Çiğdem Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,821 Reaksiyon puanı 126,456 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 21 Ağustos 2019 #81 Bully' Alıntı: Beni de biraz zehirledi maalesef o şarkı. Hadise'nin dansıyla denk geldim, "yalan söyleme gözlerime bak bu kez" kısmı dilime takıldı. Genişletmek için tıkla ... Ben o şarkıyı açıp dinlemedim bile Hadisenin şey videosunda maruz kaldım bilinçli şekilde dinlemeyi işkence çekmeyi seven olarak görüyorum dinlemem Hadiseye zaten gerekeni dedim tahmin edersin Reactions: Bully
Bully' Alıntı: Beni de biraz zehirledi maalesef o şarkı. Hadise'nin dansıyla denk geldim, "yalan söyleme gözlerime bak bu kez" kısmı dilime takıldı. Genişletmek için tıkla ... Ben o şarkıyı açıp dinlemedim bile Hadisenin şey videosunda maruz kaldım bilinçli şekilde dinlemeyi işkence çekmeyi seven olarak görüyorum dinlemem Hadiseye zaten gerekeni dedim tahmin edersin
Bully Süper Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 84,486 Reaksiyon puanı 62,228 Puanı 1,060 21 Ağustos 2019 #82 Çiğdem' Alıntı: Ben o şarkıyı açıp dinlemedim bile Hadisenin şey videosunda maruz kaldım bilinçli şekilde dinlemeyi işkence çekmeyi seven olarak görüyorum dinlemem Hadiseye zaten gerekeni dedim tahmin edersin Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle açıp dinlemiyorum ama maruz kalıyorsun bir şekilde, dilime takılmasına engel olamadım. Popülerliği bitse de kurtulsak. Az çok tahmin ediyorum. Ondan sonra Ebru Polat da dans etti, iyice suyunu çıkardılar. Reactions: Çiğdem
Çiğdem' Alıntı: Ben o şarkıyı açıp dinlemedim bile Hadisenin şey videosunda maruz kaldım bilinçli şekilde dinlemeyi işkence çekmeyi seven olarak görüyorum dinlemem Hadiseye zaten gerekeni dedim tahmin edersin Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle açıp dinlemiyorum ama maruz kalıyorsun bir şekilde, dilime takılmasına engel olamadım. Popülerliği bitse de kurtulsak. Az çok tahmin ediyorum. Ondan sonra Ebru Polat da dans etti, iyice suyunu çıkardılar.