Nanana daha güzel az önce dinledim
Pardon Ben Fero dinlemeyen birini etiketlicektim
Mutlu olmayı her şartta bilmek lazım ayoll 3 yıldır ben yürütüyorum Mustim 4.tura hep kalıyor Çeyreğe kalamadı diye hiç üzülmedim 4.Tur da kalıp şampiyonluk konusunda adını derece olarak yazmak bile bana yetiyorBeni Sev çok iyiydi ama çıkmayı da hak etmiyordu o gruptan doğruya doğru.
O grupta Seni Sever Miydim vardı başka bir şarkıyı oylamam söz konusu olamazdı. Hande Ünsal da çeyrek finale kalarak başarı sağladı bu arada fark ettin mi
Ünsal kim bee Ünsal cıkıp Musti çıkamıyorsa senin de sinirlenmen gerek Bu kadar da sinirlerin laçka olmamalıMutlu olmayı her şartta bilmek lazım ayoll 3 yıldır ben yürütüyorum Mustim 4.tura hep kalıyor Çeyreğe kalamadı diye hiç üzülmedim 4.Tur da kalıp şampiyonluk konusunda adını derece olarak yazmak bile bana yetiyor
Sizde iki Hande için sevinin Ünsal ve Yener
Ünsal kim bee Ünsal cıkıp Musti çıkamıyorsa senin de sinirlenmen gerek Bu kadar da sinirlerin laçka olmamalı
Aaa evet senden önce bahsetmişim zaten @dreamyO grupta Seni Sever Miydim vardı başka bir şarkıyı oylamam söz konusu olamazdı. Hande Ünsal da çeyrek finale kalarak başarı sağladı bu arada fark ettin mi
Şu zibidinin adını niye andın abicim @Forumdash
Sempatiklik dediğin içinŞu zibidinin adını niye andın abicim @Forumdash
İnsanın sinirini bozuyor ne sempatikliği @dreamySempatiklik dediğin için
Mabele vermektense hiç vermemeniz daha iyiHiçbiri diyenleri +1 liyorum