Cıksslaa ben eski toprağım bu forumda bir şeye pis pis sırıtıyorsam bir anlamı vardır kıvranın durun hiç kılımı kıpırdatmayacağımkaybetse de umurumda değil
Oyumu çoktan kullandım. İkisi de muazzam çok sevdiğim şarkılar ama Yankı 1 tık ağır bastı maalesef.Sen ne anlarsın koz ne ya daha düne kadar etliye sütlüye karışmayan sen 2 çakala meydan mı okuyon
@-KADİR-- aga beni kırmayacağını düşünüyorum o kadar Kırgın Çiçekler seyrettik senleSıla diyoruz
@MEnes @ozmoturk Afitap dedik mi
Düşün bakalım Yiğit ve benden Emir adına oy almak var bir de alamamak var
Biz bitti demeden bitmez demiştik YiğDem olarakAdam ölümüne mücadele verdi, e bi zahmet Sıla kazansın bari ne diyelim kimse Simge için bu denli oy toplamadı büyüklük Simge'de kalsın.
Sen Sılacı değilsin demekOyumu çoktan kullandım. İkisi de muazzam çok sevdiğim şarkılar ama Yankı 1 tık ağır bastı maalesef.
Sıla'yı severim dinlerim 40 civarı şarkısı var ama gözüm kapalı hiç bir şeyi diğerinin önüne geçirmem.Biz bitti demeden bitmez demiştik YiğDem olarak
Sen Sılacı değilsin demek
Sen Sıla'yı sevmiyorsun demedim Sılacı değilsin dedimSıla'yı severim dinlerim 40 civarı şarkısı var ama gözüm kapalı hiç bir şeyi diğerinin önüne geçirmem.Yankı ağır bastı ve ona gönderdim diye Sıla'yı sevmemiş olmuyorum yani.
O ne demek onu da bilmiyorum açıkçası.Sen Sıla'yı sevmiyorsun demedim Sılacı değilsin dedim
İşte biz buna gerçek biz yani SFC diyoruzO ne demek onu da bilmiyorum açıkçası.Müzikte öyle bir takıntım yok.Bir tek Leyla ile Mecnun bir yana diğerleri bir yanadır, başka da aşırı fanlık bilmem.
Anladım size başarılar diliyorum o zaman.İşte biz buna gerçek biz yani SFC diyoruz
O kadar destekle destekle gel finalde su koyver işte gerçek sizAnladım size başarılar diliyorum o zaman.Ben bu halimle de Sıla müziğinden keyif alıyorum sorun yok.
Yankı'yı da her tur destekledim, ben napayım ikisi de çok sevdiğim şarkı biri daha ağır basacaktı elbet.O kadar destekle destekle gel finalde su koyver işte gerçek siz
Ben olsam oy vermezdim derdim ki Denizime ihanet etmeyeyimYankı'yı da her tur destekledim, ben napayım ikisi de çok sevdiğim şarkı biri daha ağır basacaktı elbet.
@Emin Özaltun malum geçen oylamada Sıla'yı da çok severim ama Durum Leyla daha güzel demiştin. Şimdi Durum Leyla yok Sıla seversin sen bence
İttifak kurmadan da çok rahat kazanacağımıza eminim
@Aserat Adresi biliyorsun
@Aserat
Daha bulurum oy kullanacak kişiler yarına kadarFarkı açmamız lazım biraz, böyle olmaz ki.
"Gitgide anneme benziyorum afitap" kötü yakıştırmasını yapmam için yeterli bir dize.Şarkıyı dinlemeden nasıl kötü diyorsun
Seni sana yansıtıyorum
Zevksiz herif.Attım bak 19 oldu
Sarp'ı nasıl olsa daha desteklemeyeceğimAttım bak 19 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?