Kalan 4 konuyu da yarın akşam rahat rahat açayımSadece 4 tane aç unutmakalanı 12’den sonra her hangi bir zamanda
gündüz işe gitmeden olur. Ayarlarsın
ama bende aktif olayım. Olası bir sıkıntıda yardımcı olurum
![]()
Kalan 4 konuyu da yarın akşam rahat rahat açayımSadece 4 tane aç unutmakalanı 12’den sonra her hangi bir zamanda
gündüz işe gitmeden olur. Ayarlarsın
ama bende aktif olayım. Olası bir sıkıntıda yardımcı olurum
![]()
Bari gelir gelmez aç. Cuma aksamasın planlamamKalan 4 konuyu da yarın akşam rahat rahat açayımHem uykumu da almış olurum
Sabahın köründe konuları bitirip işe yetişme stresi falan gerek yok ona
Vakit alıyor çünkü
![]()
Ne alaka. Yarışmanın başlarıda iyi oy alıyor.
20 kişi oylasak yeterli
Bully’i ikide bir etiketleme. Hazır olan konuları 1 saattir açamadı. Demek komple hepsini kendi yapıp kura falan düşünse anca sabaha karşı gelir konular@Yakamoz-Asi (şimdi trip atar Bully
)
Ne güzel mesajı görmemişti. Niye alıntı yaptınHelvaları piṣireyim mi@Bully
Ne güzel mesajı görememişti. Niye alıntı yaptın![]()
neyse küssünde diğer 4 konu bana kalsınNasıl olsa açmıṣ![]()
neyse küssünde diğer 4 konu bana kalsın
Ben 20 dakikada açarım en fazla![]()
Bakalım. Daha açtığı konuları edit edeceğimHevesini almıṣtır artık![]()
Bakalım. Daha açtığı konuları edit edeceğimben daha yemek yemedim. Bilsem bu kadar uzayacak aradan çıkarırdım
![]()
Öyle yapayım. Ama arada bakarım acil edit birNeyse yüklenme sen ṣimdi açmıṣ sonuçtahadi mola ver kendine bak sonra gelirsin yine.
![]()
Parça parça işini denerim tamamBari gelir gelmez aç. Cuma aksamasın planlamam
8. Gruba (Son) yazısıda eklersin
Sabaha bir konu. Öğlene bir konu öyle parça parçada git![]()
Neleri edit edecen beBakalım. Daha açtığı konuları edit edeceğimben daha yemek yemedim. Bilsem bu kadar uzayacak aradan çıkarırdım
![]()
80 şarkıyı 82 yapacağım. Bi de oraya el atmışken etiket listesini yok ederimParça parça işini denerim tamam
Sabah öğlen açamazsam da gelir gelmez açarım zaten yarınBugünden erken olur
------
Neleri edit edecen beDaha mı hızlı açmalıydım ki dikkat ederek açayım dedim
Sen yemeğini ye bari![]()
Ben dokunmadım bilerek etiket bildirimi falan gitmez diye80 şarkıyı 82 yapacağım. Bi de oraya el atmışken etiket listesini yok ederim![]()
Editlemede gitmez. Konu silinirse gider ki onu yapmayacağımıza göre sorun yokBen dokunmadım bilerek etiket bildirimi falan gitmez diyeİyi tahmin ettiğim şeylermiş zaten
![]()
Müzik zevkin 0a yakın demek kiİlk gruplarda oy verebileceğim bir şarkının olmaması? 😱
Her önüne gelen şarkı çıkıyor desek daha mantıklı olur.Müzik zevkin 0a yakın demek ki![]()
Bilal Sonses’i bile oylamadıysan senin konunun yanından bile geçmemen gerekirHer önüne gelen şarkı çıkıyor desek daha mantıklı olur.![]()
Fav.10 bana haber uçurdu hallettim anındaBeni etiket listesine almadığınız için teṣekkür ederim sevindimzaten hep forumdayım
![]()
Bilal’i ben de oylamadım?Bilal Sonses’i bile oylamadıysan senin konunun yanından bile geçmemen gerekir
------
Fav.10 bana haber uçurdu hallettim anında![]()