2016 En Favori Şarkı 2016 | Yarı Final | A Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Finale Yükselmeli?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabiki AFİTAP :)
yalnız konuyu açmak için @Çiğdem- den izin aldınmı @Bully almamışsındır tabi kınıyoruz seni :)

İlk kez bir iyilik istedim senden :( hadi kırma beni azıcık hatrım varsa :A

Ciddiyet göbek adım :A Gerçi şu an sistemde bir durum güncellemesi var alenen bana yazıldığı belli de o seviyeye düşmeyeyim diye sildim kendi yazdığımı da :A
Kanka sende niye olay bitmiyor ya ne kadar olaylı bir insansın. :A

Yardımcısıyım zaten birlikte yürütüyoruz etkinliği, o da devam ettirmemi isterdi. :)
isterdi :) tamamen farazi durumlar :) madem onu kırmıyorsun dur bende onun isteklerini tahmin edeyim az çok mesela senin kendi kendini banlamanı isterdi :)

Açsın işte @Çiğdem- kızın yarışmaları yarıda kalmasın geldiği zaman görsin işte😉 emek verip konuyu açtı kız

(emek verip konuyu açtı kız)

bu cümleyi @Bully içinmi kurdun :))

tabiki AFİTAP :)
yalnız konuyu açmak için @Çiğdem- den izin aldınmı @Bully almamışsındır tabi kınıyoruz seni :)
Nasıl da sevdiceğini düşünür. Gözlerim yaşardı. :T

Aslında gerçekten sakin biriyim ama burada deliriyorum niyeyse cidden bu sitede gördüğüm enteresan kişilikler beni kızdırmayı başarıyor. Sanırım hayatıma renk kattığım yer burası ondan böyle :A

Hoş geldin destere sağlam oy verdin helal :D
Normal hayatta bu kadar manyak değilim diyorsun yani. :A

isterdi :) tamamen farazi durumlar :) madem onu kırmıyorsun dur bende onun isteklerini tahmin edeyim az çok mesela senin kendi kendini banlamanı isterdi :)
Döndüğünde kendisine sorarız artık, eminim etkinliğini yarıda bırakmadığım için mutlu olacak ve teşekkür edecektir. :)

Yok o sadece senin ütopik isteğin olur anca. :)

(emek verip konuyu açtı kız)

bu cümleyi @Bully içinmi kurdun :))

Çiğdemi etiketledim dimi Selim niye Kaana kız diyeyeyim ben Çiğdemi destekleyen bir yorum yazıyorum senin sorduğuna bak:)kızın yokluğunda ne güzel konusu devam ediyor işte emek verip başlattı yarışmayı Çiğdem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy