Emre Ozansoy
Moderatör
Yaa anket bitmiş niye haber vermiyonuz?Hani 17.55te bitiyordu
16.56'da bitti.
Niye üzülüyorsun tur atlamışsınız işte16.56'da bitti.
O balon şarkı dediğin fark ata ata geliyor. Feride ile karşılaşırsa ezer geçer siziBenim etkinliğin başından beri favori şarkım Yok Yok’tu. Eğer yarı finalde o balon şarkıyla eşleşmezse final garanti gibi şu an.
AynenSanırım sonuçtan memnun kalmadığın için biraz da bu tepkin ama 3 şarkı da 2019'a damgasını vurmuş şarkılar, 3'ü de hak ediyordu bence yarı finali.Biri tur atlayacaktı sadece.
Umarım.
Konuyu mu?Admin şuan hit kasmak için açık bırakıyor.
Kaçma, gel buraya.Beni daha fazla bu konuya çekme. Neyse oyun ile yine olay oldun. Karıştır ortalığı aferin
Forumda ilk defa gördüğüm şeyler, tuhaf şeyleri hep burada görüyorum.Sıla'yı eleyen kişi diye anabilirsin
Buray ile eşleşirse yine şansları eşit bence. Ama diğer şarkıyla eşleşirse işimiz çok zor olacak.Buray ile eşleşirse ve Merve ile eşleşirse elenir. Diğer grupta kim çıktı bilmiyorum. Bastıbacak elendi galiba tüm her yerde
Konuyu mu?
Forumda ilk defa gördüğüm şeyler, tuhaf şeyleri hep burada görüyorum.
O yüzden balon diyorum ya işte.O balon şarkı dediğin fark ata ata geliyor. Feride ile karşılaşırsa ezer geçer sizi
Ben Buray yada Sıla tur atlayacak, Feride kesin elendi dedim. Gerçekten hala şoktayım.Aynenbirilerini rapor edip etmeme arasında da gidip geldimyaparım belki
Bugün foruma girmeyecektim ama anketinde merak ettim artı akşam @kerem i sonuçlarda yalnız bırakmak istemedim. Foruma minik aramı yarına erteledim
Ziynet'te 1 oy ile elenmişçok canım sıkkın. 1 film izleyip ardından forumu konulara boğacağım sıkıntımı gidermek için :S
Zayıf olduğunu kabul etmen de güzelSıla ne kadar korkutmuş herkesi böyle titretiyor en zayıf haliyle bileCatlayin
Ziynet'te 1 oy elendiği için küstüm :S Aya ve Yok Yok'u yok edecek 1 oya ihtiyaç olunursa birileri ve i etiketlesin oylarımBen Buray yada Sıla tur atlayacak, Feride kesin elendi dedim. Gerçekten hala şoktayım.
Bende hala dışardayım ama sonuçların çoğunu dün halletmiştim zaten.Aya da turu geçmiş, senin adına üzüldüm ama @Forumdash'la favorilerimizden biri. Etkinliği kim kazanacak merak ediyorum açıkçası. Buray'ın diğer şarkısı tur atlamış zaten, ikincisine gerek yoktu. Artık tüm desteklerin onunla olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?