onun pek sağı solu belli olmaz gelip parlaklarada dalabilirSanırım 4-5 oy daha alırım etiketlerle ama acelemiz yok
@Doğu da Aleyna ve Ece hanımlara destek vermek ister belki![]()
@MEnes diyecektim mesen yazmışım ve öyle biride varmış
onun pek sağı solu belli olmaz gelip parlaklarada dalabilirSanırım 4-5 oy daha alırım etiketlerle ama acelemiz yok
@Doğu da Aleyna ve Ece hanımlara destek vermek ister belki![]()
@MEnes Aleyna ve Ece'ye oyunu atarak yerine getirmiş zaten sıvacılık görevini
Hayır tabii ki, biri üst tura çıkmak zorunda, önceki turda hangisi daha çok oy almışsa o çıkar sonraki turaBu grup cok kötüymüs yavesitlik bozulmazsa ne olacak @Bully ? İlyas la Ece birliktemi bir sonraki tura çıkarlar ??
ama şimdi 4 sarki diyorsunuz , oylama bitince o iki sarkida eşitse ne oluyor ??Hayır tabii ki, biri üst tura çıkmak zorunda, önceki turda hangisi daha çok oy almışsa o çıkar sonraki tura![]()
Evet şu an 3.turdayız ya, 2.turda hangi şarkı daha çok oy almışsa o çıkacak üst turaama şimdi 4 sarki diyorsunuz , oylama bitince o iki sarkida eşitse ne oluyor ??
ha sen bir önceki turumu diyorsun?
anlaşıldı, ozaman ben oylarken eskideye bakayim diyecemde kimbilir hangi grup neyse zevkime göre oylarımEvet şu an 3.turdayız ya, 2.turda hangi şarkı daha çok oy almışsa o çıkacak üst tura
Sürekli düelloyla falan uğraşacak değiliz![]()
Senin zevkini biliyorsam İlyas'a oy atarsın bence senanlaşıldı, ozaman ben oylarken eskideye bakayim diyecemde kimbilir hangi grup neyse zevkime göre oylarım![]()
Aleyna'ya oy vermiş ama@Doğu yu buraya bulaştıranda sensin @destere onu görsün bence ayoll![]()
![]()
@Harunnn60 ile @mrt-06 yine sona kalmıslar ama saçma aşrkı sevmez onalr adeyyo alylayloya oy vermezler![]()
![]()
![]()
aa kurutlmuş o 4.turda hellederiz artık onuda burada eceyi eleyelimde
ikisinede kullan cnmben açıkcası beğendim Adeyyoyu. Şarkı hoşuma gitti
İlyasın şarkısınıda beğendimikisinede kullanırım herhalde
Ece ve Aleyna'yı üst tura taşıyacağım inşallah sen yemek yapmakla meşgulkenaa kurutlmuş o 4.turda hellederiz artık onuda burada eceyi eleyelimde![]()
ben açıkcası beğendim Adeyyoyu. Şarkı hoşuma gitti
İlyasın şarkısınıda beğendimikisinede kullanırım herhalde
@Dosi'nin zevkini biliyorsam İlyas'a da oy atar zaten. ss
Aleynaya oy verdim daha önce. simdi hangi grupta bilmiyorum bakmadim ama yine puanimi alir buyuk olasilıklaEce ve Aleyna'yı üst tura taşıyacağım inşallah sen yemek yapmakla meşgulken![]()