Linç yiyebilirsin şuan, bende mutluyum ama çok da şey etmeyelim.Kaybedenler kulübünün fotosu şurada dursun @kerem @Emre Ozansoy @eskici @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 84792
Linç yiyebilirsin şuan, bende mutluyum ama çok da şey etmeyelim.Kaybedenler kulübünün fotosu şurada dursun @kerem @Emre Ozansoy @eskici @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 84792
Hak ediyor Yaramızda Kalsın'ı şampiyon yapacağızO yüzden balon diyorum ya işte. Kalbimiz diğer 3 şarkıyla bundan sonra.
Yapacam
Bak bak yaptığı ve yapacağı hainlikleri söylerken nasıl da mutlu... @Sherlock
Zayıf halden kastım tek başıma olmam Sorun yok finallik dilimleri gördü bu şarkısıyla bileZayıf olduğunu kabul etmen de güzel
Bu forumun biat kültürü ne zaman bitecek acaba? Köşe başında açacağım bir çiğ köfteci dükkanında bile Sıla'nın şu şarkısını çalmam. İnsan oy verirken utanır.
Buray'ın şarkısı güzel.
Feride'ninki daha da güzel. Zaten önceden dinlemiş olduğum bir şarkıymış.
Yine farklı saflardayız şaşırmadım. Dün istisnaydı.Hak ediyor Yaramızda Kalsın'ı şampiyon yapacağız
Bu turda oy kullanmayan kaldı mı ki?Ziynet'te 1 oy elendiği için küstüm :S Aya ve Yok Yok'u yok edecek 1 oya ihtiyaç olunursa birileri ve i etiketlesin oylarım
Linç yiyebilirsin şuan, bende mutluyum ama çok da şey etmeyelim.
Buray ile eşleşirse yine şansları eşit bence. Ama diğer şarkıyla eşleşirse işimiz çok zor olacak. Bastık elendi evet, diğer gruptan da Ezhel çıktı sanırım.
O değil de bizim grup çok güçlü. Haksızlık olmuş diğerlerine.Kaybedenler kulübünün fotosu şurada dursun @kerem @Emre Ozansoy @eskici @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 84792
Evet gün birlik olma günüdür. Bütün Sıla severleri Yaramızda Kalsın'ı desteklemeye davet ediyoruzOylar Yaramızda Kalsın için olacak bundan böyle Karga yüzlü kız kazanmasın Sadece yok yok diyor bizimkiler de şarkı diye dinliyor
Merve Özbey’i sevmiyorum. Her yerde abartılan biri... Tebrikler bir nebze iyiydi ama Y.K fiyasko. Onur Can Özcan’dan dinleyin dinleyecekseniz.Yaramızda kalsın benim favorim bu arada. Net olarak şampiyon benc
Şarjım çok az kaldı eve gelip yolluyorum şimdi, yoldayım.Bende korkuyorum ama yinede bunu yapmak istedim. Oyunu yolla artık
O zaman iki göbek atalım kütüğe karşı O da yaptığı hainliğe ağlasın @Maskeli FedaiParamparça etmişiz kütüğü... O zaman... Hayır hayır, '' reis değil... Bu: ...
Merve Özbey’i sevmiyorum. Her yerde abartılan biri... Tebrikler bir nebze iyiydi ama Y.K fiyasko. Onur Can Özcan’dan dinleyin dinleyecekseniz.
O değil de bizim grup çok güçlü. Haksızlık olmuş diğerlerine.
Emin misin, bir de buraya bak istersenO değil de bizim grup çok güçlü. Haksızlık olmuş diğerlerine.
@Sherlock nerede?