Ondan şüphem yok.Kim olursa olsun aynı mücadeleyi ederdim diyorum![]()
Bir var bir yok qalbimi çaldı gitti vicdansızzz kaderim sensin ölürüm be qankaaa. Çal keke çal... Yak sigaraları.Tarih unutmaz bunları hayatımda bir var bir yok insanlar puf diye uçabiliyor İşte)
Neden
Ortamın elemine uygun şuan tek smile bu;Ayy ne bilim bu smailden acayip gıcık oluyorum ben yaa
Ortamın elemine uygun şuan tek smile bu;o yüzden kullanıyoruz.
![]()
Abla ne alaka ben takılıyorum.Başlıcam eleminize ha şarkı yüzünden birbirinizi kırmayın ya![]()
Abla ne alaka ben takılıyorum.Karşı taraf ciddiyse bilemem.
![]()
Kanka sende niye olay bitmiyor ya ne kadar olaylı bir insansın.İlk kez bir iyilik istedim sendenhadi kırma beni azıcık hatrım varsa
Ciddiyet göbek adımGerçi şu an sistemde bir durum güncellemesi var alenen bana yazıldığı belli de o seviyeye düşmeyeyim diye sildim kendi yazdığımı da
![]()
tabiki AFİTAP
yalnız konuyu açmak için @Çiğdem- den izin aldınmı @Bully almamışsındır tabi kınıyoruz seni![]()
Yardımcısıyım zaten birlikte yürütüyoruz etkinliği, o da devam ettirmemi isterdi.tabiki AFİTAP
yalnız konuyu açmak için @Çiğdem- den izin aldınmı @Bully almamışsındır tabi kınıyoruz seni![]()
isterdiYardımcısıyım zaten birlikte yürütüyoruz etkinliği, o da devam ettirmemi isterdi.![]()
Açsın işte @Çiğdem- kızın yarışmaları yarıda kalmasın geldiği zaman görsin işte😉 emek verip konuyu açtı kız
Nasıl da sevdiceğini düşünür. Gözlerim yaşardı.tabiki AFİTAP
Normal hayatta bu kadar manyak değilim diyorsun yani.Aslında gerçekten sakin biriyim ama burada deliriyorum niyeyse cidden bu sitede gördüğüm enteresan kişilikler beni kızdırmayı başarıyor. Sanırım hayatıma renk kattığım yer burası ondan böyle
Hoş geldin destere sağlam oy verdin helal![]()
Döndüğünde kendisine sorarız artık, eminim etkinliğini yarıda bırakmadığım için mutlu olacak ve teşekkür edecektir.isterditamamen farazi durumlar
madem onu kırmıyorsun dur bende onun isteklerini tahmin edeyim az çok mesela senin kendi kendini banlamanı isterdi
![]()
isterditamamen farazi durumlar
madem onu kırmıyorsun dur bende onun isteklerini tahmin edeyim az çok mesela senin kendi kendini banlamanı isterdi
(emek verip konuyu açtı kız)
bu cümleyi @Bully içinmi kurdun)