İlyası çıkarıcaktımDeğiştirecektin demek hain. ss
@Çiğdem- oyu yanlış atmışım
İlyası çıkarıcaktımDeğiştirecektin demek hain. ss
daha uyumadınmı bir beş daka oylamayı aç bişey unutmuş @EFE UYSAL içerde onu alıp çıksınDeğiştirecektin demek hain. ss
Değiştirecektin demek hain. ss
Yalın tabii ki yine, şarkıyı ilk ben dinletmiştim hatta sana.
hhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayollDeğiştirilemiyor @Bully kitlemiş.ss
İlyası çıkarıcaktım
daha uyumadınmı bir beş daka oylamayı aç bişey unutmuş @EFE UYSAL içerde onu alıp çıksın
Aleyna Yalın'ıma tehlike oluşturuyor zaten olmazhhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
efede aleynaya dikkat etmemiş emrah kazmasının yarıştığını sanmış sen oylamayı beş dakikalığına bir açarsın artık eline yapışmaz yahhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
Aleynayı görmedim tıpkı @destere gibihhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
hogathayı ikna edersek tamamdır iş nede olsa buranın patronu hogathaAleyna Yalın'ıma tehlike oluşturuyor zaten olmaz
İlyası çıkarıcaktım
daha uyumadınmı bir beş daka oylamayı aç bişey unutmuş @EFE UYSAL içerde onu alıp çıksın
hhahah aaa öyle çakallık yok destere değiştirdi kapattım efe öyle çakallık yapamaz ayoll
birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştirAleynayı görmedim tıpkı @destere gibi
Zor o iş, troll @EFE UYSAL çakmaktaşı tercih etmiş işte bilerek, değişiklik falan yokhogathayı ikna edersek tamamdır iş nede olsa buranın patronu hogatha
hogatha beni asla kırmaz bak şimdi efe yi nasıl çatır çatır kıracakDemek ayrımcılık var ha Efe sen de protesto et destere'de işe yaradı belki sende de yarar İlyas'ı çıkarıp Aleyna'yı ekleyebilirsen ortalık karışır
Zor o iş, troll @EFE UYSAL çakmaktaşı tercih etmiş işte bilerek, değişiklik falan yok
birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştir
Demek ayrımcılık var ha Efe sen de protesto et destere'de işe yaradı belki sende de yarar İlyas'ı çıkarıp Aleyna'yı ekleyebilirsen ortalık karışır
Hhahah ayy allahtan tam zamanlamasını ayarlamısım ayoll hadi okalvamı elime almadan dağılın bakıMAleynayı görmedim tıpkı @destere gibi
aleynayı göremedim diyor yani ben insanların doğruyu söylediklerine inananlardanım koskoca adam yalan söyleyecek değil yaZor o iş, troll @EFE UYSAL çakmaktaşı tercih etmiş işte bilerek, değişiklik falan yok
@EFE UYSAL @destere evet arkadaşlar dağılabiliriz artık oklava geliyor şansınızı fazla zorlamayınHhahah ayy allahtan tam zamanlamasını ayarlamısım ayoll hadi okalvamı elime almadan dağılın bakın
Sus be, bozacının şahidi şıracıaleynayı göremedim diyor yani ben insanların doğruyu söylediklerine inananlardanım koskoca adam yalan söyleyecek değil ya
birde emrah karatuman yazısı neden önce yazılıyor bunu kasıtlı olarak yapmış hogatha kesinlikle oy verenlerin yarısı aleynayı görememiştir
#Adaletisteriz
Sus be, bozacının şahidi şıracı
Hhahah emrahı ön plana çıkarmam işe yaramıs demekki ayoll ama ben halledicem tilki kızı 4.turda demiştim kaç defa@EFE UYSAL @destere evet arkadaşlar dağılabiliriz artık oklava geliyor şansınızı fazla zorlamayın
noldu noyan topacı seni nasıl görmezden geldi @Çiğdem- bir kalemde sildi resmen tepiği patlattı acımadan )#Adaletisteriz
Acil Aleynaya oy atmam lazım ortalık karışsınHhahah emrahı ön plana çıkarmam işe yaramıs demekki ayoll ama ben halledicem tilki kızı 4.turda demiştim kaç defa