- Reaksiyon puanı
- 34,706
- Puanı
- 1,061
Üyeler kendileri paylaşsın gerekirse @Yakamoz-Asi işe yarayan post kasması olur
Çok uyanıksın
Yalnız benim konum değil. Bana yaramaz ama size yararÇok uyanıksın
Demi kendim açabilirdim. Altı üstü 82 tane anket seçeneği kopyala yapıştır yapardım
O bilgisayardan takır takır hızlıca yapar
Yalnız benim konum değil. Bana yaramaz ama size yarar
Bully hemen el atacakmış kendisini rahat bırakalım. Ne görev aşkıymış bu
Bi kere laf ağızdan çıktı ve çok hevesliydi. Vazgeçemedim
%1 beklenti içindeydim hayal kırıklığına uğramadım.
Yalnız benim konum değil. Bana yaramaz ama size yarar
Bully hemen el atacakmış kendisini rahat bırakalım. Ne görev aşkıymış bu
Beklenti üzer @Yakamoz-Asi Verin bana reaksiyonları
Sadece 4 tane aç unutma kalanı 12’den sonra her hangi bir zamanda gündüz işe gitmeden olur. Ayarlarsın ama bende aktif olayım. Olası bir sıkıntıda yardımcı olurumBeklenti üzer @Yakamoz-Asi Verin bana reaksiyonları
@Dosi ne güzel demiş konuda videoları paylaşarak post kasın gitsin
Konular bir an önce açılsın geçe kalmasın görev adamıyımdır ben
kalaycii geldi hanııııııım kalaycii geldi kalayciiiiiSadece 4 tane aç unutma kalanı 12’den sonra her hangi bir zamanda gündüz işe gitmeden olur. Ayarlarsın ama bende aktif olayım. Olası bir sıkıntıda yardımcı olurum
Konuları açacağız ne dedikodusukalaycii geldi hanııııııım kalaycii geldi kalayciiiii
bugün burdamı dedikodu yapıyorsunuz kolay gelsin
beni jüri yazında konuyu kim açıyorsa açsın benim bir an önce jüri olmam lazımKonuları açacağız ne dedikodusu
Baş jüri demi? anladın senbeni jüri yazında konuyu kim açıyorsa açsın benim bir an önce jüri olmam lazım
jürinin başı sonumu olur jüri jüridir ama sizin yarışmada jürilik yok sanırım doldur boşalt sistemiyle gidiyorsunuzBaş jüri demi? anladın sen
Bir zamanlar başı varmış ama sonra sonu oldu.jürinin başı sonumu olur jüri jüridir ama sizin yarışmada jürilik yok sanırım doldur boşalt sistemiyle gidiyorsunuz
sonunu düşünen kahraman olamaz derdi rahmetlinin biriBir zamanlar başı varmış ama sonra sonu oldu.
Bizimki her tel
O rahmetli biraz değiştirerek demiş sankisonunu düşünen kahraman olamaz derdi rahmetlinin biri
bişey sorayım çok samimi duygularımla sorayım hemde bu şimdi yapacağınız yarışmayı heyecanlı kılacak ne var hangi aksiyon var onu ben tam anlayamadım
dinlediğim şarkıyla özdeşleşemiyorumki heyecanın artması için benim takım tutar gibi şarkıyı ve şarkıcıyı tutmam lazımO rahmetli biraz değiştirerek demiş sanki
Her sene katılım iyi oluyor ve yapılsın isteniyor. Dinlesikleri şarkı yılın şarkısı olsun istiyorlar.
Eldeki malzeme bunlar. Ne yapalım sana uymuyorsadinlediğim şarkıyla özdeşleşemiyorumki heyecanın artması için benim takım tutar gibi şarkıyı ve şarkıcıyı tutmam lazım
daha bu kim demeden bir bakıyorsun en sevdiğin şarkı veya şarkıcı bilmem kaçıncı gurubun kaçıncı turunda yok olmuş kala kala sona üç beş şarkı kalıyor ve hiç biri benlik değil gelde heyecan ara bari arada bir @Bully e laf vurayım diyorum o da yarışmacı değil ne anladımki bu işten
zaten öyle yapacağım büyük ihtimalle sonuna kadar pek yanaşmam yarışmaya sona yaklaşınca yarı final ve finalde biraz bakarım ki herkes öyle yaptığı için heyecanı düşük olacaktır ilk turlar ! konuyu açan için çileye dönüşür yarışma ,şimdiden acıdım @Bully eEldeki malzeme bunlar. Ne yapalım sana uymuyorsa
Kalanlardan en iyisini seç sende
Ne alaka. Yarışmanın başlarıda iyi oy alıyor.zaten öyle yapacağım büyük ihtimalle sonuna kadar pek yanaşmam yarışmaya sona yaklaşınca yarı final ve finalde biraz bakarım ki herkes öyle yaptığı için heyecanı düşük olacaktır ilk turlar ! konuyu açan için çileye dönüşür yarışma ,şimdiden acıdım @Bully e
vallahi üzüldüm durumuna onca çabayla gözleri kan çanağına dönmüş bir şekilde konu hazırlasın konuyada kimse ilgi göstermesinNe alaka. Yarışmanın başlarıda iyi oy alıyor.
20 kişi oylasak yeterli
Bully’i ikide bir etiketleme. Hazır olan konuları 1 saattir açamadı. Demek komple hepsini kendi yapıp kura falan düşünse anca sabaha karşı gelir konular @Yakamoz-Asi (şimdi grip atar Bully )
anketler pek fırtına estirmez eski aşina olduğu konular. Ben mobilden yapınca yoruluyorum. Yardımcı olmak istedi tamam dedimvallahi üzüldüm durumuna onca çabayla gözleri kan çanağına dönmüş bir şekilde konu hazırlasın konuyada kimse ilgi göstermesin
nasıl kandırdında acaba bütün yükü ona yükledin bu yarışma fırtınalar estirecek falanmı dedin reytingleri altüst edeceksinmi dedin ne dedin acaba ?