2018 En Favori Şarkı 2018 Yarı Final| Simge - Ben Bazen vs Mabel Matiz - Öyle Kolaysa

Hangi Favori Şarkı Büyük Final Görsün ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4.Tur ile birlikte derece sayılıyor :A Şu son şampiyonluk konusundan bakabilirsin örneğine :A :A :A
Seneye Gel Bana deriz o zaman :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. :A

images

Bu yürekten bağlılığı oylamada da görseydik keşke. :A Hala şoktayım yakıştıramadım size. :A
Daha kim kazanırsa kazansın tilki kızın karsısında Mabeli ölümüne desteklerdim ki senin Ünsalı bile destekleyecem demiştim :F

Hem tilki kızı avladık hemde @MasacRE @Sherlock u ekibimize kattık sen yine tek kaldın :F 3 kere bu etkinliği yürüttüm en keyif aldığım bu oluyor herşey mukemmel ilerliyor :Z :Z :Z

ALEYNA BABA her zaman hak edene oy vermemizi ister, benim rakibim dahi olsa hak edene oy verin der. Biz, BABA’nın sözünü dinledik kütük ekibi olarak. :A

ALEYNA BABA her zaman hak edene oy vermemizi ister, benim rakibim dahi olsa hak edene oy verin der. Biz, BABA’nın sözünü dinledik kütük ekibi olarak. :A
Biz kütük kardeşliğine ihanet etmedik ama senin gibi, hak etmiyoruz bu muameleyi :A
Bana karşı ittifak oluşturdular şimdi de, birbirlerinin mesajlarına harika atmışlar. :A @Çiğdem ajan kütük olduğum için her zaman yanımda neyse ki. :A

Gel Bana ve şu Amerikada çekilen klip baya sağlam gelecez bu sefer iki şarkıda :Z 4.Tur kaldık mı ondan öteside olur orda kalsada olur kıstasımız uygun :A :A :A
Ne zman çıkacak şarkı ya gözümüz yollarda kaldı... Belki daha önce çıkaracaktı ama genç sevgilisinden ayrılmış onu atlatınca çıkarır artık :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bana karşı ittifak oluşturdular şimdi de, birbirlerinin mesajlarına harika atmışlar. :A @Çiğdem ajan kütük olduğum için her zaman yanımda neyse ki. :A

Sen baltanı alıp bizi ve kütük kardeşliğini ortadan ikiye ayırmaya kalktın, o yüzden sana karşı birlik olup Utku beyciğimle birbirimizi kollamak zorunda kaldık. :A

Ne zman çıkacak şarkı ya gözümüz yollarda kaldı... Belki daha önce çıkaracaktı ama genç sevgilisinden ayrılmış onu atlatınca çıkarır artık :A
Şuan ne düşünüyorsunda paylaştımda 15 gün diyordu yanı önümüzdeki haftalar çıkması lazım ama Musti gecikmeyi seviyor Ağustosa kalmadan çıkar inş Temmuzun son haftası :A :A :A

Sen herşeyde ajan olarak takılıyorsun zaten bunların içinde :F Mesala şunlarda ortadakı siyah peruklusun sen filmde polis olarak aralarına sızıyordu heryerde ajansın :A :A :A @MasacRE @Sherlock
-540.jpg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...