2018 En Favori Şarkı 2018 Yarı Final| Simge - Ben Bazen vs Mabel Matiz - Öyle Kolaysa

Hangi Favori Şarkı Büyük Final Görsün ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nanana daha güzel az önce dinledim :A

Pardon Ben Fero dinlemeyen birini etiketlicektim :A
images

Nanana daha güzel az önce dinledim :A

Pardon Ben Fero dinlemeyen birini etiketlicektim :A
Beni Sev çok iyiydi ama çıkmayı da hak etmiyordu o gruptan doğruya doğru. :A
Mutlu olmayı her şartta bilmek lazım ayoll :A 3 yıldır ben yürütüyorum Mustim 4.tura hep kalıyor :F Çeyreğe kalamadı diye hiç üzülmedim 4.Tur da kalıp şampiyonluk konusunda adını derece olarak yazmak bile bana yetiyor :F

Sizde iki Hande için sevinin Ünsal ve Yener :A :A :A

Mutlu olmayı her şartta bilmek lazım ayoll :A 3 yıldır ben yürütüyorum Mustim 4.tura hep kalıyor :F Çeyreğe kalamadı diye hiç üzülmedim 4.Tur da kalıp şampiyonluk konusunda adını derece olarak yazmak bile bana yetiyor :F

Sizde iki Hande için sevinin Ünsal ve Yener :A :A :A
Ünsal kim bee:F Ünsal cıkıp Musti çıkamıyorsa senin de sinirlenmen gerek :F Bu kadar da sinirlerin laçka olmamalı:F

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: Çiğdem and dreamy
Ünsal kim bee:F Ünsal cıkıp Musti çıkamıyorsa senin de sinirlenmen gerek :F Bu kadar da sinirlerin laçka olmamalı:F
O grupta Seni Sever Miydim vardı başka bir şarkıyı oylamam söz konusu olamazdı. :A Hande Ünsal da çeyrek finale kalarak başarı sağladı bu arada fark ettin mi :bhr:
Aaa evet senden önce bahsetmişim zaten @dreamy :A

Aaa ben her durumdan bir mutluluk çıkarıyorum Ayşeçik gibi :F 4.turda kalanların adı derece olarak yazılıyor bana yetiyor gerçi Aşk Kovulmaz 2.turda elenmişti reeldeki ilgisizliğe göre ikinci turda iyi diye sevinmiştim sonucta iki kere ayrı turda gösterdim diye :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Erken final olmuş burası, Simge de hak ediyor olsa da...

Öyle Kolaysa

• Harika
Reactions: Çiğdem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...