İlyası çıkarıcaktımDeğiştirecektin demek hain. ss
@Çiğdem- oyu yanlış atmışım
İlyası çıkarıcaktımDeğiştirecektin demek hain. ss
@Çiğdem- oyu yanlış atmışım
daha uyumadınmı bir beş daka oylamayı aç bişey unutmuş @EFE UYSAL içerde onu alıp çıksınDeğiştirecektin demek hain. ss
Değiştirecektin demek hain. ss
Yalın tabii ki yine, şarkıyı ilk ben dinletmiştim hatta sana.![]()
hhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayollDeğiştirilemiyor @Bully kitlemiş.ss
İlyası çıkarıcaktım
@Çiğdem- oyu yanlış atmışım![]()
daha uyumadınmı bir beş daka oylamayı aç bişey unutmuş @EFE UYSAL içerde onu alıp çıksın![]()
Aleyna Yalın'ıma tehlike oluşturuyor zaten olmazhhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
![]()
![]()
![]()
efede aleynaya dikkat etmemiş emrah kazmasının yarıştığını sanmış sen oylamayı beş dakikalığına bir açarsın artık eline yapışmaz yahhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
![]()
![]()
![]()
Aleynayı görmedim tıpkı @destere gibihhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
![]()
![]()
![]()
hogathayı ikna edersek tamamdır işAleyna Yalın'ıma tehlike oluşturuyor zaten olmaz![]()
İlyası çıkarıcaktım
@Çiğdem- oyu yanlış atmışım![]()
daha uyumadınmı bir beş daka oylamayı aç bişey unutmuş @EFE UYSAL içerde onu alıp çıksın![]()
hhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
![]()
![]()
![]()
birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştir
Zor o iş, troll @EFE UYSAL çakmaktaşı tercih etmiş işte bilerek, değişiklik falan yokhogathayı ikna edersek tamamdır işnede olsa buranın patronu hogatha
![]()
hogatha beni asla kırmazDemek ayrımcılık var haEfe sen de protesto et destere'de işe yaradı belki sende de yarar
İlyas'ı çıkarıp Aleyna'yı ekleyebilirsen ortalık karışır
![]()
Zor o iş, troll @EFE UYSAL çakmaktaşı tercih etmiş işte bilerek, değişiklik falan yok![]()
birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştir![]()
Demek ayrımcılık var haEfe sen de protesto et destere'de işe yaradı belki sende de yarar
İlyas'ı çıkarıp Aleyna'yı ekleyebilirsen ortalık karışır
![]()
Hhahah ayy allahtan tam zamanlamasını ayarlamısım ayoll hadi okalvamı elime almadan dağılın bakıM
aleynayı göremedim diyor yani ben insanların doğruyu söylediklerine inananlardanımZor o iş, troll @EFE UYSAL çakmaktaşı tercih etmiş işte bilerek, değişiklik falan yok![]()
@EFE UYSAL @destere evet arkadaşlar dağılabiliriz artık oklava geliyor şansınızı fazla zorlamayınHhahah ayy allahtan tam zamanlamasını ayarlamısım ayoll hadi okalvamı elime almadan dağılın bakın![]()
![]()
![]()
Sus be, bozacının şahidi şıracıaleynayı göremedim diyor yani ben insanların doğruyu söylediklerine inananlardanımkoskoca adam yalan söyleyecek değil ya
![]()
birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştir![]()
#Adaletisteriz
Sus be, bozacının şahidi şıracı![]()
Hhahah emrahı ön plana çıkarmam işe yaramıs demekki ayoll ama ben halledicem tilki kızı 4.turda demiştim kaç defa
noldu noyan topacı#Adaletisteriz
Acil Aleynaya oy atmam lazım ortalık karışsınHhahah emrahı ön plana çıkarmam işe yaramıs demekki ayoll ama ben halledicem tilki kızı 4.turda demiştim kaç defa![]()