Canını yerim senin benim hatrım olmasa da Hayat Şarkısına az mı destek verdi kadınDeniz'in hatrına Afitap'a verdim.![]()
Canını yerim senin benim hatrım olmasa da Hayat Şarkısına az mı destek verdi kadınDeniz'in hatrına Afitap'a verdim.![]()
Bizim de son kozlarımız var daha, sallayacağız anketi.
Sıla'ya oy ver, biz de Emir Kozcuoğlu için oy toplayıp ona destek olalım.Simgeci misin, Kaancı mısın? Karar senin.
![]()
Sıla diyoruz dimi başqanSen zaten Kaan'cısın boşa blöf yapma.İlk bölüm dudağından memesine hayran kalmışsın.
![]()
Sıla diyoruz dimi başqan![]()
Konu yine zıvanadan çıkmış ben artık pes ettim.
Kaldık mı hacıya ve sanaYapmayın abi yapmayın nasıl KK da lider vasfı yoksa afitapda da en güzel şarkı olma vasfı yok. Biraz önce Özgün - insaf şarkısını dinledim o bile 176.000 basar.
Hadi ver ve kurtulSizi dizginlemek kolay. Bsn biraz Simgeci tayfadan teklif bekliyorum.![]()
Konu yine zıvanadan çıkmış ben artık pes ettim.![]()
Hacı da kim?Kaldık mı hacıya ve sana
Hadi ver ve kurtulhoş sen Sıla'ya günahını vermezsin öylesine umutlanıyorum
Gerçek bizle baş edemediğin için tebrik ediyoruz
![]()
Şahane şarkımızın içinde geçen hacıHacı da kim?![]()
Teklife gerek yok, kalite adamıysan Simge'ye basarsın.Sizi dizginlemek kolay. Bsn biraz Simgeci tayfadan teklif bekliyorum.![]()
Şarkıyı dinlemediğim için hacıyı da tanımıyorum,, tanımakda istemiyorum.Şahane şarkımızın içinde geçen hacı![]()
@xemrexxx'den sonra sen de mi beni taklit etmeye başladın.Kaldık mı hacıya ve sana
Hadi ver ve kurtulhoş sen Sıla'ya günahını vermezsin öylesine umutlanıyorum
Gerçek bizle baş edemediğin için tebrik ediyoruz
![]()
Şarkıyı dinlemeden nasıl kötü diyorsunTeklife gerek yok, kalite adamıysan Simge'ye basarsın.Yani Simge - Yankı seçeneğine basarsın
Şarkıyı dinlemediğim için hacıyı da tanımıyorum,, tanımakda istemiyorum.![]()
Seni sana yansıtıyorum@xemrexxx'den sonra sen de mi beni taklit etmeye başladın.![]()
Yeni baklavalık arkadaşlar lazım şimdi de, beraberliği bozup bizi öne geçirecek.@Yiğitt arkadaşımıza bir kilo baklava alalım![]()
Hemen rehberime bakıyorumYeni baklavalık arkadaşlar lazım şimdi de, beraberliği bozup bizi öne geçirecek.![]()
Çatı adayı çökertmemiz lazım yine.Hemen rehberime bakıyorum![]()