2016 En Favori Şarkı 2016 | 4.Tur | C Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleyna bu guruptamıydı :))
vallahi görmedim o emrah karatumanmıdır ne kelaynaktır onun ismini görür görmez dedim burayıda saplar basmış :)

hogathaaaa yani @Çiğdem- şunu düzelt yalına verdiğim oyu aleynaya atacağım :)
La ne yaptın sen :A
aleyna-tilki-kim.jpg

Bunu gözardı mı ettin şimdi @Çiğdem- in eline vermişsin fırsatı değiştirmene hayatta izin vermez :A

La ne yaptın sen :A
aleyna-tilki-kim.jpg

Bunu gözardı mı ettin şimdi @Çiğdem- in eline vermişsin fırsatı değiştirmene hayatta izin vermez :A

kesinlikle kabul etmiyorum elim sürçtü eğer hogatha düzeltmezse oy falan vermem diğer guruplara lanet olsun :)
İşte bu da @Çiğdem- in bir tuzağıydı sana artık her şey için çok geç :A
ben tilki kızı halledicemd emiştim ayoll destere bile oy veremedi emrah karadumanı ön planda tuttum :A :A :A

kesinlikle kabul etmiyorum elim sürçtü eğer hogatha düzeltmezse oy falan vermem diğer guruplara lanet olsun :)
Sana da lanet olsun beter ol inşallah :A

Aleyna'ya rağmen Yalın'a verdiğin destekten ötürü de teşekkürler :A

ben tilki kızı halledicemd emiştim ayoll destere bile oy veremedi emrah karadumanı ön planda tuttum :A :A :A
Kız geçende seni oyuna getirmişti oy konusunda, onun da intikamını almış oldun işte :A

Allah büyük :A

kesinlikle oyumun düzeltilmesi için @Çiğdem- e ısrarla başvurumu yapacağım olmazsa tee AİHM e kadar gider bu iş o da olmadı oy falan vermem artık :)

Kız geçende seni oyuna getirmişti oy konusunda, onun da intikamını almış oldun işte :A

aaa evet kemalimin hakkını yiyen böyle olur işte boğazında kalır :A :A :A

kesinlikle oyumun düzeltilmesi için @Çiğdem- e ısrarla başvurumu yapacağım olmazsa tee AİHM e kadar gider bu iş o da olmadı oy falan vermem artık :)
Aynen bir daha oy vermeyeceğim de sözünde de kararlı ol belki o zaman bir ihtimal seni kaybetmemek için izin verir @Çiğdem- şansını buradan dene bakalım :A

Zor bir grup olmus. Sıla garanti ama başka iki sanatcıdan acaba hangisini seçsem .
sarkilari baska gün iyice dinleyip ona göre oylamamı yaparım :)

Aynen bir daha oy vermeyeceğim de sözünde de kararlı ol belki o zaman bir ihtimal seni kaybetmemek için izin verir @Çiğdem- şansını buradan dene bakalım :A

haha aa kıyamam darılıp gitmiş ayoll :A gelsinde oy değiştirir @destere :A :A :A

kazandık direndk haklıyız tabi :)

haha aa kıyamam darılıp gitmiş ayoll :A gelsinde oy değiştirir @destere :A :A :A
hanı geldim niye oyumu değiştiremiyorum :)

Zor bir grup olmus. Sıla garanti ama başka iki sanatcıdan acaba hangisini seçsem .
sarkilari baska gün iyice dinleyip ona göre oylamamı yaparım :)
aleyna diyeceksin tabiki :)

kazandık direndk haklıyız tabi :)

hanı geldim niye oyumu değiştiremiyorum :)

aleyna diyeceksin tabiki :)
sanki sen dedinmiki :A
hani isteeyecektin artik birsey?
sana kizginim biraz. baskalarini sevidirdin ve sonuc gecemdede alay konusu oldu :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...