2016 En Favori Şarkı 2016 | Yarı Final | A Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkiside 2016'nın en iyilerinden, kullanmayayım ben.

tabiki AFİTAP

yalnız konuyu açmak için @Çiğdem- den izin aldınmı @Bully almamışsındır tabi kınıyoruz seni

Kanka sende niye olay bitmiyor ya ne kadar olaylı bir insansın.

Yardımcısıyım zaten birlikte yürütüyoruz etkinliği, o da devam ettirmemi isterdi.
isterdi
tamamen farazi durumlar
madem onu kırmıyorsun dur bende onun isteklerini tahmin edeyim az çok mesela senin kendi kendini banlamanı isterdi

Açsın işte @Çiğdem- kızın yarışmaları yarıda kalmasın geldiği zaman görsin işte😉 emek verip konuyu açtı kız

(emek verip konuyu açtı kız)

bu cümleyi @Bully içinmi kurdun
)

tabiki AFİTAP

yalnız konuyu açmak için @Çiğdem- den izin aldınmı @Bully almamışsındır tabi kınıyoruz seni
Nasıl da sevdiceğini düşünür. Gözlerim yaşardı.

Normal hayatta bu kadar manyak değilim diyorsun yani.

isterdi
tamamen farazi durumlar
madem onu kırmıyorsun dur bende onun isteklerini tahmin edeyim az çok mesela senin kendi kendini banlamanı isterdi
Döndüğünde kendisine sorarız artık, eminim etkinliğini yarıda bırakmadığım için mutlu olacak ve teşekkür edecektir.

Yok o sadece senin ütopik isteğin olur anca.

isterdi
tamamen farazi durumlar

(emek verip konuyu açtı kız)

bu cümleyi @Bully içinmi kurdun
)

Çiğdemi etiketledim dimi Selim niye Kaana kız diyeyeyim ben Çiğdemi destekleyen bir yorum yazıyorum senin sorduğuna bak
kızın yokluğunda ne güzel konusu devam ediyor işte emek verip başlattı yarışmayı Çiğdem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...