Fav10.net'in gelenekselleşen etkinliklerinden birisi olan En Favori Şarkı'nın 2018 sezonunun sonuna gelindi.
Haftalardır süren oylamalar sonucunda 2018'in en iyi şarkıları sizlerin oylarıyla belirlendi.
Özetle En Favori Şarkı 2018
Kazanan : Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
Finalist : Simge - Öpücem
Yarı Finalistler: Simge - Ben Bazen , Merve Özbey - Vuracak
Çeyrek Finalistler : Hande Yener - Beni Sev , Hande Ünsal - Seni Sever Miydim? , Aleyna Tilki ft. Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek , Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez , Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum , Emrah Karaduman ft. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız , Tarkan - Çok Ağladım , Mabel Matiz - Sarmaşık
4.Turda Elenenler: Mustafa Sandal ft. Eypio - Reset , Mor Ve Ötesi - Sultan-ı Yegah , Oğuzhan Koç - Takdir-i İlahi , Emrah Karaduman ft. Aleyna Tilki - Dipsiz Kuyum , Mabel Matiz - A Canım , Gökhan Türkmen - Lafügüzaf , Edis - Roman , Buray - Deli Divane , Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar , Edis - Yalan , Nazan Öncel ft. Manuş Baba - Kimler Gelmiş , Gülşen - Delikanlım
En Favori Şarkı Tarihi
2011'in Kazananı: Model - Değmesin Ellerimiz
2011'in Finalisti: Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
2012'nin Kazananı: Sıla - Yoruldum
2012'nin Finalisti: Mustafa Ceceli - Es
2013'ün Kazananı: Sıla - Aslan Gibi
2013'ün Finalisti: İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun
2014'ün Kazananı: İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine
2014'ün Finalisti: Sıla - Vaziyetler
2015'in Kazananı: Gülşen - Bangır Bangır
2015'in Finalisti: Sıla - Hediye
2016'ın Kazananı: Sıla- Afitap
2016'ın Finalisti : Simge - Yankı
2017'in Kazananı Sıla - Yan Benimle
2017'in Finalisti Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan
2018'in Kazananı Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
2018'in Finalisti Simge - Öpücem
Final oylamasında Mabel Matiz - Öyle Kolaysa ve Simge - Öpücem 50.0% ile berabere kaldılar . Kural gereği eşitlik halinde önceki tura bakılır . Mabel Matiz Yarı Final de oy fazlasıyla şampiyonluğunu ilan etti. 2017 etkinliğini Sıla da eşitlik halinde kazanmıştı . Son iki yıldır kazananlar önceki tur oylarıyla şampiyonluğu sırtlıyor ilginç bir ayrıntı .
İşte 2018'in En Favori Şarkısı:
Haftalardır süren oylamalar sonucunda 2018'in en iyi şarkıları sizlerin oylarıyla belirlendi.
Özetle En Favori Şarkı 2018
Kazanan : Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
Finalist : Simge - Öpücem
Yarı Finalistler: Simge - Ben Bazen , Merve Özbey - Vuracak
Çeyrek Finalistler : Hande Yener - Beni Sev , Hande Ünsal - Seni Sever Miydim? , Aleyna Tilki ft. Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek , Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez , Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum , Emrah Karaduman ft. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız , Tarkan - Çok Ağladım , Mabel Matiz - Sarmaşık
4.Turda Elenenler: Mustafa Sandal ft. Eypio - Reset , Mor Ve Ötesi - Sultan-ı Yegah , Oğuzhan Koç - Takdir-i İlahi , Emrah Karaduman ft. Aleyna Tilki - Dipsiz Kuyum , Mabel Matiz - A Canım , Gökhan Türkmen - Lafügüzaf , Edis - Roman , Buray - Deli Divane , Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar , Edis - Yalan , Nazan Öncel ft. Manuş Baba - Kimler Gelmiş , Gülşen - Delikanlım
En Favori Şarkı Tarihi
2011'in Kazananı: Model - Değmesin Ellerimiz
2011'in Finalisti: Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
2012'nin Kazananı: Sıla - Yoruldum
2012'nin Finalisti: Mustafa Ceceli - Es
2013'ün Kazananı: Sıla - Aslan Gibi
2013'ün Finalisti: İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun
2014'ün Kazananı: İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine
2014'ün Finalisti: Sıla - Vaziyetler
2015'in Kazananı: Gülşen - Bangır Bangır
2015'in Finalisti: Sıla - Hediye
2016'ın Kazananı: Sıla- Afitap
2016'ın Finalisti : Simge - Yankı
2017'in Kazananı Sıla - Yan Benimle
2017'in Finalisti Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan
2018'in Kazananı Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
2018'in Finalisti Simge - Öpücem
Final oylamasında Mabel Matiz - Öyle Kolaysa ve Simge - Öpücem 50.0% ile berabere kaldılar . Kural gereği eşitlik halinde önceki tura bakılır . Mabel Matiz Yarı Final de oy fazlasıyla şampiyonluğunu ilan etti. 2017 etkinliğini Sıla da eşitlik halinde kazanmıştı . Son iki yıldır kazananlar önceki tur oylarıyla şampiyonluğu sırtlıyor ilginç bir ayrıntı .
İşte 2018'in En Favori Şarkısı: