2019 En Favori Şarkı 2019 | Çeyrek Final | D Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etseydin keşke. :A

Ben zaten Aykut'u Buray'a oy vermesi için çağırdığını söylemedim. Sonuç olarak senin etiketinle oy kullanmış oldu, etiket listesinde yoktu. Durumlar yakın olmayabilir ama sonuç olarak 3'ünün oyu da aynı değerde. :D
Kimseyi etikeketleme diye ricada bulundun yoksa ben en az 5 kişiyi konuya çağırırdım. Kime verirlerdi bilemem ama daha adil sonuç muhakkak oluşurdu :)
Umarım diğer turlarda bu tarz sorunlar yaşamazsın

• Beğendim
Reactions: Bully
Eksik kalmaz böyle şeylerden. Biraz hatırlat yapman lazım. Final turlarında etiketle. Anca öyle oy veriyor.:A
Etiket listesinde var. Bildirimleri görmemesi imkansız, hatırlatma da yaptım geçen, dönmedi. Demek ki sarmıyor artık onu :A

Final turlarında kullandırmaya çalışırız :D

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
@Bully bazı şeyleri karıştırmış açıklık getireyim. Etiket listesinde yoktu demişsin 2.mesaja bakarsan etiket listesinde olduğumu görürsün :A Dosi beni etiketlediğinde Dosi oy kullanmamıştı ve ben Buray'ın şarkısı daha çok sevdiğim için Buray dedim. Diğer turlarda da oyumu kullandım kimsenin etkisi altında kalmadan :D
Ayrıca xdragxx kendi kalesine gol attı falan diyorsunuz da ben Buray fanı değilim :A Mesajlarımı incelerseniz sadece Sıla'yı kazandırmayacağız dedim Buray'ı şampiyon yapacaz turu geçirecez falan demedim :D Anketin şu anki halinden dolayı da oldukça mutluyum :A

@Bully bazı şeyleri karıştırmış açıklık getireyim. Etiket listesinde yoktu demişsin 2.mesaja bakarsan etiket listesinde olduğumu görürsün :A Dosi beni etiketlediğinde Dosi oy kullanmamıştı ve ben Buray'ın şarkısı daha çok sevdiğim için Buray dedim. Diğer turlarda da oyumu kullandım kimsenin etkisi altında kalmadan :D
Ayrıca xdragxx kendi kalesine gol attı falan diyorsunuz da ben Buray fanı değilim :A Mesajlarımı incelerseniz sadece Sıla'yı kazandırmayacağız dedim Buray'ı şampiyon yapacaz turu geçirecez falan demedim :D Anketin şu anki halinden dolayı da oldukça mutluyum :A

Onu esprisine dedim. Ciddiye alma.
Buray kazansa %100 sevinecekken Feride kazanınca %50 sevindin. Bu gerçekte var tabi.:A

Benim etkinliğin başından beri favori şarkım Yok Yok’tu. Eğer yarı finalde o balon şarkıyla eşleşmezse final garanti gibi şu an. :A

Buray ile eşleşirse ve Merve ile eşleşirse elenir. Diğer grupta kim çıktı bilmiyorum. Bastıbacak elendi galiba tüm her yerde:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Etseydin keşke. :A

Ben zaten Aykut'u Buray'a oy vermesi için çağırdığını söylemedim. Sonuç olarak senin etiketinle oy kullanmış oldu, etiket listesinde yoktu. Durumlar yakın olmayabilir ama sonuç olarak 3'ünün oyu da aynı değerde. :D
Yok karıştırmadım. :D Etiket listesine sen oy kullandıktan sonra ekledim seni. :D Oy kullandığın için artık listede olman açısından :D

Buray meselesini de Dosi'ye açıkladım, alıntıda görebilirsin. Etki altında oy kullandığını söylemedim yani yanlış anlamanı istemem. :D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yok karıştırmadım. :D Etiket listesine sen oy kullandıktan sonra ekledim seni. :D Oy kullandığın için artık listede olman açısından :D

Buray meselesini de Dosi'ye açıkladım, alıntıda görebilirsin. Etki altında oy kullandığını söylemedim yani yanlış anlamanı istemem. :D
Yok yanlış anlama değil sadece kafalarda soru işareti kalmasın :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kimseyi etikeketleme diye ricada bulundun yoksa ben en az 5 kişiyi konuya çağırırdım. Kime verirlerdi bilemem ama daha adil sonuç muhakkak oluşurdu :)
Umarım diğer turlarda bu tarz sorunlar yaşamazsın
Sanırım sonuçtan memnun kalmadığın için biraz da bu tepkin ama 3 şarkı da 2019'a damgasını vurmuş şarkılar, 3'ü de hak ediyordu bence yarı finali. :D Biri tur atlayacaktı sadece. :A

Umarım. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...