2016 En Favori Şarkı 2016 | 4.Tur | C Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
:A :A :A
efede aleynaya dikkat etmemiş emrah kazmasının yarıştığını sanmış sen oylamayı beş dakikalığına bir açarsın artık eline yapışmaz ya :)

İlyası çıkarıcaktım :A

@Çiğdem- oyu yanlış atmışım :bağır:

daha uyumadınmı bir beş daka oylamayı aç bişey unutmuş @EFE UYSAL içerde onu alıp çıksın :)

hhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
:A :A :A

Demek ayrımcılık var ha :A Efe sen de protesto et destere'de işe yaradı belki sende de yarar :A İlyas'ı çıkarıp Aleyna'yı ekleyebilirsen ortalık karışır :A

Demek ayrımcılık var ha :A Efe sen de protesto et destere'de işe yaradı belki sende de yarar :A İlyas'ı çıkarıp Aleyna'yı ekleyebilirsen ortalık karışır :A
hogatha beni asla kırmaz :) bak şimdi efe yi nasıl çatır çatır kıracak :)

Zor o iş, troll @EFE UYSAL çakmaktaşı tercih etmiş işte bilerek, değişiklik falan yok :A
birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştir :)
Aleynayı görmedim tıpkı @destere gibi :A:A
Hhahah ayy allahtan tam zamanlamasını ayarlamısım ayoll hadi okalvamı elime almadan dağılın bakıM :A :A :A

birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştir :)
Sus be, bozacının şahidi şıracı :A
@EFE UYSAL @destere evet arkadaşlar dağılabiliriz artık oklava geliyor şansınızı fazla zorlamayın :A
Hhahah emrahı ön plana çıkarmam işe yaramıs demekki ayoll ama ben halledicem tilki kızı 4.turda demiştim kaç defa :Z:Z:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...