hhahah aa olursun ozaman inş zaten sana oklava geldi bir konuda bildirimlerdens en görürsünHak edene oyumuzu atarız, hiç sevmem ben öyle entrikalar çevirmeyi Tabii inşalllah pişman olmam
hhahah aa olursun ozaman inş zaten sana oklava geldi bir konuda bildirimlerdens en görürsünHak edene oyumuzu atarız, hiç sevmem ben öyle entrikalar çevirmeyi Tabii inşalllah pişman olmam
Çook seviyoruz çok.
Hak edene oyumuzu atarız, hiç sevmem ben öyle entrikalar çevirmeyi Tabii inşalllah pişman olmam
Aleyna'ya vereceğim ama Yalın'a da vermek istiyorum. Böyle olursa yine Aleyna çıkamayabilir?aleynaya oy attınmı sen onu söyle bak zaman daralıyor bitecek oylama aleyna elenirse tüm kabahati senle @mrt-06 den bilirim
@EFE UYSAL nin oyunuda aleynaya saymanız lazım
Daha çok beklersinaleynaya oy attınmı sen onu söyle bak zaman daralıyor bitecek oylama aleyna elenirse tüm kabahati senle @mrt-06 den bilirim
@EFE UYSAL nin oyunuda aleynaya saymanız lazım
Sıla,Daha vakit var, umarım Sıla'yı yer
süper
anlamadin galiba 2 Sılali gurupta engarek e verdim. Burdaki oyda biri Sıla zaten. diğerinde kararsizim.Sıla,
süper
Daha önceden yazdığım ama silmediğim bir şey kayıtta kalmış .ssSıla derken
amma naza çektin la oy atmasan atma ama bil bunu bir yere yazarım ömür boyuda unutmam bende deve kini vardır birde yalına oy atarsan kendine git karacaahmette yer beğen@destere 2 gün susmaz şimdi Yalın'a verirsem.
bak gördüğün gibi bizde forumcanlara asla tehtit olmaz kendi hallerine bırakıyorum içlerindeki sese kulak verip oy atsınlar
Sesinde Aşk Var'a oy vermelisinanlamadin galiba 2 Sılali gurupta engarek e verdim. Burdaki oyda biri Sıla zaten. diğerinde kararsizim.
Aynen benim de bugüne dek kimseden oy istediğim görülmemiştiramma naza çektin la oy atmasan atma ama bil bunu bir yere yazarım ömür boyuda unutmam bende deve kini vardır birde yalına oy atarsan kendine git karacaahmette yer beğen
bak gördüğün gibi bizde forumcanlara asla tehtit olmaz kendi hallerine bırakıyorum içlerindeki sese kulak verip oy atsınlar
kimseden oy istemezsin tabi tabiSesinde Aşk Var'a oy vermelisin
Aynen benim de bugüne dek kimseden oy istediğim görülmemiştir
herşeyin hile hurda benim gibi dürüst insanların hilecilere kaybetmeside ayrı bir olay zaten dünya adaletsiz? şimdi adalet olsa @Dosi gidip aleynaya oy atar ve direk cennetten 500 dönümlük araziyi tapusuna almış olurSesinde Aşk Var'a oy vermelisin
Aynen benim de bugüne dek kimseden oy istediğim görülmemiştir
Harun destere'nin baskısıyla, Yalın'a oy atacağı halde atmayacak büyük ihtimalle, bunu telafi etmeliyiz boşver sen İlyas'ıkimseden oy istemezsin tabi tabi
ilyas'in sarkisi bana daha cazip geliyor :S hergun bir anketi oyladim. buda yarina kalsin
sana gicik kaptigimi demistim. bir sekilde hincimi almaliyim ama nasil karar veremedimHarun destere'nin baskısıyla, Yalın'a oy atacağı halde atmayacak büyük ihtimalle, bunu telafi etmeliyiz boşver sen İlyas'ı
belki atar zaten intihar etmek istiyordu bugünlerdeHarun destere'nin baskısıyla, Yalın'a oy atacağı halde atmayacak büyük ihtimalle, bunu telafi etmeliyiz boşver sen İlyas'ı
yarın gündüz bitiyor anket sende gündüzleri olmuyorsun forumdaevet eşitlikte saplar bertaraf ediliyor @Çiğdem- öyle güzel bir kural koymuştu