Kısa Kısa Spor Haberleri 📰

Avrupa Ligi'nde son haftanın yayın akışı belli oldu

🔹23.00 | Ajax-Galatasaray | TRT 1
🔹23.00 | Midtjylland-Fenerbahçe | TRT Spor
🔹23.00 | Twente-Beşiktaş | TRT Spor Yıldız

• Üzücü
Reactions: RüzgarGülü
Kayserispor, teknik direktörlük görevi için en son Dinamo Zagreb'i çalıştıran Bosna-Hersekli teknik adam Sergej Jakirovic ile anlaştı!

Avrupa Ligi'nde son haftanın yayın akışı belli oldu

🔹23.00 | Ajax-Galatasaray | TRT 1
🔹23.00 | Midtjylland-Fenerbahçe | TRT Spor
🔹23.00 | Twente-Beşiktaş | TRT Spor Yıldız
Hepsini aynı saatte oynatmak çok saçma olmuş. Hem GS hem fener maçını izlemek istiyordum olmadı bu.

Trabzonspor Zubkov transferinde önemli mesafe aldı. Shaktar’ın Şampiyonlar Ligi maçı sonrası kulüpler arası son görüşme yapılacak.

Hepsini aynı saatte oynatmak çok saçma olmuş. Hem GS hem fener maçını izlemek istiyordum olmadı bu.
Bu turnuvada ilk kez oluyor ama yıllardır FIFA ve UEFA'nın yaptığı bir iş. Takımların ciddiyetsizliğinin önüne geçmek ve heyecanını arttırmak için yapıyorlar. Dediğin gibi ben bir maç seçmek isterim ama konferans yayınların da ayrı bir hastasıyım. :)

Bu turnuvada ilk kez oluyor ama yıllardır FIFA ve UEFA'nın yaptığı bir iş. Takımların ciddiyetsizliğinin önüne geçmek ve heyecanını arttırmak için yapıyorlar. Dediğin gibi ben bir maç seçmek isterim ama konferans yayınların da ayrı bir hastasıyım. :)
Ama her hafta önce GS maçını sonra FB maçını izlemeye alıştık ne olacak bizim alışkanlıklarımız 🙊

• Güldürdün
Reactions: mesmeso and TenTen
Kayserispor, Aylton Boa Morte ile yollarını ayırdı.
Aynı zamanda Kayserispor da Bahoken süresiz kadro dışı bırakıldı.

Bitello geldi.

Kulübün bu durumdan haberi var.

Şenol Güneş son teklifle alakalı karar verecek. ‘Yapalım mı, yapmayalım mı’ diye.

Carrascal için yapılan iki teklif daha önce reddedildi.
( Carrascal transferi hakkında.)
-Hasan Tuncel

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan