2018 En Favori Şarkı 2018 Sonuçları | İşte 2018'in En İyi Şarkıları

Sıla'nın yokluğunda forumun 2 numarası Simge kazanır diye düşünüyordum, forum şaşırttı bu sefer
Baştan sona kadar desteklediğim bir şarkı kazandı, tebrikler Mabel Reis

Senin de eline sağlık @Çiğdem

Reactions: Çiğdem
Mabel belkide finale bile kalamıcaktı Sıla olsaydı en azından ne dediğini anlamasamda
farklı isimlerinde yol bulması iyidir

Reactions: MasacRE
Sıla en çok beğenilen isim ya forumda, Simge de onun arkasından geliyor işte onu diyorum 2 numara yani
Onu anladımda mesala yarıda Mabel Sıla olsa belkide şampiyon olan isim final bile göremicekti
Farklı isimlere yol açılma açısından Sılanın bu yılı pas geçmesi iyi olmuş

Birde son 2 yıldır öncekı turların oylarıyla şampiyon olunuyor aslında Sezen de Simge de şampiyon sayılabilirler ama forumumuz olaraka cımasısız yapacak bişi yok kurallar

Sıla olunca zaten en favori Sıla şarkısına dönüyor etkinlik

Evet, bu eşitlikte önceki tur fazla oy alan kazanır kuralı benim de içime sinmiyor hiç

Sıla olunca zaten en favori Sıla şarkısına dönüyor etkinlik

Evet, bu eşitlikte önceki tur fazla oy alan kazanır kuralı benim de içime sinmiyor hiç
Ben kendi etkinliğimde 90ları yapmıştım hani eşit oy alanları hep üst tura çıkardım ama bunu kendi yaptıklarımda uygulayabilirim forumun kendi etkinliklerinde o kurala uymak zorundayım yalnız ilk turda eşitlik oluyorsa düello yerine eşitleride ikinci tura çıkarıyorum en azından ona şey yapabiliyorum elimden bukadarı geliyor

Aslında bu etkinliklerde de etkinliği yürüten kişi olarak istediğin şekilde yapabilirsin bence. Kim ne diyecek sanki, laf eden olursa oklavanla savuşturursun

Aslında bu etkinliklerde de etkinliği yürüten kişi olarak istediğin şekilde yapabilirsin bence. Kim ne diyecek sanki, laf eden olursa oklavanla savuşturursun
Şarkı , Dizi vsyle forumun 10 yıldır olan etkinliklerinde hep böyle olmuş ve bunlar forumun etkinliği yani kafamıza göre davransak belkide seneye elimizden alırlar
Bunlarda içimize sinmesede uyacaz ilk turlara en azından çare buldum

Aslında finalde diyor kı mesala x kaybeden beni karşımdakı ilgilendirir öncekı turda geçtiği kişinin etkisiyle ben niye kaybediyorum
Ama süreyi uzatsak 1 kişi gelecek şampiyonu o belirlicek oda nekadar sağlıklı olucak aslında üst turlara eşit oyları çıkarmak mesele değil burda büyük finalde eşitlik olunca tıkanıyor işte

Seneye yarı finalden yatırım yapsınlar kazanmak isteyenler

Aynen işte geçen tur fazla oy alarak kazanmak çok saçma geliyor bana da, süre uzatmak çok daha mantıklı bir çözüm bence o yüzden
Evet alt turlarda o kadar dikkat çekmiyor bu durum da özellikle finalde baya sıkıntılı

Şimdi uzatacan zaten 1-2 kişi vermeyen verir oda verirse belli olsun diye gelecek hangisinin şampiyon olmaısnı istiyorsa bu şampiyon olsun diyecek
Yanı okadar kişinin oy vermesinede haksızlık gibi bence 1 kişi geliyor ve onun istediği oluyor gibi
En iyisi yarı finale yatırım yapmak bunun en iyi çözümü bu

Artık oy toplamak da yasak ama, yatırım yapabileceğin bir şey yok herkes kaderine razı geliyor

Artık oy toplamak da yasak ama, yatırım yapabileceğin bir şey yok herkes kaderine razı geliyor
Onu şarkıcı açısından diyorum yarı finalden yatırım yapacak
Ben etkinliklerimde sohbete katılmıyorum zaten grupları açıp gidiyorum biri etiket ederse vsyle konusuyorum ama forumun etkinliklerinde goygoy yapmamaya özen gösteriyorum arada uplatıyorum işte çok göz önünden geriye düşerse konu

Aaa bu arada yukarda dediğim örnek sana tanıdık geliyordur destere bizim dizi izlemeye başlama kararımız

@Forumdash @Harunnn60 bakın konu nereye geldi yine

Bu tarz etkinliklerde farklı farklı kişilerin kazanması daha çok hoşuma gidiyor açıkçası, dediğin gibi sürekli aynı isimlerin kazanmasına gerek yok. Tabii ki hak ediyorsa aynı isim de kazanabilir ama bence Sıla’nın sürekli kazanmasının en önemli sebebi forumun onu çok sevmesi bence şarkılarından ziyade.
2018 yılına başta Simge olmak üzere, Mabel Matiz ve Merve Özbey damgalarını vurmuştu bence. Bu üç isimden kim kazansa hak ediyor derdim zaten, sonuç olarak Mabel kazandı, dediğim gibi kesinlikle hak edenler arasındaydı. O yüzden sonuçtan memnunum kendi adıma konuşmam gerekirse.

Tekrar eline sağlık.