ama eceye oy atsan bir puan öne geçecekti yani madem elin değdi bir iyilik yapaydınAma rakibi ilyasada kullanmamısım çokta etki etmedim
ama eceye oy atsan bir puan öne geçecekti yani madem elin değdi bir iyilik yapaydınAma rakibi ilyasada kullanmamısım çokta etki etmedim
En nefret ettim şarkıdır adeyyo laylayloama eceye oy atsan bir puan öne geçecekti yani madem elin değdi bir iyilik yapaydın
Ben attım şimdi yetmezmiama eceye oy atsan bir puan öne geçecekti yani madem elin değdi bir iyilik yapaydın
şimdi kim oy attı acaba anında 9-9 olmuş ama yine eşitlik bozulmamışEn nefret ettim şarkıdır adeyyo laylaylo
karpuz kafa niye diğer sapa oy atıyorsun dedik eşitliği bozalım yine batırdın işiBen attım şimdi yetmezmi
şimdi kim oy attı acaba anında 9-9 olmuş ama yine eşitlik bozulmamış
efe atmıs ama ilyasada oy atmıs yine eşitlerBen attım şimdi yetmezmi
kırk yılda bir iyilik yapacaktı yine batırdı noyan hiç düzgün iş yaptığını görmedimkiefe atmıs ama ilyasada oy atmıs yine eşitler
Değiştirme hakkım varşimdi kim oy attı acaba anında 9-9 olmuş ama yine eşitlik bozulmamış
karpuz kafa niye diğer sapa oy atıyorsun dedik eşitliği bozalım yine batırdın işi
Değiştireyim mi kızefe atmıs ama ilyasada oy atmıs yine eşitler
o zaman etiketlemeyeydin boşuna hatta gelince oklavayla kovalım@Dosi İlyas'a da kullanır büyük ihtimalle Ece'ye verirse senin hatrına verir yoksa tarzı değildir diye düşünüyorum
değiştir o zamanDeğiştirme hakkım var
Değiştireyim mi kız
Sen etiketledin bi kere geçmiş olsuno zaman etiketlemeyeydin boşuna hatta gelince oklavayla kovalım
değiştir o zaman
bekleseydin efe yanlışlıkla çakmaktaşa oy atmış düzeltseydide öyle kaldıraydın
Ben değiştirdim sen davranmadan dermişim
bekleseydin efe yanlışlıkla çakmaktaşa oy atmış düzeltseydide öyle kaldıraydın
Efe bilerek atmıştır çakmak beyeBen değiştirdim sen davranmadan dermişim
o zaman etiketlemeyeydin boşuna hatta gelince oklavayla kovalım
değiştir o zaman
bu tur bu saçma sapan adeyyyo laylalodan kurtuluyoruz dğer turdada tilki kızdan kurtuluruuruzDeğiştirme hakkım var
Değiştireyim mi kız
Daha çok beklersinbu tur bu saçma sapan adeyyyo laylalodan kurtuluyoruz dğer turdada tilki kızdan kurtuluruuruz
hadi ben yatıyorum çocuklar 2 gecedir geç saate kalıyorum zaten hastalık sürecinde çk uyuduğum için uykum gelmiyor 2 gecedir ama geç oldu
bu tur bu saçma sapan adeyyyo laylalodan kurtuluyoruz dğer turdada tilki kızdan kurtuluruuruz
hadi ben yatıyorum çocuklar 2 gecedir geç saate kalıyorum zaten hastalık sürecinde çk uyuduğum için uykum gelmiyor 2 gecedir ama geç oldu
hala eşitlik bozulmamış biri şu çakmaktaşı şutlasın eceye gölge etmeye devam ediyorDaha çok beklersin
İyi geceler cadıcım
aleynada zor durumda ben yoruldum hayat yakalamıs hem eceden hem tilki kızdan kurtulyuoruz @Bullyhala eşitlik bozulmamış biri şu çakmaktaşı şutlasın eceye gölge etmeye devam ediyor
3 gün daha var, daha bu köprünün altından çok sular akarhala eşitlik bozulmamış biri şu çakmaktaşı şutlasın eceye gölge etmeye devam ediyor
Ben Yoruldum Hayat'a hiç ısınamadım çok overrated bir şarkı, umarım Aleyna farkı açar, tabii Ece dealeynada zor durumda ben yoruldum hayat yakalamıs hem eceden hem tilki kızdan kurtulyuoruz @Bully
köprünün altı kurumuş tek damla su akmıyor baksana yine aynı sonuç3 gün daha var, daha bu köprünün altından çok sular akar
Ben Yoruldum Hayat'a hiç ısınamadım çok overrated bir şarkı, umarım Aleyna farkı açar, tabii Ece de
aleyna rahat geçer onun öyle bir sıkıntısı olacağını sanmam daha @OzaN oy vermemiştiraleynada zor durumda ben yoruldum hayat yakalamıs hem eceden hem tilki kızdan kurtulyuoruz @Bully