2016 En Favori Şarkı 2016 | 1.Tur | A Grubu

Hangi 6 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne haliniz varsa görün artık biraderinle top gibi oynayabilirsin hatta bence onu pinpon topu olarak kullan:) sen oklavayla vurdukça duvara çarpıp çarpıp sana dönsün :)
Sen şimdi bana top mu dedin. :A

Sen şimdi bana top mu dedin. :A
orda arada gibi kelimesi var gibi yi unutmadan cümleyi kucaklayalım :)
yani top gibi derken böyle yumurta gibi bişey sevimli anlamında :))

Eltim eminim ki beni sevdiğinden yapıyordur ama ablamdan beni korumasına gerek yok. :bhr:
tabiki sevdiğimizden yapıyoruz böyle pis pis hareketler:) sevmesek niye yapalım gider elin topaçlarıyla uğraşırım :)

orda arada gibi kelimesi var gibi yi unutmadan cümleyi kucaklayalım :)
yani top gibi derken böyle yumurta gibi bişey sevimli anlamında :))

tabikis evdiğimizden yapıyoruz böyle pis pis hareketler:) sevmesek niye yapalım gider elin topaçlarıyla uğraşırım :)
Sen karikatür seversin. :)

sevimli-minik-manasinda.jpg

ama bıcırda tam sevmelik bişeymiş sakallarıyla yumak topu gibi duruyor kedi gibi oynayasımız geldi :)
Bu karikatür ben kendimi bildim bileli odamdaki bir defterin arasında durur sık sık göz göze gelirim ama 15 yıldan fazladır neyi anlatmak istediğini anlamadım. :)

Bu karikatür ben kendimi bildim bileli odamdaki bir defterin arasında durur sık sık göz göze gelirim ama 15 yıldan fazladır neyi anlatmak istediğini anlamadım. :)
bazı şeyler öyle çok şey anlattığından değil durum değerlendirmesidir yani insanların ruh halini yansıtır :) burdada kadınlar ufak sakal topuna bakınca bıcırık diyip sevmek istemişler :)

bak mesela buda insanın ruh halini yansıtan karikatürlerden biridir @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx

tam-aya%C4%9F%C4%B1ma-oturdu-hergele.jpg

Son düzenleme:
bazı şeyler öyle çok şey anlattığından değil durum değerlendirmesidir yani insanların ruh halini yansıtır :) burdada kadınlar ufak sakal topuna bakınca bıcırık diyip sevmek istemişler :)

bak mesela buda insanın ruh halini yansıtan karikatürlerden biridir @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx

Hayret normal bir karikatür paylaşmışsın ben daha farklı beklerdim. :A

Anladım. Bende yıllarca derin bir mana aramaya çalışmıştım, bak geyik yapmıyorum ciddiyim yıllardır hep göz göze gelirim üstteki karikatürle. Acaba hangi gazete küpüründen kesilmiş kim yapmış, hangi yılda yapılmış bunlar da merak ettiğim diğer unsurlar...

Hahah evet özüne döndün şimdi. :F:Z
bu arada cevatın bahsettiği hububat fiyatlarına nolmuş o kısmı anlamadım :) şimdi @mrt-06 bu karikatüre baksa eminim bir on yılda bunun için düşünür:) cevat abi acaba niye soyunup hububat fiyatları diye çiftetelli oynuyor diye :)

Şarkı 2017 yılına ait, gelecek sene belki yarışır :A

tamam hadi ordan bahanesi var @Çiğdem- in :) peki sıla yı gülşeni iremi , gülizi , sertabı aynı gruba atmasına ne diyorsun ? :)
kalitesiz sapları ayrı rahat gruplara almış hogatha, kuvvetli gelen kızların şarkısını aynı grupta toplamışki birbirlerini ezsinler diye :)
bunlar bizim gözümüzden kaçmaz artniyetli hareketler hepten :)

tamam hadi ordan bahanesi var @Çiğdem- in :) peki sıla yı gülşeni iremi , gülizi , sertabı aynı gruba atmasına ne diyorsun ? :)
kalitesiz sapları ayrı rahat gruplara almış hogatha, kuvvetli gelen kızların şarkısını aynı grupta toplamışki birbirlerini ezsinler diye :)
bunlar bizim gözümüzden kaçmaz artniyetli hareketler hepten :)
Şarkı 2017 yılına ait, gelecek sene belki yarışır :A
hahah kura böyle napalım ayoll gece 4 kadar kağıtlarla bu kurayla uğraştım ben kazak örmüş kadar bir el emeğim var allah el emeğine laf edenleri çarpuyor ama gerçekten çarpıyor
:A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...