İLyas 10 a 9 dğeilmiydi birisi 11 yapmıs galibaEce ve Aleyna'yı üst tura taşıyacağım inşallah sen yemek yapmakla meşgulken
@Dosi'nin zevkini biliyorsam İlyas'a da oy atar zaten. ss
yavas yavas mutfağa gitmeye hazırlanıyorum bende zaten
İLyas 10 a 9 dğeilmiydi birisi 11 yapmıs galibaEce ve Aleyna'yı üst tura taşıyacağım inşallah sen yemek yapmakla meşgulken
yani bu nasil veda derken sesi içime işliyor nasil onu es geçebilirimki ?Ece ve Aleyna'yı üst tura taşıyacağım inşallah sen yemek yapmakla meşgulken
Aleyna garantiledi zaten Ececiğim sıkıntıda. ssAleynaya oy verdim daha önce. simdi hangi grupta bilmiyorum bakmadim ama yine puanimi alir buyuk olasilıkla
Hain nickdaşım @Billy Kane. ssİLyas 10 a 9 dğeilmiydi birisi 11 yapmıs galiba
yavas yavas mutfağa gitmeye hazırlanıyorum bende zaten
İçimdeki Duman harika bunu pek beğenmiyorumyani bu nasil veda derken sesi içime işliyor nasil onu es geçebilirimki ?
galiba sen beni unutamazsinda kaybediyorAleyna garantiledi zaten Ececiğim sıkıntıda. ss
Hain nickdaşım @Billy Kane. ss
Sana kolay gelsin o zaman canım buraları hiç merak etme
İçimdeki Duman harika bunu pek beğenmiyorum
aaaaa @Billy Kane ece hayranı değilmi ms de onu seçecekti hatta neden ona kullanamdan gelip rakibine vermiş ayy onudamı satmış yoksa bu çocuk her dalda kendini geliştiriyor artıkAleyna garantiledi zaten Ececiğim sıkıntıda. ss
Belli olmaz birkaç oy daha alırım bengaliba sen beni unutamazsinda kaybediyor
tam 10' da bitirecekseniz ben son dakikalari beklemek istiyorum
bari riskli olmayan gruplari aradan çikarayımBelli olmaz birkaç oy daha alırım ben
Sen sonlara bırakma yine de, kura falan da çekilecek sıkışıklık olmasın
Bunu yönetime aldık bir de, Allah sonumuzu hayır eylesinaaaaa @Billy Kane ece hayranı değilmi ms de onu seçecekti hatta neden ona kullanamdan gelip rakibine vermiş ayy onudamı satmış yoksa bu çocuk her dalda kendini geliştiriyor artık
aaa bu gider başkalarına forumu satar bee forumu ele geçirmelerini sağlar vadi forumlarından birinde aynısını yaşamıştık forumu ele geçirmişlerdi şutlayın yönetimden onuBunu yönetime aldık bir de, Allah sonumuzu hayır eylesin
Sen bugün bizi çok özledin galiba.@Doğu yu buraya bulaştıranda sensin @destere onu görsün bence ayoll
@Harunnn60 ile @mrt-06 yine sona kalmıslar ama saçma aşrkı sevmez onalr adeyyo alylayloya oy vermezler
Hain sensin .ss niye ifşa ettin beni @Çiğdem- in diline düştük yine. .sAleyna garantiledi zaten Ececiğim sıkıntıda. ss
Ece'ye nasıl oy vermezsin pis, ondan da mı soğudunHain sensin .ss niye ifşa ettin beni @Çiğdem- in diline düştük yine. .s
Ece'yi değil bu şarkısını sevmiyorum.Ece'ye nasıl oy vermezsin pis, ondan da mı soğudun
oy ver oyEce'yi değil bu şarkısını sevmiyorum.
Vericem ama 8 den once veremem.oy ver oy
hem vadikizinin basini yaktin Daredevilmi ne hemde puan vermedin henüz 😡
hem ona hemde son 2000 jenerige ver 😡Vericem ama 8 den once veremem.
Hadi ordan kesin satıcılık damarın kabardı da oy vermedin. ssEce'yi değil bu şarkısını sevmiyorum.
Senin bu kadar Ece fanı olduğunu bilmiyodum.Hadi ordan kesin satıcılık damarın kabardı da oy vermedin. ss
Ece sevilmez mi, hem İlyas'ın bu şarkısını geçmeyi hak ediyor @Çiğdem- in de ekmeğine yağ sürmüş oldun, zaten Ece'den nefret ediyorSenin bu kadar Ece fanı olduğunu bilmiyodum.
biz milleti çağırıyoruz eceye oy atsınlar diye onlar gelip çakmaktaşa oy atıp gidiyor bundan sonra @Dosi ile @Doğu yu hiç bir yere çağırmam oldukları yerde kalsınlar daha iyi@Doğu yu buraya bulaştıranda sensin @destere onu görsün bence ayoll
@Harunnn60 ile @mrt-06 yine sona kalmıslar ama saçma aşrkı sevmez onalr adeyyo alylayloya oy vermezler