2018 En Favori Şarkı 2018 Yarı Final| Simge - Ben Bazen vs Mabel Matiz - Öyle Kolaysa

Hangi Favori Şarkı Büyük Final Görsün ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye Gel Bana deriz o zaman

Reactions: Çiğdem
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Bu yürekten bağlılığı oylamada da görseydik keşke.
Hala şoktayım yakıştıramadım size.

ALEYNA BABA her zaman hak edene oy vermemizi ister, benim rakibim dahi olsa hak edene oy verin der. Biz, BABA’nın sözünü dinledik kütük ekibi olarak.

ALEYNA BABA her zaman hak edene oy vermemizi ister, benim rakibim dahi olsa hak edene oy verin der. Biz, BABA’nın sözünü dinledik kütük ekibi olarak.
Biz kütük kardeşliğine ihanet etmedik ama senin gibi, hak etmiyoruz bu muameleyi
Bana karşı ittifak oluşturdular şimdi de, birbirlerinin mesajlarına harika atmışlar.
@Çiğdem ajan kütük olduğum için her zaman yanımda neyse ki.

Gel Bana ve şu Amerikada çekilen klip baya sağlam gelecez bu sefer iki şarkıda
4.Tur kaldık mı ondan öteside olur orda kalsada olur kıstasımız uygun
Ne zman çıkacak şarkı ya gözümüz yollarda kaldı... Belki daha önce çıkaracaktı ama genç sevgilisinden ayrılmış onu atlatınca çıkarır artık

Reactions: Çiğdem
Bana karşı ittifak oluşturdular şimdi de, birbirlerinin mesajlarına harika atmışlar.

Sen baltanı alıp bizi ve kütük kardeşliğini ortadan ikiye ayırmaya kalktın, o yüzden sana karşı birlik olup Utku beyciğimle birbirimizi kollamak zorunda kaldık.

Ne zman çıkacak şarkı ya gözümüz yollarda kaldı... Belki daha önce çıkaracaktı ama genç sevgilisinden ayrılmış onu atlatınca çıkarır artık
Şuan ne düşünüyorsunda paylaştımda 15 gün diyordu yanı önümüzdeki haftalar çıkması lazım ama Musti gecikmeyi seviyor Ağustosa kalmadan çıkar inş Temmuzun son haftası

Sen herşeyde ajan olarak takılıyorsun zaten bunların içinde
Mesala şunlarda ortadakı siyah peruklusun sen filmde polis olarak aralarına sızıyordu heryerde ajansın
@MasacRE @Sherlock

Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...