Sen şimdi bana top mu dedin.ne haliniz varsa görün artık biraderinle top gibi oynayabilirsin hatta bence onu pinpon topu olarak kullan sen oklavayla vurdukça duvara çarpıp çarpıp sana dönsün
Sen şimdi bana top mu dedin.ne haliniz varsa görün artık biraderinle top gibi oynayabilirsin hatta bence onu pinpon topu olarak kullan sen oklavayla vurdukça duvara çarpıp çarpıp sana dönsün
@destere sana saldırmıyormuş ayoll seni benden koruyormuş yanı haklarını koruyormuş avukatın buysa geçmiş olsun cnmSen şimdi bana top mu dedin.
Eltim eminim ki beni sevdiğinden yapıyordur ama ablamdan beni korumasına gerek yok.@destere sana saldırmıyormuş ayoll seni benden koruyormuş yanı haklarını koruyormuş avukatın buysa geçmiş olsun cnm
orda arada gibi kelimesi var gibi yi unutmadan cümleyi kucaklayalımSen şimdi bana top mu dedin.
tabiki sevdiğimizden yapıyoruz böyle pis pis hareketler sevmesek niye yapalım gider elin topaçlarıyla uğraşırımEltim eminim ki beni sevdiğinden yapıyordur ama ablamdan beni korumasına gerek yok.
Sen karikatür seversin.orda arada gibi kelimesi var gibi yi unutmadan cümleyi kucaklayalım
yani top gibi derken böyle yumurta gibi bişey sevimli anlamında )
tabikis evdiğimizden yapıyoruz böyle pis pis hareketler sevmesek niye yapalım gider elin topaçlarıyla uğraşırım
ama bıcırda tam sevmelik bişeymiş sakallarıyla yumak topu gibi duruyor kedi gibi oynayasımız geldiSen karikatür seversin.
Bu karikatür ben kendimi bildim bileli odamdaki bir defterin arasında durur sık sık göz göze gelirim ama 15 yıldan fazladır neyi anlatmak istediğini anlamadım.ama bıcırda tam sevmelik bişeymiş sakallarıyla yumak topu gibi duruyor kedi gibi oynayasımız geldi
bazı şeyler öyle çok şey anlattığından değil durum değerlendirmesidir yani insanların ruh halini yansıtır burdada kadınlar ufak sakal topuna bakınca bıcırık diyip sevmek istemişlerBu karikatür ben kendimi bildim bileli odamdaki bir defterin arasında durur sık sık göz göze gelirim ama 15 yıldan fazladır neyi anlatmak istediğini anlamadım.
Hayret normal bir karikatür paylaşmışsın ben daha farklı beklerdim.bazı şeyler öyle çok şey anlattığından değil durum değerlendirmesidir yani insanların ruh halini yansıtır burdada kadınlar ufak sakal topuna bakınca bıcırık diyip sevmek istemişler
bak mesela buda insanın ruh halini yansıtan karikatürlerden biridir @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx
Anladım. Bende yıllarca derin bir mana aramaya çalışmıştım, bak geyik yapmıyorum ciddiyim yıllardır hep göz göze gelirim üstteki karikatürle. Acaba hangi gazete küpüründen kesilmiş kim yapmış, hangi yılda yapılmış bunlar da merak ettiğim diğer unsurlar...bazı şeyler öyle çok şey anlattığından değil durum değerlendirmesidir yani insanların ruh halini yansıtır burdada kadınlar ufak sakal topuna bakınca bıcırık diyip sevmek istemişler
bak mesela buda insanın ruh halini yansıtan karikatürlerden biridir @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx
Hayret normal bir karikatür paylaşmışsın ben daha farklı beklerdim.
Hahah evet özüne döndün şimdi.illaki deli cevatla gel diye kışkırtıyorsun yani
bu arada cevatın bahsettiği hububat fiyatlarına nolmuş o kısmı anlamadım şimdi @mrt-06 bu karikatüre baksa eminim bir on yılda bunun için düşünür cevat abi acaba niye soyunup hububat fiyatları diye çiftetelli oynuyor diyeHahah evet özüne döndün şimdi.
kız güzel söylüyor o yüzden hogatha seçmemiştirAcaba neden?
Şarkı 2017 yılına ait, gelecek sene belki yarışırkız güzel söylüyor o yüzden hogatha seçmemiştir
aslında yarışmaların kıskanç bayanlara teslim edilmemesi lazım
Şarkı 2017 yılına ait, gelecek sene belki yarışır
tamam hadi ordan bahanesi var @Çiğdem- in peki sıla yı gülşeni iremi , gülizi , sertabı aynı gruba atmasına ne diyorsun ?
kalitesiz sapları ayrı rahat gruplara almış hogatha, kuvvetli gelen kızların şarkısını aynı grupta toplamışki birbirlerini ezsinler diye
bunlar bizim gözümüzden kaçmaz artniyetli hareketler hepten
hahah kura böyle napalım ayoll gece 4 kadar kağıtlarla bu kurayla uğraştım ben kazak örmüş kadar bir el emeğim var allah el emeğine laf edenleri çarpuyor ama gerçekten çarpıyorŞarkı 2017 yılına ait, gelecek sene belki yarışır