Hadise'nin bu şarkısını sevmiştin sanki sen?hadise dısında güzel bir liste benim albümüm ve ms sayesinde baya müzik yönünde yontulmuş bu çocuk sesede bakar olmuş @Bully
Aynen geçen sene sadece kadınları oylayıp geçiyordu, güzel gelişmeler bunlar
Hadise'nin bu şarkısını sevmiştin sanki sen?hadise dısında güzel bir liste benim albümüm ve ms sayesinde baya müzik yönünde yontulmuş bu çocuk sesede bakar olmuş @Bully
Diğer oyladıklarımın yanında yinede biraz sönük kalmışHadise'nin bu şarkısını sevmiştin sanki sen?
hadise dısında güzel bir liste benim albümüm ve ms sayesinde baya müzik yönünde yontulmuş bu çocuk sesede bakar olmuş @Bully
her zaman kadınlar ön plandadır ama kadınlarında sesi güzel olmalı şarkı güzel olmalı her zamanki standartlarım bunlardır değişmez yani hogathanın bu son survivor ındaki gibi bizi üç tane kötü kadına muhtaç etmesin kimseHadise'nin bu şarkısını sevmiştin sanki sen?
Oylamak istemiyorsan oylama tabii Atacan'ım ama görmediysen bir güzellik yapılabilir bence @Çiğdem-Kenan Doğulu - İhtimal
Murat Boz - Adını Bilen Yazsın
Demet Akalın - Şerefime Namusuma
gripin - Beni Boş Yere Yorma
Mustafa Ceceli Sarı Saçlarından Sen Suçlusun
Görmedim valla şimdi gözlük atınca gördüm. @Bully @Çiğdem-
Yaparsa oylarım.Oylamak istemiyorsan oylama tabii Atacan'ım ama görmediysen bir güzellik yapılabilir bence @Çiğdem-
akşama geldiğimde değiştirmemiş olursa kapatıcam cnm
Atacan'ım değiştirir ya en kötü özelden taciz ederim biraz sıkıntı yokakşama geldiğimde değiştirmemiş olursa kapatıcam cnm
Tamamdır.
Canım ortağım benim ne kadar da tatlısın öyle senTamamdır.
Tamamdır.
simgeyi sevmesemde yankı çok iyi sonuclardada öyle gidiyor bu yıl bu seçilicek galibaCanım ortağım benim ne kadar da tatlısın öyle sen
Neyin pesindesin kime oy istiyon?