etiketlemistin konusuna bende beni anlatan bir sarki demiştim evet ama diğer taraftada sevidiğim bir şarkı varDeğiştirecektin demek hain. ss
Yalın tabii ki yine, şarkıyı ilk ben dinletmiştim hatta sana.
etiketlemistin konusuna bende beni anlatan bir sarki demiştim evet ama diğer taraftada sevidiğim bir şarkı varDeğiştirecektin demek hain. ss
Yalın tabii ki yine, şarkıyı ilk ben dinletmiştim hatta sana.
Tutmayın beni 😡 😡noldu noyan topacı seni nasıl görmezden geldi @Çiğdem- bir kalemde sildi resmen tepiği patlattı acımadan )
ama beni kırabildimi kırmadı çünkü ben özelim hogathanın yanında
Pekietiketlemistin konusuna bende beni anlatan bir sarki demiştim evet ama diğer taraftada sevidiğim bir şarkı var
Aleynaya oy verelim açı vee
Kimin kime oy attığını görebilirsinaleynaya oy attınmı sen
baktım inşallah sıla hiç bir gurupta bir üst tura geçmezKimin kime oy attığını görebilirsin
Tilki kıza güle güle bu sefer zıplayamadıCevapsız Çınlama final hak ediyor bu turda elenmemeli.
Daha vakit var, umarım Sıla'yı yer
Çook seviyoruz çok.
Yalın'ı geçme ihtimali olmasa ben de Aleyna'yı desteklerdim ama üzgünüm inşallah elenir
keşke oy atmasaydın tilki kıza @destereYalın'ı geçme ihtimali olmasa ben de Aleyna'yı desteklerdim ama üzgünüm inşallah elenir
Hak edene oyumuzu atarız, hiç sevmem ben öyle entrikalar çevirmeyi Tabii inşalllah pişman olmamkeşke oy atmasaydın tilki kıza @destere