2016 En Favori Şarkı 2016 | 3.Tur | F Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen etiketledin bi kere geçmiş olsun :A

Değiştirme yanlışlıkla açık kalmış kaldırdım :A @EFE UYSAL
o zaman etiketlemeyeydin boşuna hatta gelince oklavayla kovalım :)

değiştir o zaman :)
Değiştirme hakkım var :A:A

Değiştireyim mi kız:A:A:F
bu tur bu saçma sapan adeyyyo laylalodan kurtuluyoruz dğer turdada tilki kızdan kurtuluruuruz :Z:Z:Z

hadi ben yatıyorum çocuklar 2 gecedir geç saate kalıyorum zaten hastalık sürecinde çk uyuduğum için uykum gelmiyor 2 gecedir ama geç oldu :F

bu tur bu saçma sapan adeyyyo laylalodan kurtuluyoruz dğer turdada tilki kızdan kurtuluruuruz :Z:Z:Z

hadi ben yatıyorum çocuklar 2 gecedir geç saate kalıyorum zaten hastalık sürecinde çk uyuduğum için uykum gelmiyor 2 gecedir ama geç oldu :F
Daha çok beklersin :A

İyi geceler cadıcım :A

Daha çok beklersin :A

İyi geceler cadıcım :A
hala eşitlik bozulmamış biri şu çakmaktaşı şutlasın eceye gölge etmeye devam ediyor :)

3 gün daha var, daha bu köprünün altından çok sular akar :A

Ben Yoruldum Hayat'a hiç ısınamadım çok overrated bir şarkı, umarım Aleyna farkı açar, tabii Ece de :A
köprünün altı kurumuş tek damla su akmıyor baksana yine aynı sonuç :)

aleynada zor durumda ben yoruldum hayat yakalamıs hem eceden hem tilki kızdan kurtulyuoruz :A :A :A @Bully
aleyna rahat geçer onun öyle bir sıkıntısı olacağını sanmam daha @OzaN oy vermemiştir :)

köprünün altı kurumuş tek damla su akmıyor baksana yine aynı sonuç :)

aleyna rahat geçer onun öyle bir sıkıntısı olacağını sanmam daha @OzaN oy vermemiştir :)
Sanırım 4-5 oy daha alırım etiketlerle ama acelemiz yok :A

@Doğu da Aleyna ve Ece hanımlara destek vermek ister belki :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...