Bilal Sonses’i bile oylamadıysan senin konunun yanından bile geçmemen gerekir
------
Fav.10 bana haber uçurdu hallettim anında
@Bully sana reaksiyon falan yok etiket gelecekmiṣ madem
Bilal Sonses’i bile oylamadıysan senin konunun yanından bile geçmemen gerekir
------
Fav.10 bana haber uçurdu hallettim anında
Abi etiket istiyon mu istemiyon mu@Bully sana reaksiyon falan yok etiket gelecekmiṣ madem
Abi etiket istiyon mu istemiyon mu
Sen grupları oyla da reaksiyon vermesen de olur
İstemiyom diyorsan ısrar etmemek gerek sana
İstemiyom diyorsan ısrar etmemek gerek sana
Oylamanı yap da gerisi önemli değil
Bende oylamayacaktım da boşa gitmesin oyum dedim en azından hiç oylamayacak isim varsa insan bir oy verir (Emre için diyorum )Bilal’i ben de oylamadım?
HaklısınBende oylamayacaktım da boşa gitmesin oyum dedim en azından hiç oylamayacak isim varsa insan bir oy verir (Emre için diyorum )
Ben bunu anlamadım? Etiket geleceğini nerde yazmışım acaba?@Bully sana reaksiyon falan yok etiket gelecekmiṣ madem
Ne alaka?
Kim ısrar etti?İstemiyom diyorsan ısrar etmemek gerek sana
Oylamanı yap da gerisi önemli değil
Ben bunu anlamadım? Etiket geleceğini nerde yazmışım acaba?
------
Ne alaka?
------
Kim ısrar etti?
Fav10’u etiket edip ben bildirim istemiyorum demişsin benim açtığım konuda. O da anında bana bildirmişti bende listeden çıkarmıştım. Yani istediğin olmuştu. @BullySinir bozucu atıp Fav10 haber uçurdu diyen sensin. Yanlıṣ mı anladık
Fav10’u etiket edip ben bildirim istemiyorum demişsin benim açtığım konuda. O da anında bana bildirmişti bende listeden çıkarmıştım. Yani istediğin olmuştu. @Bully
Ben ısrar edildi diye bir şey demedim?Fav10’u etiket edip ben bildirim istemiyorum demişsin benim açtığım konuda. O da anında bana bildirmişti bende listeden çıkarmıştım. Yani istediğin olmuştu. @Bully
Ben ısrar edildi diye bir şey demedim?
Olayı çözdüm Fav10 bana haber uçurdu hallettim anında demişsin @Yakamoz-Asi de onu etiketleyeceğimizi sanmış halbuki eskiye gönderme yapmışsın o mesajla
Bu pardonlar çok olmaya başladıTamam yanlıṣ anlamıṣım o zaman pardon.
Alkış. İşte bu yalnız onu etiketlesek ne farkedecek. Onun kapısıda bana açılıyorBen ısrar edildi diye bir şey demedim?
Olayı çözdüm Fav10 bana haber uçurdu hallettim anında demişsin @Yakamoz-Asi de onu etiketleyeceğimizi sanmış halbuki eskiye gönderme yapmışsın o mesajla
Bu pardonlar çok olmaya başladı
Benim biraz sinirim bozuk. Sana dm atmama konusunda da kendimi tembih etmiştim.
Bakalım neler olacak
Alkış. İşte bu yalnız onu etiketlesek ne farkedecek. Onun kapısıda bana açılıyor
Burada anlatacağım bir şey olsa anlatırdımSinirin niye bozuk
Burada anlatacağım bir şey olsa anlatırdım
Sabahtan akşama kadar eğitim toplantı falan oldu bi de. Yorgunlukta çabası.
Dur bi adımlarıma bakayım
E yuh yani 9007 görünüyor. Neyse 13 binden iyidir.
Sinirim sana değil beSen bir dinlen, bir nefes al. Boṣa bana sinirlenme. ben öyle bir garip Yakamoz'um, boṣver.
Yap bakalım o şeyi bekliyoruz var bir tahminim amaSinirim sana değil be
Dur bir şey yapacağım @Bully ikinizi ilgilendirecek
Sinirim sana değil be
Dur bir şey yapacağım @Bully ikinizi ilgilendirecek
Yap bakalım o şeyi bekliyoruz var bir tahminim ama