2023 En Favori Şarkı 2023 🎶 🎵 | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 4 tane aç unutma :A kalanı 12’den sonra her hangi bir zamanda :A gündüz işe gitmeden olur. Ayarlarsın :A ama bende aktif olayım. Olası bir sıkıntıda yardımcı olurum :A
Kalan 4 konuyu da yarın akşam rahat rahat açayım :A Hem uykumu da almış olurum :A Sabahın köründe konuları bitirip işe yetişme stresi falan gerek yok ona :A Vakit alıyor çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kalan 4 konuyu da yarın akşam rahat rahat açayım :A Hem uykumu da almış olurum :A Sabahın köründe konuları bitirip işe yetişme stresi falan gerek yok ona :A Vakit alıyor çünkü :A
Bari gelir gelmez aç. Cuma aksamasın planlamam :A
8. Gruba (Son) yazısıda eklersin :A
Sabaha bir konu. Öğlene bir konu öyle parça parçada git :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Ne alaka. Yarışmanın başlarıda iyi oy alıyor.
20 kişi oylasak yeterli :A
Bully’i ikide bir etiketleme. Hazır olan konuları 1 saattir açamadı. Demek komple hepsini kendi yapıp kura falan düşünse anca sabaha karşı gelir konular :A @Yakamoz-Asi (şimdi trip atar Bully :A )

Helvaları piṣireyim mi :A @Bully

Bari gelir gelmez aç. Cuma aksamasın planlamam :A
8. Gruba (Son) yazısıda eklersin :A
Sabaha bir konu. Öğlene bir konu öyle parça parçada git :A
Parça parça işini denerim tamam :A

Sabah öğlen açamazsam da gelir gelmez açarım zaten yarın :A Bugünden erken olur :A
------

Bakalım. Daha açtığı konuları edit edeceğim:A ben daha yemek yemedim. Bilsem bu kadar uzayacak aradan çıkarırdım :A
Neleri edit edecen be :A Daha mı hızlı açmalıydım ki dikkat ederek açayım dedim :A

Sen yemeğini ye bari :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Parça parça işini denerim tamam :A

Sabah öğlen açamazsam da gelir gelmez açarım zaten yarın :A Bugünden erken olur :A
------

Neleri edit edecen be :A Daha mı hızlı açmalıydım ki dikkat ederek açayım dedim :A

Sen yemeğini ye bari :A
80 şarkıyı 82 yapacağım. Bi de oraya el atmışken etiket listesini yok ederim :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben dokunmadım bilerek etiket bildirimi falan gitmez diye :A İyi tahmin ettiğim şeylermiş zaten :A
Editlemede gitmez. Konu silinirse gider ki onu yapmayacağımıza göre sorun yok :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Beni etiket listesine almadığınız için teṣekkür ederim sevindim :Z zaten hep forumdayım :A

• Üzücü
  • Sinir Bozucu
Reactions: Bully and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...