2016 En Favori Şarkı 2016 | 4.Tur | C Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hak edene oyumuzu atarız, hiç sevmem ben öyle entrikalar çevirmeyi :A Tabii inşalllah pişman olmam :A
hhahah aa olursun ozaman inş zaten sana oklava geldi bir konuda bildirimlerdens en görürsün :A :A :A

oylamadigim bir bu kaldi :A
@denizz19 diger gurupta bir Sılaya yalniz oy verdim
Az olan Sılaya :D

@destere 2 gün susmaz şimdi Yalın'a verirsem. :A
amma naza çektin la oy atmasan atma ama bil bunu bir yere yazarım ömür boyuda unutmam bende deve kini vardır :) birde yalına oy atarsan kendine git karacaahmette yer beğen :)

Daha çok beklersin :A

@Harunnn60 Yalın ve Aleyna'ya oy atabilirsin destekliyorum :A
bak gördüğün gibi bizde forumcanlara asla tehtit olmaz:) kendi hallerine bırakıyorum içlerindeki sese kulak verip oy atsınlar :)

anlamadin galiba 2 Sılali gurupta engarek e verdim. Burdaki oyda biri Sıla zaten. diğerinde kararsizim.
Sesinde Aşk Var'a oy vermelisin :A

amma naza çektin la oy atmasan atma ama bil bunu bir yere yazarım ömür boyuda unutmam bende deve kini vardır :) birde yalına oy atarsan kendine git karacaahmette yer beğen :)

bak gördüğün gibi bizde forumcanlara asla tehtit olmaz:) kendi hallerine bırakıyorum içlerindeki sese kulak verip oy atsınlar :)
Aynen benim de bugüne dek kimseden oy istediğim görülmemiştir :A

kimseden oy istemezsin tabi tabi :F
ilyas'in sarkisi bana daha cazip geliyor :S hergun bir anketi oyladim. buda yarina kalsin :F

herşeyin hile hurda:) benim gibi dürüst insanların hilecilere kaybetmeside ayrı bir olay zaten dünya adaletsiz? şimdi adalet olsa @Dosi gidip aleynaya oy atar ve direk cennetten 500 dönümlük araziyi tapusuna almış olur :)

kimseden oy istemezsin tabi tabi :F
ilyas'in sarkisi bana daha cazip geliyor :S hergun bir anketi oyladim. buda yarina kalsin :F
Harun destere'nin baskısıyla, Yalın'a oy atacağı halde atmayacak büyük ihtimalle, bunu telafi etmeliyiz boşver sen İlyas'ı :A

herşeyin hile hurda:) benim gibi dürüst insanların hilecilere kaybetmeside ayrı bir olay zaten dünya adaletsiz? şimdi adalet olsa @Dosi gidip aleynaya oy atar ve direk cennetten 500 dönümlük araziyi tapusuna almış olur :)
ay fena stress oldum suan :A 10-10 olsa Yalin eleniyor galiba :) ?? @Bully

Harun destere'nin baskısıyla, Yalın'a oy atacağı halde atmayacak büyük ihtimalle, bunu telafi etmeliyiz boşver sen İlyas'ı :A
sana gicik kaptigimi demistim. bir sekilde hincimi almaliyim ama nasil karar veremedim :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...