Büyük keyifle hazırlarım
Sonuna kadar ALEYNA BABACIYIZ, bunu hiçbir şey değiştiremez
Büyük keyifle hazırlarım
Babanızı satmışsınız hayırlı kütükler @SherlockSonuna kadar ALEYNA BABACIYIZ, bunu hiçbir şey değiştiremez
BABAMIZA olan sevgimiz 1 oyla ölçülemezBabanızı satmışsınız hayırlı kütükler @Sherlock
Tilki Kıza mı verdim diyecektin sahtekarlığı önlüyoruz 😱 😱 😱Senin anket stilin yanlış bir kere, oy gizliliği denen bir şey var, çok yanlış böyle oylarımızı ifşa etmen
Bir şey dememe gerek yok, çaktırmayacaktım sadece Oylar gizli olur isteyen söyler istemeyen söylemezTilki Kıza mı verdim diyecektin sahtekarlığı önlüyoruz 😱 😱 😱
Hahah en aklı başında cümlen bu oldu kütük beyKütük olmak bunu gerektirir
Öyle Kolaysa varken elim gitmedi Aleyna'ya oy atmaya. Affet ALEYNA BABA
Bu arada beni @Sherlock a şikayet etmişsin de o da Aleyna'ya oy vermemiş, gitmiş Manuş'a atmış oyunu. Sonuçta o da bir kütük işte ona da güven olmuyor
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
Bu yürekten bağlılığı oylamada da görseydik keşke. Hala şoktayım yakıştıramadım size.KÜTÜKDAŞLAR ADINA ÖNEMLİ BASIN AÇIKLAMASI:
ALEYNA BABA her koşulda BABA’mızdır. Kendisine uzun yıllardır yürekten bağlıyız, bu bağlılık bir turda kendisine oy vermediğimiz takdirde dahi asla bozulamaz. KÜTÜK KARDEŞLİĞİ, ALEYNA BABA’nın her zaman izinde olmaya devam edecektir. Sincap görünümlü, kendisine Çiğdem dedirten şahısların asılsız iddialarını ciddiye almayınız.
İmza: @MasacRE @Sherlock @dreamy ve diğer KÜTÜK kardeşlerimiz...
Daha kim kazanırsa kazansın tilki kızın karsısında Mabeli ölümüne desteklerdim ki senin Ünsalı bile destekleyecem demiştimNeyse en azından finalde destekleyebileceğim isimler var sağlık olsun. Dipsiz Kuyum’dan ümidim yoktu ama Yalnız Çiçek en az yarı final diyordum...
Aşk Kovulmaz ilk turdan, Reset de çeyrek finale gelemeden elendi. Mükemmel ilerlediğine emin misin.
Aaa daha önce dedim gibi benim kıstasım 4.tur yeter ki adını şampiyonluk konusuna yazayım Herşeyden mutluluk çıkarıcan yükseklerde gözümüz yokAşk Kovulmaz ilk turdan, Reset de çeyrek finale gelemeden elendi. Mükemmel ilerlediğine emin misin.
Dördüncü turun yazıldığını bilmiyordum. O zaman yirmiden fazla şarkı yazılıyor nasıl sığıyor konuya? 😱Aaa daha önce dedim gibi benim kıstasım 4.tur yeter ki adını şampiyonluk konusuna yazayım Herşeyden mutluluk çıkarıcan yükseklerde gözümüz yok
4.Tur ile birlikte derece sayılıyor Şu son şampiyonluk konusundan bakabilirsin örneğineDördüncü turun yazıldığını bilmiyordum. O zaman yirmiden fazla şarkı yazılıyor nasıl sığuyor konuya? 😱