2019 En Favori Şarkı 2019 | Çeyrek Final | D Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim etkinliğin başından beri favori şarkım Yok Yok’tu. Eğer yarı finalde o balon şarkıyla eşleşmezse final garanti gibi şu an. :A
O balon şarkı dediğin fark ata ata geliyor. Feride ile karşılaşırsa ezer geçer sizi :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Bu grubun tek kaybedeni Sıla oldu Buray bir şarkısıyla daha devam ediyor gerçi o turda da ben Buray dememişim :A

• Üzücü
Reactions: Dosi
Sanırım sonuçtan memnun kalmadığın için biraz da bu tepkin ama 3 şarkı da 2019'a damgasını vurmuş şarkılar, 3'ü de hak ediyordu bence yarı finali. :D Biri tur atlayacaktı sadece. :A

Umarım. :D
Aynen :A birilerini rapor edip etmeme arasında da gidip geldim :A yaparım belki :A
Bugün foruma girmeyecektim ama anketinde merak ettim artı akşam @kerem i sonuçlarda yalnız bırakmak istemedim. Foruma minik aramı yarına erteledim :T:
Ziynet'te 1 oy ile elenmiş :( çok canım sıkkın. 1 film izleyip ardından forumu konulara boğacağım sıkıntımı gidermek için :S

Sıla'nın elenmesinde ciddi bir katkım var :A Dark'ı baya zorladım oy vermesi için Allah'tan Sıla'ya oy verip beni şaşırtmadı :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Buray ile eşleşirse ve Merve ile eşleşirse elenir. Diğer grupta kim çıktı bilmiyorum. Bastıbacak elendi galiba tüm her yerde:A
Buray ile eşleşirse yine şansları eşit bence. Ama diğer şarkıyla eşleşirse işimiz çok zor olacak. :A Bastık elendi evet, diğer gruptan da Ezhel çıktı sanırım. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
Aynen :A birilerini rapor edip etmeme arasında da gidip geldim :A yaparım belki :A
Bugün foruma girmeyecektim ama anketinde merak ettim artı akşam @kerem i sonuçlarda yalnız bırakmak istemedim. Foruma minik aramı yarına erteledim :T:
Ziynet'te 1 oy ile elenmiş :( çok canım sıkkın. 1 film izleyip ardından forumu konulara boğacağım sıkıntımı gidermek için :S
Ben Buray yada Sıla tur atlayacak, Feride kesin elendi dedim. Gerçekten hala şoktayım. :A

Bende hala dışardayım ama sonuçların çoğunu dün halletmiştim zaten. :A Aya da turu geçmiş, senin adına üzüldüm ama @Forumdash'la favorilerimizden biri. Etkinliği kim kazanacak merak ediyorum açıkçası. Buray'ın diğer şarkısı tur atlamış zaten, ikincisine gerek yoktu. Artık tüm desteklerin onunla olur. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Feride Hilal Akın mı... Yok Yok mu... SILA elendi mi... Aman aman nereye geldik...

Ek Açıklama 2020-06-02 172921.jpg

Ben Buray yada Sıla tur atlayacak, Feride kesin elendi dedim. Gerçekten hala şoktayım. :A

Bende hala dışardayım ama sonuçların çoğunu dün halletmiştim zaten. :A Aya da turu geçmiş, senin adına üzüldüm ama @Forumdash'la favorilerimizden biri. Etkinliği kim kazanacak merak ediyorum açıkçası. Buray'ın diğer şarkısı tur atlamış zaten, ikincisine gerek yoktu. Artık tüm desteklerin onunla olur. :A
Ziynet'te 1 oy elendiği için küstüm :S Aya ve Yok Yok'u yok edecek 1 oya ihtiyaç olunursa birileri ve i etiketlesin oylarım :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...