Daha açtığı konuları edit edeceğimben daha yemek yemedim. Bilsem bu kadar uzayacak aradan çıkarırdım
80 şarkıyı 82 yapacağım. Bi de oraya el atmışken etiket listesini yok ederimParça parça işini denerim tamam
Sabah öğlen açamazsam da gelir gelmez açarım zaten yarınBugünden erken olur
------
Neleri edit edecen beDaha mı hızlı açmalıydım ki dikkat ederek açayım dedim
Sen yemeğini ye bari
Ben dokunmadım bilerek etiket bildirimi falan gitmez diye80 şarkıyı 82 yapacağım. Bi de oraya el atmışken etiket listesini yok ederim
Editlemede gitmez. Konu silinirse gider ki onu yapmayacağımıza göre sorun yokBen dokunmadım bilerek etiket bildirimi falan gitmez diyeİyi tahmin ettiğim şeylermiş zaten
Müzik zevkin 0a yakın demek kiİlk gruplarda oy verebileceğim bir şarkının olmaması? 😱
Her önüne gelen şarkı çıkıyor desek daha mantıklı olur.Müzik zevkin 0a yakın demek ki
Bilal Sonses’i bile oylamadıysan senin konunun yanından bile geçmemen gerekirHer önüne gelen şarkı çıkıyor desek daha mantıklı olur.
Fav.10 bana haber uçurdu hallettim anındaBeni etiket listesine almadığınız için teṣekkür ederim sevindimzaten hep forumdayım
Bilal’i ben de oylamadım?Bilal Sonses’i bile oylamadıysan senin konunun yanından bile geçmemen gerekir
------
Fav.10 bana haber uçurdu hallettim anında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?