İki şarkısıda tutmadı kı en konusulmayan yılı oldu tilki kızın @Sherlock da tek kaldı çünkü kütük bey @MasacRE de tilki kızı tüfek alıp vurdu
Öyle Kolaysa varken elim gitmedi Aleyna'ya oy atmaya. Affet ALEYNA BABAOha yeni gördüm yok artık. Yüzyılın satışı... 😱 @MasacRE
Bizim kız en azından her sene çeyrek final yarı final görüyor. Senin sandal oğlanın hali ne olacak asıl?Her yıl olduğu gibi yine tilki kızın sonu @Sherlock @Forumdash @MasacRE @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60 @dreamy
Öyle Kolaysa varken elim gitmedi Aleyna'ya oy atmaya. Affet ALEYNA BABA
Bu arada beni @Sherlock a şikayet etmişsin de o da Aleyna'ya oy vermemiş, gitmiş Manuş'a atmış oyunu. Sonuçta o da bir kütük işte ona da güven olmuyor
Ben bişi yapabilsem Mustimi Çeyreğe atacam 4.tur ile mutlu oluyoruz Hem @MasacRE Tilki Kızı eleyenlere bize katıldı @Sherlock kütüklere güven olmucanı görür umarım @Forumdash @dreamy
Senin Musti’yi sandala koyup gönderdik evine çoktan, ALEYNA BABA’nın tozunu yuta yuta gitti.
4.Tur yetiyor bize şampiyonluk konusunda derece olarak adı yazılması yeter bizim gönlümüz tok şampiyonluk hayalleri kurupta düşmek daha kötü ayollBizim kız en azından her sene çeyrek final yarı final görüyor. Senin sandal oğlanın hali ne olacak asıl?
Öyle Kolaysa varken elim gitmedi Aleyna'ya oy atmaya. Affet ALEYNA BABA
Bu arada beni @Sherlock a şikayet etmişsin de o da Aleyna'ya oy vermemiş, gitmiş Manuş'a atmış oyunu. Sonuçta o da bir kütük işte ona da güven olmuyor
Aaa bir dakıka evet @Sherlock da oy atmamış @dreamy Tek kalmış zaten sizin kardeşliğinizden kaçıp gitmişti öncesen sezmiş siziKÜTÜKDAŞLAR ADINA ÖNEMLİ BASIN AÇIKLAMASI:
ALEYNA BABA her koşulda BABA’mızdır. Kendisine uzun yıllardır yürekten bağlıyız, bu bağlılık bir turda kendisine oy vermediğimiz takdirde dahi asla bozulamaz. KÜTÜK KARDEŞLİĞİ, ALEYNA BABA’nın her zaman izinde olmaya devam edecektir. Sincap görünümlü, kendisine Çiğdem dedirten şahısların asılsız iddialarını ciddiye almayınız.
İmza: @MasacRE @Sherlock @dreamy ve diğer KÜTÜK kardeşlerimiz...
Pahalıda olsa Magnumun yanından geçemiyordu ama tilki kız sayesinde şuan Max dondurmasına bile geçilmiş durumda @Sherlock @MasacRE @Forumdash @dreamyCornettoyu oldum olası sevmem
Beter olsun, ergen ecünnüyü reklam yüzü yaptıkları içinPahalıda olsa Magnumun yanından geçemiyordu ama tilki kız sayesinde şuan Max dondurmasına bile geçilmiş durumda @Sherlock @MasacRE @Forumdash @dreamy
Cornetto'lar kapış kapış gidiyor bu yaz, ALEYNA BABA Cornetto satışlarını patlatmış, her sene ona yaptıracaklarmış artık yaz şarkısını @SherlockPahalıda olsa Magnumun yanından geçemiyordu ama tilki kız sayesinde şuan Max dondurmasına bile geçilmiş durumda @Sherlock @MasacRE @Forumdash @dreamy
Cornetto'lar kapış kapış gidiyor bu yaz, ALEYNA BABA Cornetto satışlarını patlatmış, her sene ona yaptıracaklarmış artık yaz şarkısını @Sherlock
Zaten Çiğdem de fındık ormanlarının arasından akan derede SANDAL’a binerek gizli gizli yiyormuş Cornetto’sunu.
Çeyrekte sizinde katkılarınızla ne güzel avladık tilki kızı @dreamy @ForumdashCornetto'lar kapış kapış gidiyor bu yaz, ALEYNA BABA Cornetto satışlarını patlatmış, her sene ona yaptıracaklarmış artık yaz şarkısını @Sherlock
BABAMIZ gönüllerin şampiyonu